35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Badanie bylo robirne 4 dni od ostatniego serduszkowania.
Wielkosc 1,5
Ph 7.3
Ilosc 5.000
Ruchliwosc
Ruchliwosc ...brak
Ostatnie badanie bylo robione rok temu i wynik byl lepszy, byla spora ilosc ruchliwych.. I i iloscw ieksza..
Do iv may jeszcze troche zamrozonego nasienia ale sama niewiem co o tym myslec..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 21:35
caffe, inessa, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Caffe to musialo sie tak skonczyc, jesli jak idiotka chodzilam przeziebiona od wtorku. Place cene swojej w tym wypadku watpliwej inteligencji.
Dobrze, że w końcu poszłaś do tego lekarza, bo byłoby gorzej. Musisz na siebie uwazać.inessa, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPromyk to mam nadzieje,że antybiotyk dobrze zadziała i nie zajeło CI to płuca dbaj o siebie i leż jak najwiecej
'
Rzutka a mozę by trzeba tylko 3 dni przerwy zrobić bo 4 to za długo, kurcze nie wiem co CI doradzićprzytulam i moze dziewczyny coś doradzą!
Rzutka, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Chyba naprawde zdrowko mi powraca. Studenciki nademna taki mi cisnienie podniesli ze ubralam sie cieplutko i poszlam uspokoic towarzystwo. Zignorowali mnie wiec wezwalam policje. Nie wiem dlaczego mowi sie o opieszalosci policji- u mnie zjawili sie po 13 min. Moze to jakos obudzi inteligencje studencikow ze zarty i prosby juz sie skonczyly.
anek42, grosza, bliska77, Reni, megan8, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Promyk gratuluję odwagi bo tak się powinno zachowywać a nie jak moja koleżanka za ścianą przez tydz. codziennie impreza do 3 rano i nikt z sąsiadów nie reaguje bo się boją! Mój M też kiedyś wezwał policję bo nie dość że niemiłosiernie hałasowali to jeszcze grilla na balkonie robili i wszystko do nas szło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 06:14
bliska77, Lucky, megan8, inessa, promyk, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:jakiś czas temu któraś z was pisała tu przepis na nalewkę z aronii ,
mogłabym prosić o przepis w dziale "Przepisy" ?? !!
Caffe,Bozia albo Reni tak mi coś świta
Cześć Dziewczyny
Promyk - ale masz teraz okres - dobrze, że już wychodzisz z tego....
Wszystkim życzę miłego dnia - ja od dziś przez 3 dni na zupie kapuścianej, żeby troszkę się oczyścić - bo ostatnio nie tylko endo mi przyrasta ładnie...
Reni - masz clo? A pytałaś go o endometrium? Co on CI w ogóle powiedział ciekawego oprócz skasowania stówy?bliska77, Lucky, Iwone, megan8, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
Promyczku dużo zdrowia ;-)no i bardzo dobrze zrobiłaś z tą policją
Lucky, mi tez długo nic to nie dawało ale poprawiło się nagle w poprzednim cyklu, nawet przy estrofemie endo miałam ok 10mm
Bozia, dobry pomysł z tym oczyszczeniem, u mnie też nie tylko endo i jajca urosły
Miłego dniaLucky, Iwone, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Bozia zapomniałam zapytać
jak pojadę we wtorek na usg to zapytam
na razie nic mi nie powiedział
wie, że mieszkanie kupuję i powiedział "To Pani niech się zajmie mieszkaniem a ja się zajmę Pani owulacją " taki optymista
ale nic się nie przypucował, że moja siostra była, że ciąża ..nic zero.. tajemnica lekarska hahabliska77, Lucky, Iwone, megan8, inessa, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
U nas deszczowo, bleee
Jeszcze dzisiaj i jutro i już weekend.
Niech ta @ szybko przychodzi, ale to tylko moje pobożne życzenie. Zobaczymy co tym razem wymyśli mój organizm
Miłego dniabliska77, Lucky, Iwone, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
Witam i ja
za oknem deszcz
Aga, to liczę że i u mnie się poprawi, może potrzebne długofalowe działanie
Reni a siostra w jakim wieku, że tak spytam?
Promyku, nie masz łatwoDobrze, że zadzwoniłaś. Zdrowiej i bierz się za starania
bo tu nam się szeregi przerzedzają
Cafe ja po takiej grze z Tobą to nadawałabym się do izby wytrzeźwień a potem od razu na długi program do AAchoć na pewno wtedy endo miałabym boskie no i ciążę jak w banku, bo byłabym już tą patologią
Iwone, bliska77, caffe, megan8, inessa, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, zapomniałam Wam powiedzieć, ze jestem strasznie spuchnięta, wszystko mnie drażni i ciągnie, spodnie które są na mnie luźne dziś są opięte do granic możliwości, nie moge już wytrzymać ... to skutek takiej dawki hormonów niestety
Lucky, caffe, inessa, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny