35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry.
U Jelfika wszystko gra i buczy.Nawet zaczela sie udzielac publicznie wsrod ludzi i wracac po polnocy jak nastolatka slac mi fotki ,ze niby to wraca trzezwa jak swinina
Witam nowke sztuke niesmigawke. Posiedz, popatrz, ponadrabiaj.Tu jak w zoo ,co rusz jakas nowa malpa wpada i wypada.Ale jak juz jakas zostaje to wsiąka na amen
Co do Hery istnieje ona w wielu osobach poznasz Ci jOM po Chujowych zartach
Maks po wczorajszym szczepieniu mial stan podgoraczkowy ale jako tako bylo.Natomiast od 23 postanowil matce urzadzic jesien sredniowiecza i budzil sie tryliony razy .Jak go przygniatalam cyckiem to na chwile oko mruzyl ale i tak czuje sie zombiato i kawa nie pomaga.Pewnie sie msci za to ,ze tyle kluty
sandra80, efcia, moremi, Berenika, Jastra, Mega, Sabina, caffe, Magdala, Bozia3, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja z innej beczki.Potrzebuje jakies filmiki albo czarno na bialym wylozone jak pomoc malemu w obrotach ??.
Lekarz stwierdzil,ze napiec i obnizen miesniowych nie ma ,asymetrii rowniez i po prostu jest len ,ze sie nie chce obracac i lubi godzinami na brzuchu lezec.No i ,ze ma czas na to jeszcze.A mi to nie daje spokoju i chcialabym z nim troche cwiczyc w domu ,zeby go zmotywowac.Na rehabilitacje na razie nie zapisuje go bo podobno wskazan nie ma.
Dziobak ,Ania Wy chyba cos w tym temacie sie znacie.Macie gdzies jakies filmiki ??Bylabym wdziecznamoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Kapta ja chodzilam na Reha. i tam wedlug Wojty cwiczylismy ale Hela tylko raczkowanie ,zobacz sobie w necie ale ostrzegam ze Wojty jest ciezka gimnastyka ale skuteczna
Vojta to raczej dla większych deficytów.
Poza tym jak ktoś jest amatorem to więcej krzywdy może zrobić niz pożytku.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Kapta ja chodzilam na Reha. i tam wedlug Wojty cwiczylismy ale Hela tylko raczkowanie ,zobacz sobie w necie ale ostrzegam ze Wojty jest ciezka gimnastyka ale skuteczna
paszczakin lubi tę wiadomość
-
Zien dobry
Reni jak tam? pierwszy strzal zaliczony?
Witam nowa, kurcze za wczesnie wpadlas do nas, nie zdazylysmy wybrac ochotnika do bicia i jeszcze plan poznalas. Nietopsz.. No i musialam sobie RB wygooglac i wyszlo rodzicielstwo bliskosci. Czy to przeciwienstwo "ju ar fajn"?
Kapta, na mojego mlodego dziala motywacja- marchewka. Jak nie potrafil raczkowac do przodu (fizycznie byl w stanie, bo do tylu zasuwal jak lokomotywa), to mu kladlam cos, czego normalnie nie moze przed nosem- dalej i dalej. I krok po kroku, krok po kroczku sie udaloi do tego wielkie brawa i uznanie osiagniec! no i niestety mozliwosc przezucia wygranej..
kapturnica, BISCA, Mimbla, Magdala, moremi, Simba, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:.. kupa mojego dziecia mi nie smierdzi...
Bosz, nie chce mi sie wierzyc w to niesmierdzenie Iwcia. Jeszcze jak dzieci sa tylko na cycku, to moze.. Ale jedzace wszelakie zarcie? Mieso?
Adam wali takie kalafiory, ze musimy czasami wprowadzac "avatar alert" (czyt. ze jak sie to powacha, to sie zmienia kolor na niebieski)..
Reni, Aasiula, kapturnica, macduska, BISCA, Mimbla, moremi, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hej!
U mnie dziś wolny dzien od pracy
Wkurza mnie sciaganie mleka. Nie wiem dlaczego trwa min pół godziny i dlaczego ściągam tylko 70-80 ml, a na pewno mały zjada więcej.
Dorbi, a czym sciagasz, bo nie pamietam? -
paszczakin wrote:Zien dobry
Reni jak tam? pierwszy strzal zaliczony?
nie, wieczorem
tu musi być cała oprawa
wino, świece, że niby romantycznie byłoSabina, kapturnica, BISCA, Mimbla, paszczakin, moremi, Simba, efcia, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość