35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry.
Nati i Reni[dla siostry]bardzo współczuję i przytulam.
Olena super że jaja rosną.
W pażdzierniku mamy kilka typów na zielone kropy ,więc musi się udac i zła passa minie.
Lucky uśmiechnij się ,będzie dobrze!Lucky, Mango, Reni, bliska77, Nati74 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:kurcze chciałam sprawdzic sobie tego księżyca ,ale nie wiem o której się urodziłam ,nie mam napisane w książeczce,ani na akcie urodzenia a mama nieżyje.Jak się tego dowiedziec?
...sprawdź czy zapisano Twoją godzinę urodzenia w Urzędzie Stanu Cywilnego w miejscu urodzenia. Jeśli pracownik urzędu nie chce podać takiej informacji “od ręki”, wystąp z oficjalnym wnioskiem o to aby wydano Ci: „Pełny odpis aktu urodzenia WRAZ Z GODZINĄ”. W niektórych urzędach można otrzymać informację o godzinie urodzenia telefonicznie, jednak wtedy ważna uwaga – nie zdradzaj urzędnikowi wcześniej żadnych informacji na temat godziny, które już masz,
sprawdź godzinę w archiwach szpitala, w którym się urodziłaś/eś (zwykle jest to trudne lub niemożliwe – najczęściej po maksymalnie 10 latach dokumenty te zostają zniszczone),
jeśli urodziłaś/eś się w domu, w małej miejscowości, możesz też spróbować poszukać swjej godziny urodzenia (choćby tylko przybliżonej) w źródłach parafialnych....Lucky, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny
Reniu, serce mnie boliaż trudno uwierzyć
przytulam mocno Was obie
Oleno, idziesz jak burza, oby po sukces, trzymam mocno kciuki
Cafe uda się na pewno, mam prywatną teorię mówiącą że fajni ludzie muszą się rozmnażać, żeby mieć fajne dzieci i żeby w ogóle populacja tych fajnych nareszcie przewyższyła populację oszołomów. Uda się więc!
Andziu chyba u Ciebie niedługo owulacjakciuczę mocno
Boziu, Aga, jak się czujecie nioski naszeale Wam fajnie, takie duże szanse, takie pięknie się wszystko ułożyło, cieszę się Wami i z Wami
a w ogóle to miłego dniaOlena, Andzia33, Bozia3, Bozia3, caffe, Reni, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Olena super - może wreszcie Ty tą passę przerwiesz..
Endo CI rośnie, jajca też i nawet księżyc dobrze świeci
Bozia u Ciebie też wielki pozytyw. Już nie wiem jakie te Twoje jajka, ale przewiajało się w postach, że ogromne. No i super!Andzia33, Bozia3, grosza lubią tę wiadomość
-
Bozia bardzo dziękuję ,spróbuję w usc w pon,z ciotkami wątpię a mój ojciec nawet nie pamieta ,że ma córke [hyba,że cos chce]ale daty nigdy nie pamietał nawet jak było jeszcze dobrze.
Lucky ,tak zbliża się,ale do gina skocze we wtorekBozia3, Olena, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyLucky, u mnie bez zmian, poza opuchlizną i zgagą wszystko gra
, wiecie co, jakoś w ogóle się nie nakręcam, mój M chodzi pyta jak się czuję itp a ja jestem obok i tak jak wcześniej napisałam BARDZO się zdziwię jeśli się uda, naprawdę, wiem, że jest niska skuteczność IUI i podeszliśmy do niej na zasadzie "żeby potem nie żałować", jakoś tak spokojna jestem i nie podniecam się - przynajmniej na razie
caffe, Andzia33, grosza, promyk, samira, Iwone lubią tę wiadomość
-
no ale jaka jest skuteczność ze 20%? no ktoś te 20 % musi zrobić więc podboj do 21%agafbh wrote:Lucky, u mnie bez zmian, poza opuchlizną i zgagą wszystko gra
, wiecie co, jakoś w ogóle się nie nakręcam, mój M chodzi pyta jak się czuję itp a ja jestem obok i tak jak wcześniej napisałam BARDZO się zdziwię jeśli się uda, naprawdę, wiem, że jest niska skuteczność IUI i podeszliśmy do niej na zasadzie "żeby potem nie żałować", jakoś tak spokojna jestem i nie podniecam się - przynajmniej na razie
Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny czy Wy po pobraniu krwi też czujecie się zmęczone jak koń po westernie? normalnie słaniam się na nogach
jakby jakiś wampirz mnie dopadł i wyciągnął ze mnie życiebliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no ale jaka jest skuteczność ze 20%? no ktoś te 20 % musi zrobić więc podboj do 21%
zrobiliśmy co w naszej mocy zeby podnieść statystyki i teraz już tylko czekanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 14:54
Reni, grosza, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dziewczyny czy Wy po pobraniu krwi też czujecie się zmęczone jak koń po westernie? normalnie słaniam się na nogach
jakby jakiś wampirz mnie dopadł i wyciągnął ze mnie życieAndzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość