35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc i czolem.
Nie ma to jak przegonic nianke 200km po walizke. Bo corunia ta ulubiona do szkoly zabrala wczoraj a tatus nie wzial jej z powrotem.
A w domu milion innych walizek..
Musze odpoczac. Przespac moze.
☺krycha.stara, *aga*, Sabina, BISCA, kapturnica, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziewczyny odebrałam wyniki i szukam odpowiedzi na forum ale chyba mnie zaćmiło . 4 dzien cyklu prolaktynę mam 25,44 norma jest do 23, TSH 1,55 , FT3 3,7 FT4 1,47, FSH 7,51, LH 7,50..
Co podbija tą prolaktynę ?
Jeszcze cholesterol mam za wysoki....ja co jadam jak małe dziecko, paranoja.Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:
Co podbija tą prolaktynę ?
Jeszcze cholesterol mam za wysoki....ja co jadam jak małe dziecko, paranoja.
stres podbija, ja mam normę do 29 a mam 21 z castagnusem, trzeba zrobić po obciążeniu chyba, idę w środę do endokrynologa może się czegoś dowiem, na tarczycowych wynikach się nie znam, ale tsh masz ładne i fsh i lh też*aga*, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dzięki Sandra bo właśnie czytam że przy za wysokiej cykle są nieregularne a u mnie jak w zegraku, owulacja 3 miesiące pod rząd monitoring i była.Poszukam jeszcze czegoś na ten temat.
Paszcza dziękuje, czyli muszę odbębnić pierwsza wizytę u endokrynologa...ech zawsze pod górkęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:19
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Magdala wrote:Czesc i czolem.
Nie ma to jak przegonic nianke 200km po walizke. Bo corunia ta ulubiona do szkoly zabrala wczoraj a tatus nie wzial jej z powrotem.
A w domu milion innych walizek..
Musze odpoczac. Przespac moze.
☺ -
moremi wrote:Bry
Macie moze jakieś pomysly na ciasto bez mleka i masła? Juz mi się trochę przejadla szarlotka na oleju. -
iwcia77 wrote:..a my wczoraj z Alojzem mielismy randke
- sami pojechalismy do ristorante
a tesciowa zostala z Ivo
. Ale glupie uczucie ...juz dawno nie bylismy nigdzie sami
zawsze z Ivo , a ze teraz synek zrobil sie bardzo absorbujacy to nie idzie spokojnie ani zjesc ani pogadac
jak na pierwszej randce: to o czym by tu...
krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
zinnia wrote:Do 12 roku życia jest za darmo, tylko musimy poszukać. Z tym że nie w moim mieście , musiałabym jeździć i na taką wizytę długo się czeka jak na to NFZ. Ta ortodonta wydaje się konkretna i jest na miejscu, więc raczej się zdecydujemy
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ciasto z białek. Mnóstwo przepisów w necie. Ja dodaję ze dwie - trzy łyżki jogurtu naturalnego do gotowego ciasta ( wersja na 8białek), jest wtedy nieco wilgotne, nie takie suche jak biszkopt. Łatwizna. Nawet ja takiego ciasta nie skopię.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Fajnie, fajnie. Jogurt mówisz? Jakby to... Jogurt jest z mleka, to odpada. Nie mogę nic z białkiem krowim.
http://skoraczek.blogspot.com/2014/03/weganski-spod-do-wytrawnej-tarty-vegan.htmlmoremi lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
A ja zrobilam wczoraj ta pyszna karpatke. I co ? Zjadlam kawalek i dotarlo do mnie, ze sama nie dam rady.
Przynioslam polowe do pracy. Bardzo im smakujeWszyscy chcieli pszepis. <dumna>
ComeToMeBaby, pierwiastka, Mega, macduska, moremi, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A Tobie co?
ale dzięki że pytaszWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 18:02
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter