35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitajcie
Nati, nie będę się silić na banały typu będzie dobrze itp, musisz to przeżyć po swojemu, mam nadzieję, że szybko staniesz na nogi i wróci chęć do wszystkiego
Reni, cholernie mi przykro, to jest takie porąbane, czy pragnienie posiadania potomstwa to naprawdę tak wiele???
no nic, nie załamujmy się dziewczyny, wierzę w to że w końcu los się do nas uśmiechnie
Iwone, Reni, megan8, samira, Andzia33, grosza, Nati74 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
jakby to powiedzieć...ch..bombkę strzelił
po wszystkim
Ja stracilam w tym roku dwa razy ciaze i wiem jaki to bol..musimy byc dzielne i nie poddawac sie. Sil dla siostry i na pewno i Ciebie..
bliska77, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
U mnie tempka zaczyna spadac..w sumie nie lucze juz na ten cykl...wyniki meza kiepskie..jutro bedziemy robic powtorke ale nie mysle aby wyniki byly duzo lepsze...
Jedynie co lest na plus ze nie plamie jak przez ostatnich pare cykli..widocznie progesteron pomogl.
Milego dnia Wam zycze i trzymam kciuki a pojawienie sie u tu w koncu jakiego szczeslaiwego plusika, potem juz sie posypia inne
caffe, bliska77, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ten tydzień w ogóle jest jakiś ciężki pod względem atmosfery. Miałam odczucie jakby "coś" wisiało w powietrzu. Nieraz tak mam, że wiem ze będzie coś złego, ale nie wiem co.
caffe, bliska77, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
Rzutka wrote:Tez tak mam...i bardzo tego nie pubie bo najczesciej wlasnie cos przykrego sie dzieje...
bliska77, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
Tak sobie patrzę na mój wykres i myślę, że czekam na cykl bezowulacyjny, bo wtedy może coś się "wykluje". Bo skoro nie mam owu, a wykres jest taki jaki jest, to może jak będe miała owu, to wykres będzie bezowulacyjny hahahaha
bliska77, Reni, Bozia3, samira, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Caffe, coś w tym jest, a tak w ogóle OVU wyznaczyło mi owulację przerywaną linią a wiem że była na pewno, także trzymam kciuki
No bo gdy wyznacza się owu na podstawie temperatury, to tak to jest. U mnie wzrost jest po luteinie przypuszczam. Po prostu wszystko jest sztucznie napędzane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 09:05
-
Reni tak mi przykro
Wczoraj monitoring, jaja rosną, endo też. Gin zadowolony , ja tym bardziej. Oby staranka wyszły, bo M. skarży się od rana na ból gardła. Wiem, że gardło nie potrzebne, byle go gorączka nie dopadła, bo się wymiga. To się wkurzę. Ten weekend będzie bardzo intensywny.
Miłego dnia dziewczyny.
Tak bym chciała by ktoś przerwał tą złą tu passę.Mango, megan8, Bozia3, bliska77, Reni, samira, Andzia33, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:To ja trzymam kciuki, bo u Ciebie była owu. U mnie ewidentnie jej nie było, także nie ma szans na ciążę
No bo gdy wyznacza się owu na podstawie temperatury, to tak to jest. U mnie wzrost jest po luteinie przypuszczam. Po prostu wszystko jest sztucznie napędzane.ale się uda
caffe, Bozia3, Andzia33, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Reni tak mi przykro
Wczoraj monitoring, jaja rosną, endo też. Gin zadowolony , ja tym bardziej. Oby staranka wyszły, bo M. skarży się od rana na ból gardła. Wiem, że gardło nie potrzebne, byle go gorączka nie dopadła, bo się wymiga. To się wkurzę. Ten weekend będzie bardzo intensywny.
Miłego dnia dziewczyny.
Tak bym chciała by ktoś przerwał tą złą tu passę.caffe, Olena, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe, jak nie ten cykl to następny
ale się uda
Moim jajcom powiedz zeby się za robote wzięły
bo teraz nic nie produkują. Co to jest 16mm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 10:21
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Oby
Moim jajcom powiedz zeby się za robote wzięły
bo teraz nic nie produkują. Co to jest 16mm
Jajca Caffe bierzcie się do roboty - urlop dobiegł końca!!!!!caffe, megan8, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Reni tak mi przykro
Miłego dnia dziewczyny.
Tak bym chciała by ktoś przerwał tą złą tu passę.Endo CI rośnie, jajca też i nawet księżyc dobrze świeci
Andzia33, Olena, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość