35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Ic z mojej głowy. To samo miałam napisać
Sabina, kapturnica, Mega, BISCA, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zinnia wrote:Moremi a co się działo z Juniorem?
Skaza to nie problem, ale to nie miejsce by pisać o problemach.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Jest coś takiego? To chcę
5u jest link do do róznych bezmlecznych.http://durszlak.pl/przepisy-kulinarne/ciasto-bez-mleka-i-masla
A smalec możesz? To zrób kruche na smalcu. Bierze się ciut mniej niż masła.moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Piździ ale słońce w końcu zobaczyłam
Mega mam plan dnia dokładnie taki jak Ty....czyli fajny
Upuściłam rano krew...zobaczymy czy jest z czym walczyć. Wstałam....człowiek ma być na czczo....gardło boli, katar, brzuch boli...pić się chce a nie wolno....organizm złośliwie chyba tak reaguje żeby tak dokopać z rana;-)
Miłego tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:16
macduska, Mega, iwcia77, malgos741, Magdala, ComeToMeBaby, Berenika lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:5u jest link do do róznych bezmlecznych.http://durszlak.pl/przepisy-kulinarne/ciasto-bez-mleka-i-masla
A smalec możesz? To zrób kruche na smalcu. Bierze się ciut mniej niż masła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 10:34
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
*aga* przynajmniej pogodą się zachwyć - piździ jak w kieleckim, ale do tego słońce i jest cudnie....ja dziś odwoziłam skoro świt mamę na dworzec, to miałam spacer - iście wiosenny....
Szkoda tylko, że halny - bo znów się świry będą wieszać...*aga*, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Od piątku chodzi za mną zupa gulaszowa. Gdyby ktoś miał przepis, to poproszę
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Tego nie wiem ale pewnie może być. Chociaz smalcu nie czuć w ciescie. Zapewniam.
Mnie odrzuca od używania smalcu w mojej kuchnikapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Wiem, że nie czuć. Pączki też są przecież smażone na smalcu, a uwielbiam.
Mnie odrzuca od używania smalcu w mojej kuchni
Oj tam. Tylko w cieście.
A tu link o smalcu. Nie taki on straszny.
Jak wszystko w rozsądnych ilosciach.
http://www.ziolaiprzyprawy.info/2012/07/04/blog/smalec-dlaczego-wszyscy-go-nienawidza-cholesterol-zdrowie/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 10:47
-
ivf-ivf wrote:Mnie też, zapach smazonego smalcu jest bleh. Kotlety np. na Plancie smaze
Mnie najbardziej smakuje żarcie smażone na oleju rzepakowym z dodatkiem klarowanego masła....ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:planta z olejem palmowym!! nie zdrowe!! smalec i otwierać okno!!
Mnie najbardziej smakuje żarcie smażone na oleju rzepakowym z dodatkiem klarowanego masła....
Bozia, my jemy mało mięsa, czerwonego wcalewczoraj były kurze piersi z patelni grillowej, do zupy często wrzucam piersi, moje dzieci lubią te wygotowane mięso z zupy
wiem, że schabowy tylko na smalcu
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:planta z olejem palmowym!! nie zdrowe!! smalec i otwierać okno!!
Mnie najbardziej smakuje żarcie smażone na oleju rzepakowym z dodatkiem klarowanego masła....
A ja róznie. Zależy co mam.
Na pewno żadne miksy i wynalazki nie wchodzą w grę. To już wolę smalec. Ale ja mało robię rzeczy smazonych.Sabina lubi tę wiadomość