35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:No więc nie miałcz i znajdź miejsce, gdzie zaspokoisz swoje....
To jest żenujące - dużo bardziej niż wpisy Hery, że umieszczasz wpisy w takim tonie jako "moderator" tutejszego działu.
Napisałam w cudzysłowiu, bo - moderatorem sensu stricte nie jesteś.
kapturnica, Simba, moremi, BISCA, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:To jest żenujące - dużo bardziej niż wpisy Hery, że umieszczasz wpisy w takim tonie jako "moderator" tutejszego działu.
Napisałam w cudzysłowiu, bo - moderatorem sensu stricte nie jesteś.
ivf-ivf, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A ja róznie. Zależy co mam.
Na pewno żadne miksy i wynalazki nie wchodzą w grę. To już wolę smalec. Ale ja mało robię rzeczy smazonych. -
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Bozia, a Ty chcesz być tym moderatorem? Ja bym to na Twoim miejscu rzuciła, niech moderuje ktoś z zewnątrz.
W sumie, to pomyślę nad tym - choć i tak spodziewam się zbierania podpisów, głosów, donosów itp...więc może samo się rozwiąże hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 11:20
ivf-ivf, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
No dobrze. Z bardziej optymistycznych spraw, to udalo mi sie rano kupic kg vongoli (jest takie slowo po polsku?) Takze na kolacje bedzie czarny makaron z mulami, duza iloscia czosnku, ostra papryczka i pietruszka
To ze ja mam wujowy dzien nie znaczy ze Wy macie miec zly. Milego dnia WiedzmyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 11:38
ivf-ivf, Sabina, Mega, BISCA, moremi, malgos741, Mimbla, macduska, iwcia77, krycha.stara, ComeToMeBaby, Berenika lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No dobrze. Z bardziej optymistycznych spraw, to udalo mi sie rano kupic kg vongoli (jest takie slowo po polsku?) Takze na kolacje bedzie czarny makaron z mulami, duza iloscia czosnku, ostra papryczka i pietruszka
To ze ja mam wujowy dzien nie znaczy ze Wy macie miec zly. Milego dnia Wiedzmy
To małżeteż je lubię.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Witam sie,
U mnie tez ujowo. Nie dosc,z ze poniedzialek to jedna z najlepszych pracownic przyniosla mi wymowienie. Ciesze sie, ze znalazla hipotetycznie "lepiej" i wiem, ze to sie tak "kreci" . Je tez staram sie zmieniac firme srednio co 5 lat, ale kurde no nie na reke mi, ze teraz.
Az sie ciesz, ze ide na sport. Musze to odreagowac.
Zajrze pozniej
-
nick nieaktualny
-
Pipusia wrote:dobry
widze że znomu komus sie żółć wylewa...no cóz niektórzy ludzie sa niezmienni jak mućka na łące
u mnie bedzie kurczak na ostro z czosnkiem i duzo spacerów z małym bo wali słonce i jest cudownie ciepło
Potrzebny byl mi zart z ranakapturnica, moremi, malgos741, macduska, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny