35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo kurcze też czesto łykałam ibuprofen kto by pomyślał...
i ten mój śłuz zapowiadał sie super potem troszkę gorzej z rozciagliwego w wodnisty ale mokro to jest,no i nici z tulenia mój źle sie czuł i zasnął chyba się pochlastam... Dzisiaj to już nie dam mu spać
miłego dnia i wieczorka dla wszystkichbliska77, caffe, Mango, Iwone, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam w sobotę
my już po grzybach
widzę że cisza na forum, więc albo działacie, albo szykujecie się na nocne harce albo właśnie zbieracie i przerabiacie grzybki
my mamy rydze i prawdziwki, trochę podgrzybków, M chce pakować rydze do słoików, ja tam wolę podgrzybki i prawdziwki, chcę trochę ususzyć
witaj Peppo, napisz coś o sobiepowodzenia w staraniach życzę
Cafe a jakich spodni szukasz? latanie z gołym tyłkiem po ulicy może Ci ściągnąć wielu chętnych... dawców nasieniamasz swojego fajnego, więc chyba o ten efekt Ci nie chodzi
Iwone o co chodzi z tym ibuprofenem i śluzem?
ja i tam profilaktycznie trzymam się paracetamolu przez cały cykl
Mango nie testujesz? Jak się w ogóle czujesz?
pozdrawiam wszystkie Was serdecznieIwone, Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witaj Lucky
Zrobiłam test, ale taki z allegro, więc jeszcze się łudzę, że był kiepski
Czuję się dziwnie - momentami brzuch zaczyna pobolewać jak na @, potem przestaje, mam słabe brązowe plamienia i biegam często do toalety. To ostatnie to chyba bardziej z nerwów. Do tego rano miałam spadek temperatury, ale od 8 utrzymuje się troszkę powyżej 37 stopni. Zaraz zwariuję! Nie wiem co mam myśleć i na co czekać?Lucky wrote:witam w sobotę
Mango nie testujesz? Jak się w ogóle czujesz?
pozdrawiam wszystkie Was serdecznieLucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
skończone 39 lat - trochę dużo jak na pierwsze dzieckoAndzia33 wrote:Angela to super ,że już zbliżasz się do chwili gdy przytulisz swoje maleństwo,życzę żeby wszystko poszło jak należy!
I chciałam zapytac ile masz lat ,że ze względu na wiek ta cc?Lucky, polarmiś, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:
Cafe a jakich spodni szukasz? latanie z gołym tyłkiem po ulicy może Ci ściągnąć wielu chętnych... dawców nasieniamasz swojego fajnego, więc chyba o ten efekt Ci nie chodzi
ale nic nie kupiłam, bo nie było takich rzeczy, które by mi się nadawałyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2013, 17:38
Lucky lubi tę wiadomość
-
Cafe może jeszcze coś trafisz!
Mango, ale to jakoś dobrze brzmi, co piszesztemp spadła ale nie za bardzo no i teraz znów wysoka, plamienie może było implantacyjne (może być podobno nawet 2-3 dni) i dopiero teraz temp rośnie, bo.....ma od CZEGO?
no to dalej jesteś w grze, bardzo się cieszę
Iwone, ja nie czytałam tamtej rady a z postu nie wynikało dokładnie o co chodzi (dla kogoś kto właśnie tej rady nie czytał) dziękiIwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA może napisze cos o sobie mam 36lat dwójke dzieci 11 ,13 zapragnełam trzeciego... Ale to nie takie proste wyniki w normie ale póki co nic....wiec zaczelam sie interesowac swoim cyklem płodne owulacja zakupiłam testy i działam....to mój chyba 3 poważniejszy cykl. Hmmm i wcale nie jest lepiej
caffe, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hello miłego wieczoru
ja dzisiaj nie miałam kursu więc miałam wolną sobotęmąż na działkę pojechał więc nikt mi się nie plątał pod nogami
posprzątane 3 pranie się robizakupy zrobione w tym 2 pary spodni i buty
Caffe mi ktoś w nocy zwęża ciuchy w większość nie wchodzę
i moje ulubione trzasnęły mi na tyłku
ha
caffe wrote:Cześć
Miłego dnia
Trochę prania do zrobienia. ale wcześniej zakupy. Muszę kupić sobie spodnie bo nie mam co na tyłek założyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2013, 18:44
caffe, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ciekawe bo muslalam ze tylko mi. Tez ostatnio szukalam jesnsow ale wszystki zwezane do dolu a tego nie cierpie - u siebie. Nic nie kupilam a powoli zspasy sie przecieraja.
Angela szampany sie mroza na przyjscie Leny ns swiat . Trzymaj sie !!!!!!bliska77, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hahah no mi się przetarły 2 pary! a jedne trzasnęły haha
ja tez nie cierpię rurek i takich zwężanych bardzo do dołu ale znalazłam idealnei jestem mega szczęśliwa bo mam zawsze problem ze spodniami
polarmiś wrote:To ciekawe bo muslalam ze tylko mi. Tez ostatnio szukalam jesnsow ale wszystki zwezane do dolu a tego nie cierpie - u siebie. Nic nie kupilam a powoli zspasy sie przecieraja.
caffe lubi tę wiadomość