35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Aga zero emocji jest ok, ale negatywizm to sobie wsadź w kieszeń, bo my tu ostro kibicujemy.
Cafe, to już wszystko wiem, trzymam kciuki zeby organizm nie nawalił i współpracował!
Inesso dlaczego musisz brać cały cykl 'bo inaczej nie ma to sensu'? Sorry że drążę, ale jestem ciekawska. Widze że nowy gin, bo piszesz o kobiecie. A co z monitoringiem? Było/będzie usg???????
Boziu Ty też widzę luzik, no ale jak się ma 30kg grzybów, to jaja schodzą na dalszy plantzn myślenie o nich
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Caffe też na wykresie miała piękne owulki
Inesko najważnjesze, że coś się dziejeinessa wrote:I pochwaliła mnie,że mam piekne owulki oglądała moje wykresy
Wiecie jestem od dzis na bezrobociubliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
jakie to płyny? cola? whisky? a nieeee o takie chodz?
caffe wrote:Reni, skoro bierzesz to clo, to moja rada jest taka (wiadomo, nie musisz miec tak samo jak ja) pij dużo płynów.caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:a ta Luteina to bez recepty też można ją kupić??
czy jak jutro mi się kończy ,to mogę mieć przerwę dwa dni bez niej ,bo dopiero mam kontrolę w piątek ??megan8, Lucky, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni, luzik! Prolaktynę bardzo łatwo się ustawia np. bromergonem. Najważniejsze że wyłapałaś że coś jest nie tak, bo ta prolaktyna mogła Ci nieźle nabruździć i dlatego się nie udawało. Często wystarczy miesięczna kuracja! Wg mnie to super wiadomość, znasz wroga, łatwo go ustawisz a potem to już tylko wózek i pieluchy
bliska77, caffe, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky ale ja już to przerabiałam w czerwcu
dostinex szybko mi zbił ale kosztuje stówe i efektów jak widać nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 14:18
bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:caffe, no kurde nie wiem, niby skok temperatury, testy pozytywne... a Ty LH podwyższonego nie masz? (przepraszam jeśli już kiedyś pytałam ale zwyczajnie nie pamiętam)
Wykres jest dla mnie po prostu śmiesznyJak mi lekarz powiedział, ze jego zdaniem cykl bezowulacyjny, to potem nie robilam testów owu, więc nie wiem jakie by wyszły w kolejnych dniach.
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
wooda? no jak zwierzęta?
po moich badaniach wychodzi, że powinnam się tylko rozluźniać..caffe wrote:woda kochana, wodęewentualnie z dodatkiem jakiegoś soku
wieczorem możesz sobie coś strzelić na rozluźnienie, ale to ma być ponad programcaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Lucky ale ja już to przerabiałam w czerwcu
dostinex szybko mi zbił ale kosztuje stówe i efektów jak widać nie ma
inessa lubi tę wiadomość