35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:to ja się grzecznie pytaaaaaaaaaam co powowduje u Ciebie takie piękne wykresy
to ja już wolę mieć wujowe, to może wtedy byłby jakiś efekt. A tak to tylko wersje demonstracyjne mam hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 14:31
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
a może to faktycznie wersja demo
caffe wrote:no qrwa, głupota chyba hahaha
to ja już wolę mieć wujowe, to może wtedy byłby jakiś efekt. A tak to tylko wersje demonstracyjne mam hahahacaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Nie miałam LH badanego nigdy
Wykres jest dla mnie po prostu śmiesznyJak mi lekarz powiedział, ze jego zdaniem cykl bezowulacyjny, to potem nie robilam testów owu, więc nie wiem jakie by wyszły w kolejnych dniach.
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tylko że po dostinexie nie tyje się i nie ma się jazd na mózgu a przy bromku różie się laski czują
Może akurat będzie ok.bliska77, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Dzień dobry
Przeglądałam ciekawą stronkę. Jest tam pokazany moment owulacji (trwał 15 minut) został zarejestrowany przypadkowo podczas zabiegu hysterectomii
http://www.myfertiledays.com/pl/content/fazy-cyklu-miesiaczkowego-i-towarzyszace-im-zmiany-fizjologiczneinessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcard aby dobrze zadziałał wniknął w organizm.
Dieta to ją mam mieć 6 tyg o ile nie zajde wciąże 6 tyg.
Co można jeść w czasie kuracji?
Warzywa i owoce, ubogie w energię, które zawierają śladowe ilości białka, tłuszczy i węglowodanów.
Warzywa: marchew, buraki, seler, rzodkiew, pietruszka, wszelkie kapusty, brokuły, kalafior, czosnek, por, ogórki, zwłaszcza kiszone, sałata, pomidory, dynia, papryka, rzepa, brukiew, kapusta kiszona.
Owoce: jabłka, grejpfruty, cytryny, śladowe ilości owoców słodkich (truskawki, pomarańcza).
Do przyprawiania stosujemy: chrzan, sok z cytryny, majeranek, kminek, zioła prowansalskie, natkę pietruszki, koperku, sól kamienną z mikroelementami.
Do picia: woda niegazowana bogata w minerały, np. z Muszyny, herbaty owocowe, ziołowe, soki rozcieńczone wodą.
UWAGA!
W czasie diety nie należy spożywać: mięsa, chleba, mleka, tłuszczu, ziemniaków, zbóż, słodyczy, roślin strączkowych ani słodkich owoców. Uruchamiają one odżywianie zewnętrzne, przerywają mechanizmy samooczyszczające i wyzwalają głód i słabość.
Nie należy pić: mocnej herbaty, kawy, alkoholu ani palić papierosów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 14:52
Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Acard aby dobrze zadziałał wniknął w organizm.
Dieta to ją mam mieć 6 tyg o ile nie zajde wciąże 6 tyg.
Co można jeść w czasie kuracji?
Warzywa i owoce, ubogie w energię, które zawierają śladowe ilości białka, tłuszczy i węglowodanów.
Warzywa: marchew, buraki, seler, rzodkiew, pietruszka, wszelkie kapusty, brokuły, kalafior, czosnek, por, ogórki, zwłaszcza kiszone, sałata, pomidory, dynia, papryka, rzepa, brukiew, kapusta kiszona.
Owoce: jabłka, grejpfruty, cytryny, śladowe ilości owoców słodkich (truskawki, pomarańcza).
Do przyprawiania stosujemy: chrzan, sok z cytryny, majeranek, kminek, zioła prowansalskie, natkę pietruszki, koperku, sól kamienną z mikroelementami.
Do picia: woda niegazowana bogata w minerały, np. z Muszyny, herbaty owocowe, ziołowe, soki rozcieńczone wodą.
Iwone, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDla kogo dieta warzywno-owocowa?
Dieta warzywno – owocowa wskazana jest dla osób zdrowych w celach profilaktycznych oraz chorych na:
nadwagę lub otyłość
wysoki cholesterol
miażdżycę serca i naczyń
nadciśnienie
alergie skórne
alergie pokarmowe
łuszczycę
paradontozę
nieżyt jelit – zespół jelita nadwrażliwego
wrzód żołądka
stłuszczenie wątroby
astmę
kamicę nerkową
skazę moczanową
nawracające infekcje
reumatoidalne zapalenie stawów
przewlekłe zapalenie wątroby
choroby zwyrodnieniowe stawów
zaparcia i choroby gastrologiczne
zgagę
i wiele innych chorób
Przeciwwskazaniem do podjęcia diety są:
cukrzyca na insulinie (typ I),
nadczynność tarczycy,
czynna gruźlica,
niedoczynność nadnerczy,
wyniszczenie organizmu (nowotwory, gruźlica),
stany po przeszczepie narządów,
ostra porfiria,
depresja,
zaawansowana niewydolność serca, nerek, wątroby,
okres ciąży i karmienia piersią,
dzieci przed okresem dojrzewania
Iwone, grosza, megan8, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powoli zaczynam mieć dość!!!!! Było tak pięknie, a skończyło się jak zwykle
A do tego przesunęła mi się @ i teraz będzie problem z moją wizytą u gin na którą czekam dwa miesiące: ( Wyć mi się chce!!!!!!!!!!!!!!!
inessa, Olena, bliska77, Iwone, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie