35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLucky wrote:witam dziewczynki
bardzo dzisiaj pusto, ostatnio jakoś tak zapanował dołujący jesienny nastrój
my wyjeżdżamy na 2 tygodnie
może urlop zaoowocuje
pozdrawiam was wszystkie i liczę na ładną listę zielonych kropek po powrocie
trzymam mocno kciuki za każdą jedną!caffe, inessa, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Mi lekarz odstawił dopiero 3 tyg temu w 8 miesiącu, a nie miałam żadnych plamieńNati74 wrote:Megan8 - ale jak jesteś w 27 tc to już się nie bierze progesteronu. Co do zasady gdzieś do 20-22 tc max, póki nie wytworzy się łożysko. Czemu bierzesz go tak długo?
inessa, Lucky, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane u nas piekna słoneczna złota polska jesień
Chociaż na forum chyba już sen zimowy, bo tak mało ostatnio osób tu sie udziela !!!!!!!!!!!!!!
DObrego dnia każdej z Was życzę i budujmy sie w nadziei nawzajem
Ja Wam za tę nadzieję dziekujemegan8, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Mango to zrób cos a co to za ginekolog ,że tak długo się czeka do niego nie ma bliższych terminów ???
też uważam zrób badania jak pisały dziewczyny ,jeśli nie chcesz kasy wydawać to chociaż zrób LH FSH i estradiol i prolaktynę to podstawa
i nie dołuj sie zegarem jest jaki jestszczęśliwa 2, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Moj zwierzak kupil bilet. Przylatuje 2.11 i bedzie do 11.11 , a ja nie bede miala urlopu. Totalna kicha. Mowi sie trudno. Choc jestem listopadowa to nie nastawiam sie tak jak ostatnio. Nie bede bawic sie w przeliczanie czy jest czas plodny czy tez nie....bedzie co ma byc. Jesli wyjdzie giit, jesli nie to zdecydowalam sie odwiedzic wyspe-choc mam duuuuzego stracha bo nigdy nie lecialam samolotem. Ale to przyszloroczne plany
inessa, szczęśliwa 2, bliska77, caffe, megan8, Andzia33, grosza, gosia7122, samira lubią tę wiadomość
Promyk -
caffe wrote:Dokładnie. Bo Mango może nakręcasz się swoimi super wykresami, a tak naprawdę owulacji nie miewasz, czego jestem bardzo dobrym przykładem. I gdybym nie miała monitoringów, to pewnie żyłabym w wielkiej nieświadomości i zamartwiała się czemu nie zachodzę w ciążę. A tak to wiem, że wykres zupełnie odbiega od rzeczywistości.
ale myslę że te bromki clo itp no i oczywyście szkocka i to wino koszerne wpłyna pozytywnie na Twoje owulacjebliska77, inessa, caffe, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Caffe fakt Ty to możesz być jako anty reklama ovu friend
ale myslę że te bromki clo itp no i oczywyście szkocka i to wino koszerne wpłyna pozytywnie na Twoje owulacje
Szkockiej już nie piję od sobotytylko wino koszerne
A na leki to już patrzeć nie moge bleeszczęśliwa 2, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Moj zwierzak kupil bilet. Przylatuje 2.11 i bedzie do 11.11 , a ja nie bede miala urlopu. Totalna kicha. Mowi sie trudno. Choc jestem listopadowa to nie nastawiam sie tak jak ostatnio. Nie bede bawic sie w przeliczanie czy jest czas plodny czy tez nie....bedzie co ma byc. Jesli wyjdzie giit, jesli nie to zdecydowalam sie odwiedzic wyspe-choc mam duuuuzego stracha bo nigdy nie lecialam samolotem. Ale to przyszloroczne plany
szczęśliwa 2, bliska77, promyk, inessa lubią tę wiadomość
-
Masz rację Caffe, że nakręcam się tymi wykresami - wszystko wygląda oki, a na końcu wielka d... Zrobię te badania i będę najbardziej upierdliwą pacjentką - dobijającą się o termin
szczęśliwa 2, bliska77, caffe, Olena, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Masz rację Caffe, że nakręcam się tymi wykresami - wszystko wygląda oki, a na końcu wielka d... Zrobię te badania i będę najbardziej upierdliwą pacjentką - dobijającą się o termin
po prostu walcz o swoje i o to na czym Ci zalezy
bliska77, caffe, inessa, Mango, Andzia33, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:Mango ale Ty masz dostac to co Ci sie należy i wcale nie musisz być upierdliwa
po prostu walcz o swoje i o to na czym Ci zalezy
szczęśliwa 2, caffe, inessa, Iwone, Mango lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Masz rację Caffe, że nakręcam się tymi wykresami - wszystko wygląda oki, a na końcu wielka d... Zrobię te badania i będę najbardziej upierdliwą pacjentką - dobijającą się o termin
Dopominaj się o swoje. Mocno kibicuję
Bo tak jak wspominalam, ja jestem przykładem ostatnio dwóch fajnych wykresów, owulacyjnych wg ovu (nawet w detektorze miałam ok. 90% na pozytywny test), a w rzeczywistości potwierdzonych bezowulacyjnych.
szczęśliwa 2, bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:I bardzo dobrze
Dopominaj się o swoje. Mocno kibicuję
Bo tak jak wspominalam, ja jestem przykładem ostatnio dwóch fajnych wykresów, owulacyjnych wg ovu (nawet w detektorze miałam ok. 90% na pozytywny test), a w rzeczywistości potwierdzonych bezowulacyjnych.caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe, mam bardzo podobnie, kilka książkowych wykresów z zaznaczoną owulacją a monitoring potwierdzał że owulacji NIET
trza biegać do lekarza. I wydaje mi się, że większa liczba dziewczyn na ovu tak ma i nawet nie jest tego świadoma.
bliska77, inessa lubią tę wiadomość