X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzutka -z tego co troszkę zaobserwowałam - to chyba nieźle działa na facetów l-karnityna. Ja polecam...no chyba, że to jakieś bardzo poważne problemy, to wtedy suplementacja na niewiele się zda...

Lucky, bliska77, Rzutka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry.
    Nati i Reni[dla siostry]bardzo współczuję i przytulam.
    Olena super że jaja rosną.
    W pażdzierniku mamy kilka typów na zielone kropy ,więc musi się udac i zła passa minie.
    Lucky uśmiechnij się ,będzie dobrze!

Lucky, Mango, Reni, bliska77, Nati74 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze chciałam sprawdzic sobie tego księżyca ,ale nie wiem o której się urodziłam ,nie mam napisane w książeczce,ani na akcie urodzenia a mama nieżyje.Jak się tego dowiedziec?

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:42

Lucky, Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    kurcze chciałam sprawdzic sobie tego księżyca ,ale nie wiem o której się urodziłam ,nie mam napisane w książeczce,ani na akcie urodzenia a mama nieżyje.Jak się tego dowiedziec?
    skopiowałam CI z neta..jak się uprzesz...to może sie uda.... a inni członkowie rodziny nie pamiętają - jakieś ciocie?

...sprawdź czy zapisano Twoją godzinę urodzenia w Urzędzie Stanu Cywilnego w miejscu urodzenia. Jeśli pracownik urzędu nie chce podać takiej informacji “od ręki”, wystąp z oficjalnym wnioskiem o to aby wydano Ci: „Pełny odpis aktu urodzenia WRAZ Z GODZINĄ”. W niektórych urzędach można otrzymać informację o godzinie urodzenia telefonicznie, jednak wtedy ważna uwaga – nie zdradzaj urzędnikowi wcześniej żadnych informacji na temat godziny, które już masz,
    sprawdź godzinę w archiwach szpitala, w którym się urodziłaś/eś (zwykle jest to trudne lub niemożliwe – najczęściej po maksymalnie 10 latach dokumenty te zostają zniszczone),
    jeśli urodziłaś/eś się w domu, w małej miejscowości, możesz też spróbować poszukać swjej godziny urodzenia (choćby tylko przybliżonej) w źródłach parafialnych....

Lucky, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati , Reni ...
    nic nie napiszę
    przykro mi

Andzia33, Reni, bliska77, Nati74 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny

Reniu, serce mnie boli :( aż trudno uwierzyć :( przytulam mocno Was obie

Oleno, idziesz jak burza, oby po sukces, trzymam mocno kciuki

Cafe uda się na pewno, mam prywatną teorię mówiącą że fajni ludzie muszą się rozmnażać, żeby mieć fajne dzieci i żeby w ogóle populacja tych fajnych nareszcie przewyższyła populację oszołomów. Uda się więc!

Andziu chyba u Ciebie niedługo owulacja :) kciuczę mocno

Boziu, Aga, jak się czujecie nioski nasze :) ale Wam fajnie, takie duże szanse, takie pięknie się wszystko ułożyło, cieszę się Wami i z Wami

a w ogóle to miłego dnia

Olena, Andzia33, Bozia3, Bozia3, caffe, Reni, bliska77, samira lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Olena super - może wreszcie Ty tą passę przerwiesz..:) Endo CI rośnie, jajca też i nawet księżyc dobrze świeci :)
    Fajnie by było. Aura mi sprzyja. Nakręcam się mocno. Obym mocno nie spadła na ziemię.
    Bozia u Ciebie też wielki pozytyw. Już nie wiem jakie te Twoje jajka, ale przewiajało się w postach, że ogromne. No i super!

Andzia33, Bozia3, grosza lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje libido rośnie z każdą minutą. Synka odprawiam na weekend do taty. I siedzę w tej pracy jak na szpilkach. Dobrze, że to już tylko dwie godziny (aż dwie!)

Andzia33, Bozia3, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia bardzo dziękuję ,spróbuję w usc w pon,z ciotkami wątpię a mój ojciec nawet nie pamieta ,że ma córke [hyba,że cos chce]ale daty nigdy nie pamietał nawet jak było jeszcze dobrze.

Lucky ,tak zbliża się,ale do gina skocze we wtorek

Bozia3, Olena, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i d...a dzwoniłam do usc nie ma podanej godziny,a w szpitalu nie trzymaja tak długo papierów.Macie jeszcze jakies pomysły?

Bozia3 lubi tę wiadomość

Andzia33
  • promyk Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni przykro .... przytulam siostre i ciebie. Trzymajcie sie

Reni, Andzia33, bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky, u mnie bez zmian, poza opuchlizną i zgagą wszystko gra ;-), wiecie co, jakoś w ogóle się nie nakręcam, mój M chodzi pyta jak się czuję itp a ja jestem obok i tak jak wcześniej napisałam BARDZO się zdziwię jeśli się uda, naprawdę, wiem, że jest niska skuteczność IUI i podeszliśmy do niej na zasadzie "żeby potem nie żałować", jakoś tak spokojna jestem i nie podniecam się - przynajmniej na razie

caffe, Andzia33, grosza, promyk, samira, Iwone lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłabym szczęśliwa, ale obawiam się, że będzie jak zwykle. :(
    szczęśliwa 2 wrote:
    Mango ja tez tak miałam trzy dni i sie skończyło a efekt wiesz jaki jest czego Tobie życzę :-)

Andzia33, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale jaka jest skuteczność ze 20%? no ktoś te 20 % musi zrobić więc podboj do 21% ;-)
    agafbh wrote:
    Lucky, u mnie bez zmian, poza opuchlizną i zgagą wszystko gra ;-), wiecie co, jakoś w ogóle się nie nakręcam, mój M chodzi pyta jak się czuję itp a ja jestem obok i tak jak wcześniej napisałam BARDZO się zdziwię jeśli się uda, naprawdę, wiem, że jest niska skuteczność IUI i podeszliśmy do niej na zasadzie "żeby potem nie żałować", jakoś tak spokojna jestem i nie podniecam się - przynajmniej na razie

Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wykres masz piękny!

Bozia3, Mango lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni dokąd ten Twój ludzik tak chodzi?

Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy Wy po pobraniu krwi też czujecie się zmęczone jak koń po westernie? normalnie słaniam się na nogach
    jakby jakiś wampirz mnie dopadł i wyciągnął ze mnie życie

bliska77, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no ale jaka jest skuteczność ze 20%? no ktoś te 20 % musi zrobić więc podboj do 21% ;-)
    Reni, też bym chciała ;-) zrobiliśmy co w naszej mocy zeby podnieść statystyki i teraz już tylko czekanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 14:54

Reni, grosza, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dziewczyny czy Wy po pobraniu krwi też czujecie się zmęczone jak koń po westernie? normalnie słaniam się na nogach
    jakby jakiś wampirz mnie dopadł i wyciągnął ze mnie życie
    ja nie mam z tym problemu...oddwałam honorowo krew, zabierałam po tym siatkę z tymi czekoladami, konserwami itp... i zasuwałam od razu do pracy, choć przysługiwał dzień wolnego.....Jedynie nie lubię momentu wkłuwania....

Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1336 1337 1338 1339 1340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ