X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witam dziewczynki
    bardzo dzisiaj pusto, ostatnio jakoś tak zapanował dołujący jesienny nastrój
    my wyjeżdżamy na 2 tygodnie
    może urlop zaoowocuje :)
    pozdrawiam was wszystkie i liczę na ładną listę zielonych kropek po powrocie
    trzymam mocno kciuki za każdą jedną!
    Lucky, udanego urlopu no i owocnego ;-)

caffe, nick nieaktualny, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Lucky, udanego urlopu no i owocnego ;-)
    Przyłączam się do życzeń :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz odstawił dopiero 3 tyg temu w 8 miesiącu, a nie miałam żadnych plamień
    Nati74 wrote:
    Megan8 - ale jak jesteś w 27 tc to już się nie bierze progesteronu. Co do zasady gdzieś do 20-22 tc max, póki nie wytworzy się łożysko. Czemu bierzesz go tak długo?

nick nieaktualny, Lucky, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:58

nick nieaktualny, Lucky, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane u nas piekna słoneczna złota polska jesień :)
    Chociaż na forum chyba już sen zimowy, bo tak mało ostatnio osób tu sie udziela !!!!!!!!!!!!!!
    DObrego dnia każdej z Was życzę i budujmy sie w nadziei nawzajem :)
    Ja Wam za tę nadzieję dziekuje <3

megan8, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:42

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Rzeczywiscie jakis wirus zlapal dziewczyny na forum. Dziewczyny jeszcze nie czas na sen zimowy :-) :-)

nick nieaktualny, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Mango to zrób cos a co to za ginekolog ,że tak długo się czeka do niego nie ma bliższych terminów ??? :-)
    też uważam zrób badania jak pisały dziewczyny ,jeśli nie chcesz kasy wydawać to chociaż zrób LH FSH i estradiol i prolaktynę to podstawa :-)
    i nie dołuj sie zegarem jest jaki jest :-)
    Dokładnie. Bo Mango może nakręcasz się swoimi super wykresami, a tak naprawdę owulacji nie miewasz, czego jestem bardzo dobrym przykładem. I gdybym nie miała monitoringów, to pewnie żyłabym w wielkiej nieświadomości i zamartwiała się czemu nie zachodzę w ciążę. A tak to wiem, że wykres zupełnie odbiega od rzeczywistości.

szczęśliwa 2, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj zwierzak kupil bilet. Przylatuje 2.11 i bedzie do 11.11 , a ja nie bede miala urlopu. Totalna kicha. Mowi sie trudno. Choc jestem listopadowa to nie nastawiam sie tak jak ostatnio. Nie bede bawic sie w przeliczanie czy jest czas plodny czy tez nie....bedzie co ma byc. Jesli wyjdzie giit, jesli nie to zdecydowalam sie odwiedzic wyspe-choc mam duuuuzego stracha bo nigdy nie lecialam samolotem. Ale to przyszloroczne plany

nick nieaktualny, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, caffe, megan8, Andzia33, grosza, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Promyk
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dokładnie. Bo Mango może nakręcasz się swoimi super wykresami, a tak naprawdę owulacji nie miewasz, czego jestem bardzo dobrym przykładem. I gdybym nie miała monitoringów, to pewnie żyłabym w wielkiej nieświadomości i zamartwiała się czemu nie zachodzę w ciążę. A tak to wiem, że wykres zupełnie odbiega od rzeczywistości.
    Caffe fakt Ty to możesz być jako anty reklama ovu friend :-P
    ale myslę że te bromki clo itp no i oczywyście szkocka i to wino koszerne wpłyna pozytywnie na Twoje owulacje :-) ;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Caffe fakt Ty to możesz być jako anty reklama ovu friend :-P
    ale myslę że te bromki clo itp no i oczywyście szkocka i to wino koszerne wpłyna pozytywnie na Twoje owulacje :-) ;-)
    ciiiiiiiiiiicho, bo mnie wywalą stąd :P

Szkockiej już nie piję od soboty :P tylko wino koszerne :P

A na leki to już patrzeć nie moge blee

szczęśliwa 2, Mango, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Moj zwierzak kupil bilet. Przylatuje 2.11 i bedzie do 11.11 , a ja nie bede miala urlopu. Totalna kicha. Mowi sie trudno. Choc jestem listopadowa to nie nastawiam sie tak jak ostatnio. Nie bede bawic sie w przeliczanie czy jest czas plodny czy tez nie....bedzie co ma byc. Jesli wyjdzie giit, jesli nie to zdecydowalam sie odwiedzic wyspe-choc mam duuuuzego stracha bo nigdy nie lecialam samolotem. Ale to przyszloroczne plany
    I bardzo dobrze, weź byka za rogi na luzaka ;)

szczęśliwa 2, nick nieaktualny, promyk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ciiiiiiiiiiicho, bo mnie wywalą stąd :P

Szkockiej już nie piję od soboty :P tylko wino koszerne :P

A na leki to już patrzeć nie moge blee
    nie wywalą :-)

Mango, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację Caffe, że nakręcam się tymi wykresami - wszystko wygląda oki, a na końcu wielka d... Zrobię te badania i będę najbardziej upierdliwą pacjentką - dobijającą się o termin :(

szczęśliwa 2, nick nieaktualny, caffe, Olena, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Masz rację Caffe, że nakręcam się tymi wykresami - wszystko wygląda oki, a na końcu wielka d... Zrobię te badania i będę najbardziej upierdliwą pacjentką - dobijającą się o termin :(
    Mango ale Ty masz dostac to co Ci sie należy i wcale nie musisz być upierdliwa :-) po prostu walcz o swoje i o to na czym Ci zalezy :-)

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Mango, Andzia33, grosza lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Mango ale Ty masz dostac to co Ci sie należy i wcale nie musisz być upierdliwa :-) po prostu walcz o swoje i o to na czym Ci zalezy :-)
    dokładnie, o swoje trzeba walczyć i koniec ;-)

szczęśliwa 2, caffe, nick nieaktualny, Iwone, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    I bardzo dobrze :) Dopominaj się o swoje. Mocno kibicuję

Bo tak jak wspominalam, ja jestem przykładem ostatnio dwóch fajnych wykresów, owulacyjnych wg ovu (nawet w detektorze miałam ok. 90% na pozytywny test), a w rzeczywistości potwierdzonych bezowulacyjnych.

szczęśliwa 2, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• LouLou Znajoma

Wysłany: 1 października 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) trzymam kciuki

nick nieaktualny, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    I bardzo dobrze :) Dopominaj się o swoje. Mocno kibicuję

Bo tak jak wspominalam, ja jestem przykładem ostatnio dwóch fajnych wykresów, owulacyjnych wg ovu (nawet w detektorze miałam ok. 90% na pozytywny test), a w rzeczywistości potwierdzonych bezowulacyjnych.
    Caffe, mam bardzo podobnie, kilka książkowych wykresów z zaznaczoną owulacją a monitoring potwierdzał że owulacji NIET

caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, mam bardzo podobnie, kilka książkowych wykresów z zaznaczoną owulacją a monitoring potwierdzał że owulacji NIET
    Dlatego w takich wyjątkowych przypadkach jak my :P trza biegać do lekarza. I wydaje mi się, że większa liczba dziewczyn na ovu tak ma i nawet nie jest tego świadoma.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 1346 1347 1348 1349 1350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ