35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:AAA kwietniowki.Znaczy Ty ze strony robotki i zony tatuazysty, co teraz sa znow w ciazy Wiem ,ze tam w pewnym momencie byl niezly dym
aaa, kwietniowkito tam, gdzie ja powinam byla byc
ale nie dalam rady, pamietam, ze tam byly jakies straszne historie..
a Ty Dongina czemu tam, jak Twoje dziecie sporo mlodsze?kapturnica, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ej tu jest forum o staraniach, a nie o wychowaniu
jakieś śluzy macie?
Mojego to i najwieksze napro guru nie rozkmini. Jak stosuje prg oddolnie to tylko dziada z baba w moich gaciach brakuje.sandra80, moremi, BISCA, Reni, macduska, efcia, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Powiem szczerze, podziwiam matki, które przy wychowywaniu dziecka kierują się jakąś filozofią, ja chyba po prostu kieruje się zdrowym rozsądkiem i intuicją... Przy pierwszym dziecku chciałam byc jak Tracy Hogg... szybko mi przeszło
kapturnica, moremi, BISCA, Bozia3, macduska, Simba, Sabina, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, Berenika lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej tu jest forum o staraniach, a nie o wychowaniu
jakieś śluzy macie?
to juz ostalono, ze my tu nie na temat zazwyczaj.. lepiej to niz golabki, nie? przyda Ci sie niedlugo- mozesz juz podjac decyzje, jaka zamierzasz byc matkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:52
moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Cieszy mnie to bardzo bo Adas zasluguje na wylizowana matke:-)
czej, czej, ja tam zamierzam wrocic, poprawie sie i bede zdawac ponownie..kapturnica, ivf-ivf, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
phii tam jakies poradniki.Zycie panocku ,zycie weryfikuje wszystk.Co jednemu dziecku pasi u innego nie rpzejdzie.Ja juz widze kolosalne roznice miedzy Maksem a Dawidem.Chociaz osli upor maja razem
ivf-ivf, moremi, Bozia3, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:phii tam jakies poradniki.Zycie panocku ,zycie weryfikuje wszystk.Co jednemu dziecku pasi u innego nie rpzejdzie.Ja juz widze kolosalne roznice miedzy Maksem a Dawidem.Chociaz osli upor maja razem
O właśnie, ale każdy niech robi po swojemu, żeby nid było, że kogoś dyskryminujemykapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:phii tam jakies poradniki.Zycie panocku ,zycie weryfikuje wszystk.Co jednemu dziecku pasi u innego nie rpzejdzie.Ja juz widze kolosalne roznice miedzy Maksem a Dawidem.Chociaz osli upor maja razem
-
nick nieaktualny
-
Wiellebnna wrote:czyli zwyczajne rodzicielstwo, po kij komu taka nazwa?
o tu się nie zgodzę, zwyczajne rodzicielstwo to niestety ostatnimi czasy, darcie się na dziecko, karne jeżyki, nagradzanie nalepkami, mówię słów typu: no bądź już grzeczny, nie płacz itd...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:58
SolarPolar lubi tę wiadomość