35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Witam Was dzielne kobitki. Pakuje walizki i jutro skoro swit lece sobie na ciepla plaze. Wroce za 10 dni i mam nadzieje, ze przynajmniej kilka szczesliwych zaciazonych tu zastane. Mocno w to wierze i licze na to. Pozdrawiam. Polarmis zostawia swoj polarowy szlafroczek i jedzie wzmocnic winem ( morzem wina) endometrium i wygrzac na sloncu jajka.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Miłego dnia dla wszystkich.
Wczoraj na monitoringu endometrium 11 mm! Szok, w zeszłym miesiącu 4,9 mm. Brałam Clo + naturalne wspomagacze. Nie wiem co bardziej pomogło. Mimo wszystko jak któraś ma cienkie warto powalczyć o grubość.Olena, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie. Miłego tygodnia dla wszystkich. Przepraszam, ze nie odpowiedziałam wczoraj na pytanie, nie zaglądałam tu już.
Otóż moje endo wzmacniałam winem wytrawnym Egri Bikaver (polecane na porost krwi, tzw Bycza Krew). Oprócz tego multum migdałów i starałam się jeść dużo owoców. Oprócz tego magnez, wiesiołek, olej lniany, siemię lniane, kwasy omega i tran, witamina b komplexs, witamina e. Chyba o niczym nie zapomniałam.
Dobre są jeszcze ryby, ale ich nie lubię i nie jadłam.
U mnie piękne słoneczko z rana.bliska77, Iwone, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewwuszki - wszystkie pozdrawiam..nie miałam czasu w weekend, bo zebraliśmy ponad 30 kg grzybów - czad..i dobrze,bo cieszę się, że są inne też przyjemności w życiu i trochę to odciąga od ciągłego śledzenia własnego wykresu jak i wykresów innych współstarających się....
Zdecydowałam się samowolnie na dupka raz dziennie - pewnie mała dawka,,ale zawsze coś...
Miłego dniabliska77, megan8, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Witajcie Dziewwuszki - wszystkie pozdrawiam..nie miałam czasu w weekend, bo zebraliśmy ponad 30 kg grzybów - czad..i dobrze,bo cieszę się, że są inne też przyjemności w życiu i trochę to odciąga od ciągłego śledzenia własnego wykresu jak i wykresów innych współstarających się....
Zdecydowałam się samowolnie na dupka raz dziennie - pewnie mała dawka,,ale zawsze coś...
Miłego dnia
Bozia, piękny zbiór, hoho tylko pozazdrościć, dupek w takiej dawce na pewno nic nie poprzestawia, jeżeli już to tylko pomoże
Lucky, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nawet mnie nie wkurzaj
p.s. dzieńdoberek dziewczynki
Bozia3 wrote:Witajcie Dziewwuszki - wszystkie pozdrawiam..nie miałam czasu w weekend, bo zebraliśmy ponad 30 kg grzybów - czad..bliska77, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dziewczyny jak to jest z tym clo czy to możliwe, zebym już po 1 tabletce czuła jajnik?
Zobaczymy teraz, jak będę brała podwójną dawkę.Reni, bliska77, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
witam się ja też
weekend był szalony, mieliśmy nalot gościtrochę załowałam bo w planie była niedziela w lesie, co by łyknąć powietrza zanim zaczną się deszcze
a tu nie dość że gadanie o d...Maryni, to jeszcze siedzieliśmy i jedliśmy non stop i teraz mam od poniedziałku plan zrzucania tych nabranych 2 kg
Boziu co Ci tak tempka szybuje?
Reni w pierwszym cyklu miałam intensywne sensacje już po pierwszej tabletce, w drugim i trzecim nic, tzn lekko w owulację
Teraz mam pierwszy cykl bez wspomagaczy - monitoring dopiero po owulacji, zobaczymy jak się organizm zachowuje rozpędzony Clo. Nadal wierzę że październik to mój miesiąc
Aga jak się czujesz?
ściskam Wszystkie WasOlena, caffe, Reni, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky - odpowiedziałam CI o owulacji pod moim wykresem. Tempka rzeczywiście mi skoczyła dosyć - na razie nie narzekam...
Reni po clo ja nie miałam kompletnie żadnych objawów, natomiast po 3 cyklach widzę, że podziałało na mnie - rozwinęło się więcej jaj, a z ubocznych skutków - to zaobserwowałam dużo mniej śluzu...no i pomniejszenie endo....caffe, Reni, inessa, Lucky, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheloł dziewczyny ja robiłam usg wszystko ok tylko progesteronu nie miałam jeszcze badanego.. i teraz jak czytam to wymiękam im więcej wiem tym ..mniej sie orientuje hehe
Czy ja w moim wykresie czekam na owulację? ewentualnie była teraz na dniach... a dowiem sie po skoku temperatur, tak? prosze jeśli któraś by mnie oświeciła, testy dwa robiłam grube krechy... jakis seksik by i teraz czekam na temperature a ona se jaja robi!!inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
aaaa dobra rada dobra.. dzisiaj będę obcować w takim razie żeby przeterminowane wypsztykać
i za dwa dni poprawie świeżymi
Bozia3 wrote:Jeszcze Reni uważaj z owulką - bo jednak clo o te 2-3 dni może Ci ją przyśpieszyć...inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
po pierwsze mierzenie temp o 17 nie ma sensu
ja mam zawsze ok 37 stopni
więc może wykasuj
jak masz dwie grube krechy to info ze organizm się przygotowuje do owulki i owu może być do 36 godz od pierwszego testu
po owu program zaznaczy owulke po 3 wyższych temp ale to tylko program więc moze się mylić
i dlaczego 14 dc masz jako nieważny?
o której mierzysz temp?
ciężko stwierdzić co tam się u Ciebie dzieje, bo nie mierzysz regularnie o tej samej porze i są dziury w wykresie
pepapigg wrote:heloł dziewczyny ja robiłam usg wszystko ok tylko progesteronu nie miałam jeszcze badanego.. i teraz jak czytam to wymiękam im więcej wiem tym ..mniej sie orientuje hehe
Czy ja w moim wykresie czekam na owulację? ewentualnie była teraz na dniach... a dowiem sie po skoku temperatur, tak? prosze jeśli któraś by mnie oświeciła, testy dwa robiłam grube krechy... jakis seksik by i teraz czekam na temperature a ona se jaja robi!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 12:30
Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam taki sam
chodzi o to, żeby mieć w przybliżeniu tą samą godzinę
może ustaw sobie, że godz 7 będzie stałą godziną i wtedy 6:30 i 7:30 jest jeszcze ok
ja jak większość dziewczyn mam budzik zawsze na godzinę mierzenia ustawiony. Na śpiocha mierzę i idę dalej spać.
pepapig, inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość