35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dongina wrote:Malgos: np strona ma adres: www.kwietniowki2015.ovh
Osobiscie nie zakładałam nowego forum, wiec nie jestem adminem, ale forum jest czytelne i proste w obsłudze. Wszyscy lajtowo sie zaaklimatyzowali
A juz wiem. To jest hosting za symboliczna oplata jdnorazowa przez jednna osobę.
100 GB. 1 domena za darmo. Hosting idealny dla stron prywatnych. 7,99 PLN Netto / m-c (czyli 9,83PLN brutto).
Strona : www.ovh.plWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:39
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dongina wrote:Malgos: np strona ma adres: www.kwietniowki2015.ovh
Osobiscie nie zakładałam nowego forum, wiec nie jestem adminem, ale forum jest czytelne i proste w obsłudze. Wszyscy lajtowo sie zaaklimatyzowali
A juz wiem. To jest hosting za symboliczna opłate miesiecczna wykładana przez jednna osobę- ta ktora zakłada forum
100 GB. 1 domena za darmo. Hosting idealny dla stron prywatnych. 7,99 PLN Netto / m-c (czyli 9,83PLN brutto).
Strona : www.ovh.pl
Nam opłaca ją mąz naszej kumpeli z forum:)
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jeszcze tak wielkiego wkurvu nie widzialam jak dzis u mlodego.Chyba mu sie nie podoba ,ze matka nim przerzuca na boki
Jeszcze z plecow na brzuch jest nice ale na odwrot to jak darcie skory na zywca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:41
ivf-ivf, caffe lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Paszcza cyber mamy tez sa fajne:-) pomimo cech anakastycznej osobowosci.
ja sie nie kwalifikuje juz niestety.. zostalam wyrzucona za brak rutyn ciagu dniamoje dziecko spi, kiedy mu sie chce spac, a nie kiedy powinno..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gifMagdala, Simba, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Tylko te dzieci z rb to potem moga, zaznnaczam moga nie musza byc klopotliwe w obsludze.
Mam nadzieje ze to cos innego od wychowania bezstresowego? Zupelna porazka moim zdaniem.ivf-ivf, Magdala lubią tę wiadomość
-
Wiellebnna wrote:czy to jakas filozofia badz gałąz nauki?
iwcia77, Berenika lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja sie nie kwalifikuje juz niestety.. zostalam wyrzucona za brak rutyn ciagu dnia
moje dziecko spi, kiedy mu sie chce spac, a nie kiedy powinno..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Nie . To bliskosc z dzieckiem jakiej potrzebuje szczegolnie w tym poerwszym okresie zycia. Karmienie cycem ile maly chce i kiedy chce, spanie z dzieckiem a nie odkladanie do lozeczka. To nie filozofia tylko postepowanie zgodnie z instynktem.
czyli zwyczajne rodzicielstwo, po kij komu taka nazwa?Reni, caffe, Sabina, efcia, Berenika lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jeszcze tak wielkiego wkurvu nie widzialam jak dzis u mlodego.Chyba mu sie nie podoba ,ze matka nim przerzuca na boki
Jeszcze z plecow na brzuch jest nice ale na odwrot to jak darcie skory na zywca
Dobrze. Niebh sie uczy, że nie ma letko.
♡kapturnica lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Bry
Daliśmy ostro po spaniu
Widzisz, a mi z tego rb to właśnie noszenie w chuście się bardzo podoba.
Kapta, to jest o noszeniu, ale też o przekrecaniu niemowląt
https://www.youtube.com/watch?v=XIKuM_AbaQUkapturnica, macduska, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!