X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.
    U Jelfika wszystko gra i buczy.Nawet zaczela sie udzielac publicznie wsrod ludzi i wracac po polnocy jak nastolatka slac mi fotki ,ze niby to wraca trzezwa jak swinina ;)
    Witam nowke sztuke niesmigawke. Posiedz, popatrz, ponadrabiaj.Tu jak w zoo ,co rusz jakas nowa malpa wpada i wypada.Ale jak juz jakas zostaje to wsiąka na amen ;)
    Co do Hery istnieje ona w wielu osobach poznasz Ci jOM po Chujowych zartach :)

Maks po wczorajszym szczepieniu mial stan podgoraczkowy ale jako tako bylo.Natomiast od 23 postanowil matce urzadzic jesien sredniowiecza i budzil sie tryliony razy .Jak go przygniatalam cyckiem to na chwile oko mruzyl ale i tak czuje sie zombiato i kawa nie pomaga.Pewnie sie msci za to ,ze tyle kluty :)

sandra80, efcia, moremi, Berenika, Jastra, Mega, Sabina, caffe, Magdala, Bozia3, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Wszystkie śpią?

Ja naleśniki na jutro smażę.
    witam się ,miłego dnia Wszystkim wiedźmom :)

mysza ja też mam dzisiaj naleśniki z marmoladą z róży,z serem ,mniam :D

Sabina, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    U mnie dziś wolny dzien od pracy :-)
    Wkurza mnie sciaganie mleka. Nie wiem dlaczego trwa min pół godziny i dlaczego ściągam tylko 70-80 ml, a na pewno mały zjada więcej.

malgos741 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Paniom

Jeszcze troche i przez tego mojego małego śpiocha będę się spóźniać nawet na 8 do roboty :/
    Witam nową koleżankę

Miłego dnia wszystkim

Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:49

Mega, Sabina, BISCA, Berenika, Magdala, Mimbla, moremi, Simba, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry i do widzenia

Sabina, malgos741, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa własnie pytanie do Donginy
    gdzie się zakłada prywatne forum? ;-)

Sabina, anna maria, Aasiula, BISCA, malgos741, Mimbla, moremi, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, pogoda barowa - wieje, leje - masakra :)
    Środa :)

Sabina, anna maria, Aasiula, Berenika lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja z innej beczki.Potrzebuje jakies filmiki albo czarno na bialym wylozone jak pomoc malemu w obrotach ??.
    Lekarz stwierdzil,ze napiec i obnizen miesniowych nie ma ,asymetrii rowniez i po prostu jest len ,ze sie nie chce obracac i lubi godzinami na brzuchu lezec.No i ,ze ma czas na to jeszcze.A mi to nie daje spokoju i chcialabym z nim troche cwiczyc w domu ,zeby go zmotywowac.Na rehabilitacje na razie nie zapisuje go bo podobno wskazan nie ma.
    Dziobak ,Ania Wy chyba cos w tym temacie sie znacie.Macie gdzies jakies filmiki ??Bylabym wdzieczna

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski
    U nas pogoda jak u Waci. A mi się włącza spanie z przerwami. Dziś jakieś sny głupie miałam, nie lubie

Witam Nowa :)

anna maria, macduska, Mimbla, moremi, satori lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wiatr umiarkowany z przelotnymi opadami deszczu :-) milego dnia

moremi lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, my robiliśmy podobne ćwiczenia do tych co na tym filmie:

https://www.youtube.com/watch?v=mDGTrXr5j5s

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta ja chodzilam na Reha. i tam wedlug Wojty cwiczylismy ale Hela tylko raczkowanie ,zobacz sobie w necie ale ostrzegam ze Wojty jest ciezka gimnastyka ale skuteczna :-)

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Kapta ja chodzilam na Reha. i tam wedlug Wojty cwiczylismy ale Hela tylko raczkowanie ,zobacz sobie w necie ale ostrzegam ze Wojty jest ciezka gimnastyka ale skuteczna :-)

Vojta to raczej dla większych deficytów.
    Poza tym jak ktoś jest amatorem to więcej krzywdy może zrobić niz pożytku.

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Wiem ,widzialam ale ja nie chce az tak go stresic skoro rozwoj jak na razie jest ok.Chce tylko go troche zmotywowac zeby chcial sie obracac a nie tylko przesuwal ;)

paszczakin lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zien dobry

Reni jak tam? pierwszy strzal zaliczony?

Witam nowa, kurcze za wczesnie wpadlas do nas, nie zdazylysmy wybrac ochotnika do bicia i jeszcze plan poznalas. Nietopsz.. No i musialam sobie RB wygooglac i wyszlo rodzicielstwo bliskosci. Czy to przeciwienstwo "ju ar fajn"?

Kapta, na mojego mlodego dziala motywacja- marchewka. Jak nie potrafil raczkowac do przodu (fizycznie byl w stanie, bo do tylu zasuwal jak lokomotywa), to mu kladlam cos, czego normalnie nie moze przed nosem- dalej i dalej. I krok po kroku, krok po kroczku sie udalo ;) i do tego wielkie brawa i uznanie osiagniec! no i niestety mozliwosc przezucia wygranej..

kapturnica, BISCA, Mimbla, Magdala, moremi, Simba, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    .. kupa mojego dziecia mi nie smierdzi...

Bosz, nie chce mi sie wierzyc w to niesmierdzenie Iwcia. Jeszcze jak dzieci sa tylko na cycku, to moze.. Ale jedzace wszelakie zarcie? Mieso?

Adam wali takie kalafiory, ze musimy czasami wprowadzac "avatar alert" (czyt. ze jak sie to powacha, to sie zmienia kolor na niebieski)..

Reni, Aasiula, kapturnica, macduska, BISCA, Mimbla, moremi, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Hej!
    U mnie dziś wolny dzien od pracy :-)
    Wkurza mnie sciaganie mleka. Nie wiem dlaczego trwa min pół godziny i dlaczego ściągam tylko 70-80 ml, a na pewno mały zjada więcej.

Dorbi, a czym sciagasz, bo nie pamietam?

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Zien dobry

Reni jak tam? pierwszy strzal zaliczony?

nie, wieczorem

tu musi być cała oprawa
    wino, świece, że niby romantycznie było

Sabina, kapturnica, BISCA, Mimbla, paszczakin, moremi, Simba, efcia, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktoś tu chyba zostanie na drugi rok za te nieobecności tardi.gif

BISCA, moremi, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 13292 13293 13294 13295 13296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ