35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Kisiel, no pieknie !
Do da, wyjechalas, odpoczelas od staran, przetrawilas ostatnia porazke, zarobias kase. Nawet tatuaz sobie zafundowalas. No pieknie.
Moze juz czas do nas wrocic ,hm ??
PS. Uwazaj, bo ponoc tatuaze uzalezniaja. Moj maz chcial jeden. Po dwoch powiedzial stanowczo : koniec. Aktualnie przymierza sie do piatego
To mój drugi
I nie ostatni
Wrócę tylko trochę musze czasu więcej mieć
Na razie walczę jak mała mrówka
Byle do piątku i witaj Polsko
W końcu jadę na urlopMimbla, caffe, anna maria, BISCA, malgos741, macduska, iwcia77, moremi, ania.g, Aasiula, beates, Simba, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Neurolog mojego syna "hodowal " mu nowotwor przez 10 lat ,gdybym dziecka nie przepisala do innego to mogoby sie tragicznie skonczyc
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 lutego 2016, 14:45
-
nawet nie wiem co napisać, i nie żartuje
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 lutego 2016, 14:45
ivf-ivf, anna maria, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
Kisiel alem się stesknilam za tobą
Kisiel, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
No mój syn jesli chodzi o wieczory i spanie wdał się w ojca. Do wakacji był mój, bo chodził spac najpóźniej o 20, a jak miał rok to nieraz do 18 nie mógł dociągnąć.
Także ja sobie siedzę, a on biega i nie zamierza iść spać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 22:34
anna maria, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
Dongina wrote:Przywlekłam się z czystej ciekawosci:) Mam wrazenie ze mimo zażylosci od czasu do czasu walicie do siebie z grubej rury ale jakiegos obrazania sie nie widzę
Ja tam sie nie cackam, mam swoje poglądy ale czy będzie mi z wami po drodze, tego nie wiem:) Pozwolcie ze poobserwuje przez pare dni:)
w promocji 30 zł
plus opłata klimatyczna płatna jednorazowo za tydzień - 20 zł, bo tu klimat jak w uzdrowisku jest
Mimbla, iwcia77, Iwone, anna maria, macduska, moremi, Sabina, kapturnica, BISCA, malgos741, Bozia3, Simba, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Jabym naliczyla tyle co dobra koszula o zabarwieniu herbacianymcaffe wrote:Opłata 25 zł za dzień pobytu tutaj
w promocji 30 zł
plus opłata klimatyczna płatna jednorazowo za tydzień - 20 zł, bo tu klimat jak w uzdrowisku jest
iwcia77, caffe, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
I nie przeszkadza Ci ze jestesmy stare sflustrowane,a wieczorami naprasowaneDongina wrote:Przywlekłam się z czystej ciekawosci:) Mam wrazenie ze mimo zażylosci od czasu do czasu walicie do siebie z grubej rury ale jakiegos obrazania sie nie widzę
Ja tam sie nie cackam, mam swoje poglądy ale czy będzie mi z wami po drodze, tego nie wiem:) Pozwolcie ze poobserwuje przez pare dni:)
Iwone, caffe, efcia, Berenika, Sabina, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Opłata 25 zł za dzień pobytu tutaj
w promocji 30 zł
Lofciam.iwcia77, caffe, Mimbla, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.