X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni współczuję Tobie i Siostrze <3

Reni lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Nati, nie będę się silić na banały typu będzie dobrze itp, musisz to przeżyć po swojemu, mam nadzieję, że szybko staniesz na nogi i wróci chęć do wszystkiego
    Reni, cholernie mi przykro, to jest takie porąbane, czy pragnienie posiadania potomstwa to naprawdę tak wiele???
    no nic, nie załamujmy się dziewczyny, wierzę w to że w końcu los się do nas uśmiechnie

Iwone, Reni, megan8, samira, Andzia33, grosza, Nati74 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

Nati74, Reni, brakuje słów żeby wyrazic ten smutek. Tule mocno <3

bliska77, Reni, Andzia33, Nati74 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się dołączam...współczuje dziewczyny - naprawdę mnie to boli...zastanawiam się, czy te wszystkie nasze starania i wysiłki na coś się zdają - ręce po prostu opadają...

bliska77, Reni, samira, Andzia33, Nati74 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Siedzę u krwiopijców oddać krew ale nie mam krwi haha

bliska77, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tantrumsmiley.gif jakby to powiedzieć...ch..bombkę strzelił
    po wszystkim angry-smiley.gif
    przykro mi Reni, bardzo...
    Ja stracilam w tym roku dwa razy ciaze i wiem jaki to bol..musimy byc dzielne i nie poddawac sie. Sil dla siostry i na pewno i Ciebie..

bliska77, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

ovufriend.pl
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten tydzień w ogóle jest jakiś ciężki pod względem atmosfery. Miałam odczucie jakby "coś" wisiało w powietrzu. Nieraz tak mam, że wiem ze będzie coś złego, ale nie wiem co.

Olena, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość

• Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tempka zaczyna spadac..w sumie nie lucze juz na ten cykl...wyniki meza kiepskie..jutro bedziemy robic powtorke ale nie mysle aby wyniki byly duzo lepsze...
    Jedynie co lest na plus ze nie plamie jak przez ostatnich pare cykli..widocznie progesteron pomogl.
    Milego dnia Wam zycze i trzymam kciuki a pojawienie sie u tu w koncu jakiego szczeslaiwego plusika, potem juz sie posypia inne :)

caffe, bliska77, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość

ovufriend.pl
  • Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ten tydzień w ogóle jest jakiś ciężki pod względem atmosfery. Miałam odczucie jakby "coś" wisiało w powietrzu. Nieraz tak mam, że wiem ze będzie coś złego, ale nie wiem co.
    Tez tak mam...i bardzo tego nie pubie bo najczesciej wlasnie cos przykrego sie dzieje...

caffe, bliska77, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość

ovufriend.pl
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzutka wrote:
    Tez tak mam...i bardzo tego nie pubie bo najczesciej wlasnie cos przykrego sie dzieje...
    Własnie, nie ma nic gorszego od takiego przeczucia. I tak się siedzi i czeka, z której strony będzie "strzał".

bliska77, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie patrzę na mój wykres i myślę, że czekam na cykl bezowulacyjny, bo wtedy może coś się "wykluje". Bo skoro nie mam owu, a wykres jest taki jaki jest, to może jak będe miała owu, to wykres będzie bezowulacyjny hahahaha

bliska77, Reni, Bozia3, samira, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, coś w tym jest, a tak w ogóle OVU wyznaczyło mi owulację przerywaną linią a wiem że była na pewno, także trzymam kciuki :-)

caffe, Bozia3, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, coś w tym jest, a tak w ogóle OVU wyznaczyło mi owulację przerywaną linią a wiem że była na pewno, także trzymam kciuki :-)
    To ja trzymam kciuki, bo u Ciebie była owu. U mnie ewidentnie jej nie było, także nie ma szans na ciążę :)

No bo gdy wyznacza się owu na podstawie temperatury, to tak to jest. U mnie wzrost jest po luteinie przypuszczam. Po prostu wszystko jest sztucznie napędzane.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 09:05

• Olena Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni tak mi przykro :-(
    Wczoraj monitoring, jaja rosną, endo też. Gin zadowolony , ja tym bardziej. Oby staranka wyszły, bo M. skarży się od rana na ból gardła. Wiem, że gardło nie potrzebne, byle go gorączka nie dopadła, bo się wymiga. To się wkurzę. Ten weekend będzie bardzo intensywny.
    Miłego dnia dziewczyny.
    Tak bym chciała by ktoś przerwał tą złą tu passę.

Mango, megan8, Bozia3, bliska77, Reni, samira, Andzia33, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To ja trzymam kciuki, bo u Ciebie była owu. U mnie ewidentnie jej nie było, także nie ma szans na ciążę :)

No bo gdy wyznacza się owu na podstawie temperatury, to tak to jest. U mnie wzrost jest po luteinie przypuszczam. Po prostu wszystko jest sztucznie napędzane.
    Caffe, jak nie ten cykl to następny :-) ale się uda

caffe, Bozia3, Andzia33, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Wczoraj monitoring, jaja rosną, endo też. Gin zadowolony , ja tym bardziej. Oby staranka wyszły, bo M. skarży się od rana na ból gardła. Wiem, że gardło nie potrzebne, byle go gorączka nie dopadła, bo się wymiga. To się wkurzę. Ten weekend będzie bardzo intensywny.
    Miłego dnia dziewczyny.
    Olena, trzymam kciuki za jajca i owocne starania ;-)

caffe, Olena, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, jak nie ten cykl to następny :-) ale się uda
    Oby :) Moim jajcom powiedz zeby się za robote wzięły :P bo teraz nic nie produkują. Co to jest 16mm :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 10:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Oby :) Moim jajcom powiedz zeby się za robote wzięły :P bo teraz nic nie produkują. Co to jest 16mm :)
    no 16mm to juz coś, mam nadzieje, że przy większej dawco CLO dużo lepiej zareagują ;-)
    Jajca Caffe bierzcie się do roboty - urlop dobiegł końca!!!!!

caffe, megan8, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no 16mm to juz coś, mam nadzieje, że przy większej dawco CLO dużo lepiej zareagują ;-)
    Jajca Caffe bierzcie się do roboty - urlop dobiegł końca!!!!!
    Tak, teraz dostaną mocniejszy dopalacz :P

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Miłego dnia dziewczyny.
    Olena super - może wreszcie Ty tą passę przerwiesz..:) Endo CI rośnie, jajca też i nawet księżyc dobrze świeci :)

Andzia33, Olena, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1335 1336 1337 1338 1339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ