X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah no mi się przetarły 2 pary! a jedne trzasnęły haha
    ja tez nie cierpię rurek i takich zwężanych bardzo do dołu ale znalazłam idealne :-) i jestem mega szczęśliwa bo mam zawsze problem ze spodniami
    polarmiś wrote:
    To ciekawe bo muslalam ze tylko mi. Tez ostatnio szukalam jesnsow ale wszystki zwezane do dolu a tego nie cierpie - u siebie. Nic nie kupilam a powoli zspasy sie przecieraja.
    No właśnie ja też nie lubię rurek, a zeby kupić proste, to jest mega wyczyn. Ja jeansy mam, chciałabym materiałowe jakieś.
    Jak mi się nadają, to z kolei się nie układają i wygląda jakbym między nogami jaja miała :P albo biodrówki są, a ja bioder wydatnych nie mam :P

W tygodniu może do Piaseczna skoczymy, albo do Factory.

bliska77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepapigg wrote:
    A może napisze cos o sobie mam 36lat dwójke dzieci 11 ,13 zapragnełam trzeciego... Ale to nie takie proste wyniki w normie ale póki co nic....wiec zaczelam sie interesowac swoim cyklem płodne owulacja zakupiłam testy i działam....to mój chyba 3 poważniejszy cykl. Hmmm i wcale nie jest lepiej ;-)
    Ja zdecydowanie polecam monitoring, bo u mnie to już drugi cykl gdy ovu wyznacza mi owulację, a wiem z usg, że nie miałam, a testy wychodziły pozytywne.
    Bo może u Ciebie pęcherzyki nie rosną bądź nie pękają i się będziesz testami i temperaturą nakręcać, zamiast iść do lekarza i działac :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    skończone 39 lat - trochę dużo jak na pierwsze dziecko
    Eeeee tam kalendarzowe odmierzanie wieku - grunt zeby wszystko przebieglo ok ,zebyscie byly obie zdrowe a cala reszta o kant pupy. Duuuuuzo calusow dla was obu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

malgos741, pepapig, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    skończone 39 lat - trochę dużo jak na pierwsze dziecko
    Dobrze, że nie 93 ;) :P

malgos741, promyk, promyk, promyk, megan8, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczę się czerwonym winem, nabyłam przed chwilą :P

pepapig, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja zdecydowanie polecam monitoring, bo u mnie to już drugi cykl gdy ovu wyznacza mi owulację, a wiem z usg, że nie miałam, a testy wychodziły pozytywne.
    Bo może u Ciebie pęcherzyki nie rosną bądź nie pękają i się będziesz testami i temperaturą nakręcać, zamiast iść do lekarza i działac :)
    Poczekam jeszcze moze sie uda, dwójke miałam od strzała ale troche czasu mineło i też przytyłam... Musze dojrzeć na monitoring a wcześniej ide do endo... Miłego wieczorka :-*

bliska77 lubi tę wiadomość

• anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2013, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Ja jak zwykle jestem wtedy jak nikogo nie ma,ale to nic,dobrze wiedziec ze mozna sie gdzies wygadac. Ostatnio mam kiepskie dni,pesymizm mnie dopadl i zaczynam sie poddawac. Wydaje mi sie ze nic z tego nie bedzie. Dlatego tez tak dlugo nie pisalam bo nie chcialam tu smucic. Myslalam ze to minie ale niestety nie wiec musze to wywalic z siebie. Tak bardzo staram sie o te fasolke i nic. A czesto dopadaja mnie mysli ze nawet jak sie uda to ile to strachu codziennie przez 9 miesiecy zeby nic sie nie stalo. Zwlaszcza z moja tragedia z 2009 roku. Dlaczego zycie jest tak niesprawiedliwe??? Wiem ze kazda z nas ma chwile slabosci dlatego mam nadzieje ze mi to minie i powroci optymizm,ale kiedy? Wino i migdaly wychodza mi juz dupa,ale sie zmuszam i pije i jem te cholerne migdaly po ktorych mi tylko dupa rosnie. To tyle o mnie. Sorki ale musialam to wywalic z siebie.

Codziennie Was czytam i pamietam o kazdej z Was.

Witam nowe kolezanki

Aga trzymam kciuki zebys zazielenila.

Bozia zazdroszcze takich jajec,oby sie cos z nich wyleglo.

Reni i Nati bardzo mi przykro.

Pozostale dziewczyny do boju.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2013, 01:15

samira, caffe, bliska77, Viola, gosia7122, Rzutka, grosza, Dorka71, megan8, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anek42 kopnij pesymizm w dupe i wez sie w garsc , troche wiary w swoje sily.
    Zeby sie udalo trzeba wierzyc......w siebie.
    Wierze ze kazdej z nas sie uda, jesli nie dzis to za miesiac,roku
    Ja jestem w polsce a moja polowka 1500 km odemnie, no i co z tego....nie bede sie zalamywac, bede probowac dalej.

samira, bliska77, anek42, megan8, inessa, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Anek, niczym się nie przejmuj, takie chwile słabości i zwątpienia spotykają każdą z nas i każdej z nas są bardzo potrzebne, to zwykła ludzka rzecz, tylko zbytnio nie popadaj w marazm i postaraj się zebrać siły ;-)
    dzięki za dobre słowo ale jakoś nie nastawiam się na sukces ;-)
    Miłego pięknego słonecznego dnia dla wszystkich

Olena, anek42, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka, daj znać co u Ciebie ??????????

samira, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Miłego i słonecznego dnia :)

Anek, wiem, ze Ci jest ciężko, ale dasz radę przetrwać te trudne chwile <3

bliska77, Olena, anek42, inessa lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 29 września 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,ja też mam jakiegoś doła,ale to pewnie dlatego,że musze zaraz do pracy wrócić po urlopiku,no i mam góre prasowania,a nienawidze prasować.
    A,że następne cykle stracone i czas się wydłuża do świąt o staranka to się już jakoś pogodziłam,przecież nawet nie mam pewności,że by się udało.
    Trzymam kciuki za Was :)

bliska77, Olena, anek42, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Milego dzionka :-)

gosia7122, Olena, anek42, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

Promyk
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Czesc dziewczyny. Milego dzionka :-)
    również miłego dnia.

Olena, anek42, promyk, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dzielne kobitki. Pakuje walizki i jutro skoro swit lece sobie na ciepla plaze. Wroce za 10 dni i mam nadzieje, ze przynajmniej kilka szczesliwych zaciazonych tu zastane. Mocno w to wierze i licze na to. Pozdrawiam. Polarmis zostawia swoj polarowy szlafroczek i jedzie wzmocnic winem ( morzem wina) endometrium i wygrzac na sloncu jajka.

Olena, anek42, bliska77, megan8, inessa, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dla wszystkich.
    Wczoraj na monitoringu endometrium 11 mm! Szok, w zeszłym miesiącu 4,9 mm. Brałam Clo + naturalne wspomagacze. Nie wiem co bardziej pomogło. Mimo wszystko jak któraś ma cienkie warto powalczyć o grubość.

polarmiś, anek42, Iwone, pepapig, bliska77, inessa, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czym nalepiej poprawic endo? Ja slyszalam o czerwonym winie ale u mnie nie bylo spektakularnej poprawy...
    Chyba tez morele?
    Mieñgo dnia :)

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

ovufriend.pl
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzutka wrote:
    A czym nalepiej poprawic endo? Ja slyszalam o czerwonym winie ale u mnie nie bylo spektakularnej poprawy...
    Chyba tez morele?
    Mieñgo dnia :)
    Chyba jeszcze migdały i orzechy brazylijskie, ale dziewczyny wiedza lepiej więc pewnie Ci odpowiedzą.
    Ja dopiero wczoraj zakupiłam wino, więc nie wiem czy działa :) No i podjadłam trochę migdałów i zwykłych orzechów włoskich.

Polecam spróbować wino koszerne Mogen David Concord. Jest odrobinę słodsze niż półsłodkie, ale mnie bardzo smakowało. Nie otrzepywałam się po wypiciu :P
    Nie wiem jakie Wy macie "smaki" ale polecam do degustacji :)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie lubie jak mnie wzdryga po lyku. Jesli slodkie i nie trzesie trzeba sprobowac. A reszta dziewczyny jakis popija winko ?

Promyk
  • Anna39 Ekspertka

Wysłany: 29 września 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Ja tez nie lubie jak mnie wzdryga po lyku. Jesli slodkie i nie trzesie trzeba sprobowac. A reszta dziewczyny jakis popija winko ?
    ja pólwytrawne i najtańsze,znaczy takie w przedziale ok.20 zł,nie wino marki wino,haha,tez nie lubie ale 1 kieliszek dziennie,nawet nie codziennie to dam rade :)

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
‹‹ 1340 1341 1342 1343 1344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ