35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
lekarz kazał jej zrobić na cito bete, żeby zobaczyć czy rośnie czy spada i od razu zadzwonić jak będzie miała wynik
a o tej porze nie ma za bardzo gdzie
więc pójdzie jutro rano u siebie i po dwóch godzinach będzie miała wynik
więc dalej czekamy
Olena wrote:Myślę o Reni siostrze. Reni dawaj znać co u niej.promyk, samira, Mango, inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No niestety wczoraj trochę śluzu z jasnoczerwoną krwią, a dziś już brązowe
Na razie zdarzyło się to raz, ale wygląda, że skończy się jak zwykle
inessa wrote:Mango masz piękna tempke idacą ku górzeale co to za plamienie zaznaczyłaś???
caffe, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze nie badałam się tak dokładnie. Właśnie mam wizytę u gin za miesiąc i chciałam zabrać się profesjonalnie
do roboty. Sama nie wiem co się dzieje
, ale tak mam od dawna i nawet na wizycie mówiłam o tym. Jakoś wtedy nie zareagowała - podobno sporo kobiet tak ma, ale wtedy jeszcze nie starałam się o dzidzię.
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Dzień Dobry.
Bozia,Aga,Olena gratulacje pięknych jaj i czekamy wreszcie na jakieś fasolki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mango i Lucky piękny wykres.
Ciężarówki niech odpoczywają i przesyłają ciążowe fluidki,bo mało ich tu.
Reni trzymam kciuki za siostrę.
Pozdrawiam wszystkieinessa, bliska77, gosia7122, megan8, Olena, angela lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:
u mnie tez za oknem ciemno ponuro nic się nie chce
mój mąż pojechał na grzyby parę sztuk zebrał to będzie na zupę ale ogólnie lipa jest na mazurach
A mój m codziennie przynosi masę grzybów z pracy[tzn będąc w pracy je wychaczy,a że u nas czas oprysku zakończony,wreszcie można obżerac się grzybkami.Ale dzisiaj straszy ,że ma ich tak dużo ,że w słoiki będę musiała robicbliska77, inessa lubią tę wiadomość
Andzia33 -
inessa wrote:Andziu a co u CIebie bo dawno CIe nie było???
Nic ciekawego Dziękuję ,że pytasz,@ się zkończyła i czekamy na owulkę,jak na razie bolą mnie obydwa jajniki na przemian ,zobaczymy co się tam kluje we wtorek na monitoringu.Córunia ma 4 urodzinki,w sobote i niedzielę goście,więc w domu mały szał.inessa, grosza lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Andzia dzięki za gratulacje - mam nadzieję, że będą owoce z tego...bo co mi z tych jaj bez efektu...
Zazdroszczę grzybów - my mieliśmy jechać w sobotę, ale mają być przymrozki, więc chyba odpuścimy..może w październiku jeszcze myknę...
Aguś - kapuścianka okropna...wytrzymałam do kolacji i kolacja już normalna...to jednak nie dla mnie sposób - pewnie za jakiś czas wrócę do wujka Dukana..o właśnie ciekawe jak tam Jolka z Meksyku - czy trzyma wagę no i czy się stara o bejbi....a może odpuściła?
inessa, Andzia33, grosza, bliska77, samira, megan8 lubią tę wiadomość