35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyANdzia dziekuje CI bardzo
Boje się tak naprawde tej wizyty tak jakoś dziwnie czuje,ze jest tam wśrodku ze mną coś nie tak bo jeszcze tak dziwnego cyklu nie miałam, mimo,ze miałąm cykle bezowulacyjnedo tego te dziwnie krótkie @
ale cóż najwazniejsze,że w końcu u dziewczyn sie ruszyło i mam nadzieję,ze niedługo zazieleni się i pozarazają reszte nasAndzia33, Mango, bliska77, samira, Olena lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:ANdzia dziekuje CI bardzo
Boje się tak naprawde tej wizyty tak jakoś dziwnie czuje,ze jest tam wśrodku ze mną coś nie tak bo jeszcze tak dziwnego cyklu nie miałam, mimo,ze miałąm cykle bezowulacyjnedo tego te dziwnie krótkie @
ale cóż najwazniejsze,że w końcu u dziewczyn sie ruszyło i mam nadzieję,ze niedługo zazieleni się i pozarazają reszte nasinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Mój m troszkę przeziębiony i ja tez czuję ,że mnie coś bierze w pracy chodzę w kurtce ,a kolega stwierdził,że nie będziemy szefa narażac już na koszty z ogrzewaniem,no kur.... wystarczy iśc do piwnicy i wcisnąc przycisk ,a my mamy byc chorzy bo on ma koszty wrwrwr
inessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Reni dawaj znać co u siodtry
.
Przy szpitalach większych często są całodobowe punkty pobierania krwi tak jest w Gdyni sprawdźcie może a nuż
Reni wrote:lekarz kazał jej zrobić na cito bete, żeby zobaczyć czy rośnie czy spada i od razu zadzwonić jak będzie miała wynik
a o tej porze nie ma za bardzo gdzie
więc pójdzie jutro rano u siebie i po dwóch godzinach będzie miała wynik
więc dalej czekamyinessa, bliska77, Lucky, Reni, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKOchane bo zwykle już szła mi powoli w góre do tego tego śluzu codziennie jest tylko troszke można powiedzieć,ze jest sucho prawie cały czas raz na dzień pojawia się sluz teraz np płodny, zwykle miałąm go mnóstwo. bolały mnie wcześniej kilka dni jajniki i to oba a nie tylko w jeden dzień i zwykle jeden, no i ten króciutki okres i bardzo lekki.
Przypuszczam,zę jednak cykl jest bezowulacyjny.
Zobaczymy jutro, opowiem Wam jednak wszystko dopiero w poniedziałek bo wracamy w nocy w niedziele.bliska77, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInessa, przyłączam się do trzymania kciuków
Andzia, dzięki za grzybki
Bozia, wiem niestety ze to trudne tak wytrzymać ale ja też muszę coś zrobić bo co prawda nie od żarcia a od hormonów tak strasznie puchnę ale to żadne pocieszenie, czuję się jak ociężały balonLucky, inessa, megan8, grosza, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość
-
i mnie coś dopada podły nastrój
chyba ta kolejna porażka tak jednak dobija
Reni martwię się Twoją Siostrą, ale wiem, że nie tylko ja i że tym nic nie pomogę i to jeszcze bardziej mnie denerwuje
dlaczego człowiek, który potrafił dotrzeć na księżyc i umiał mordować całe narody, jest taki bezsilny w sytuacjach gdy trzeba ratować maleńkie Życie
wkurza mnie to, że znowu cała ta polka od nowa, to Clo, walka o endo, modlenie się o owu, martwienie się żeby czasem M nie miał focha wtedy gdy nie trzeba...no i jeszcze martwię się że gin ma słabe usg i może nie widzi czegoś ważnego
o tak dobijam sobie do głowy i dlatego też coraz trudniej mi się udzielać żeby nie siać tego pesymizmu
Aga ja też puchnęa zależy mi tylko na puchnięciu w okolicach talii ;)i to tylko na 9 miesięcy!
Reni, inessa, grosza, bliska77, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość
-
dziewczyny nie nadążam za waszymi postami. Podczytuję, ale nie mam czasu na pisanie. Pamietam o was wszystkich.
My czekamy na poronienie. Chciałabym mieć to już za sobą.
Reni przykro mi z powodu twojej siostry. Moja jest chyba bardziej załamana niż ja sama. Ale trzeba życ dalej. Może jest jeszcze dla nas jakaś szansa....Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny