35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzutka wrote:Odebralismy dziswynika badan nasionek,,,sa bardzo zle...zalamana jestem...udaje przed mezem ze nie ma co sie przejmowqc bo mamy zamrozone w klinice...ale zle mi z tym bo liczylam ze moze naturalnie jakims cudem sie uda.. Ale raczej marne szanse..chcemy jeszcze raz je zrobic ale w innym laboratorium..
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRzutka wrote:Odebralismy dziswynika badan nasionek,,,sa bardzo zle...zalamana jestem...udaje przed mezem ze nie ma co sie przejmowqc bo mamy zamrozone w klinice...ale zle mi z tym bo liczylam ze moze naturalnie jakims cudem sie uda.. Ale raczej marne szanse..chcemy jeszcze raz je zrobic ale w innym laboratorium..
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga - mam przed soba karty z 2 cykli z iui. Jesli chodzi o hormony podawane po inseminacji to dostawalam ultragestan tj. LuteinA dopochwowa 200mm i proginowe na zwiekszenie endetrium . W 7 dniu cyklu endo wynosilo raz 6,2 a raz 7,8 mm . Za pierwszym razem stymulowana bylam puregonem od 3 dnia cyklu ( tego dnia widoczne pecherzyki o rozmiarze 8 i 6 mm). Puregon w dawce 50 w brzuch przez 7 dni czyli do 9 dnia cyklu . Iui zrobila 13 dnia na peknietym pecherzyku. Maz tym razem mial slabe wyniki . A ultragestan podawany byl na trzeci dzien po iui . Za drugim razem dostalam clo od 7 dnia cyklu do 10 po pol tabletki. 7 dnia pecherzyk juz mial 20 mm. Iui przeprowadzona na niepeknietym pecherzyku 11 dnia cyklu i powtorzona 13 dnia . Ultragestan tak samo od trzeciego dnia po powtornej inseminacji . Wieksze dawki progesteronu dostawalam jak zaszlam w ciaze w kolejnym naturalnym cyklu.
bliska77, inessa, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki Miśku za tak obszerną informację, ja miałam CLO 3xdziennie od 2 do 6go dc, endometrium miałam w poniedziałek i dziś 15mm także lekarka była zadowolona, ( w 17dc były dwa zastrzyki - 2 jednostki) mam Luteinę dopochwową 100mg 3 razy dziennie i w razie jakichkolwiek wątpliwości czy odpukać plamień, mam natychmiast do niej dzwonić, mam jednak nadzieję, ze nie będzie takiej potrzeby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 18:54
inessa, samira, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRzutka wrote:Odebralismy dziswynika badan nasionek,,,sa bardzo zle...zalamana jestem...udaje przed mezem ze nie ma co sie przejmowqc bo mamy zamrozone w klinice...ale zle mi z tym bo liczylam ze moze naturalnie jakims cudem sie uda.. Ale raczej marne szanse..chcemy jeszcze raz je zrobic ale w innym laboratorium..
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Aga teraz tylko spokoj i czekajac, skierowac mysli w innym kierunku. Nie wiem czy sie da ale to najlepsze wyjsciie.
, w pracy na szczęście dużo pracy, jakoś zleci to wymagane minimum czyli 14 dni
polarmiś, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRzutka , za kazdym razem wynik moze byc inny. U mojego meza jest srednio ale ne jest najgorzej a w dniu inseminacji diametrialnie wyniki sie pogorszyly. Potem juz bylo ok. Ale musial sie podleczyc bo sie okazalo ze mial lekkie zapalenie, o ile dobrze pamietam to prostaty choc pobolewal go krzyz.
inessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-