35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Dlatego w takich wyjątkowych przypadkach jak my
trza biegać do lekarza. I wydaje mi się, że większa liczba dziewczyn na ovu tak ma i nawet nie jest tego świadoma.
megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
Cześć Lasencje...
W jaki sposób macie niepotwierdzoną owulację? CO się dzieje z tymi jajami? Czy one nie wzrastają i nie pękają, a potem zanikają? Czy raczej chodzi o to, że pękają, ale nie ma płynu w Zatoce - czyli że pękają puste? Jak to jest?
Mango..ja mam swoją własną teorię na Twój temat troszkę - tylko proszę się nie obraź....Ja rozumiem, że z terminami ciężko i z dobrymi lekarzami też...ale mam jakieś nieodparte przeczucie, że troszkę to wszystko odwlekasz (może nieświadomie). Może boisz się diagnozy..ale naprawdę w naszym wieku to już powinnaś być dawno po podstawowych badaniach....megan8, inessa, caffe, bliska77, Mango, Andzia33, gosia7122, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Cześć Lasencje...
W jaki sposób macie niepotwierdzoną owulację? CO się dzieje z tymi jajami? Czy one nie wzrastają i nie pękają, a potem zanikają? Czy raczej chodzi o to, że pękają, ale nie ma płynu w Zatoce - czyli że pękają puste? Jak to jest?
1. brak
2. za małe
3. za małe żeby pękły i już zaczęly się wchłaniać
4. torbielWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 14:15
-
Aga - jak Ty się czujesz? Bo my jednoczesną drogę mamy w tym cyklu...
. Ja niczego nie odczuwam...(ruchów dzidzi jeszcze nie czuję...
. Kręci mnie tylko brzuch jak na @..trochę za wcześnie chyba...
bliska77, inessa, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Cześć Lasencje...
Mango..ja mam swoją własną teorię na Twój temat troszkę - tylko proszę się nie obraź....Ja rozumiem, że z terminami ciężko i z dobrymi lekarzami też...ale mam jakieś nieodparte przeczucie, że troszkę to wszystko odwlekasz (może nieświadomie). Może boisz się diagnozy..ale naprawdę w naszym wieku to już powinnaś być dawno po podstawowych badaniach....inessa, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aga - jak Ty się czujesz? Bo my jednoczesną drogę mamy w tym cyklu...
. Ja niczego nie odczuwam...(ruchów dzidzi jeszcze nie czuję...
. Kręci mnie tylko brzuch jak na @..trochę za wcześnie chyba...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 14:50
caffe, inessa, Andzia33, grosza, samira lubią tę wiadomość
-
Jaki człowiek jest głupi
Kliknęłam na Bozi wykres i patrzę, o!!! jak super tempka poszła do góry, w ogóle wygląda na superowy, coś z tego będzie. Zjeżdżam niżej i widzę swój wpis... o kurcze, przeciez ja nic dzisiaj nie pisałam pod jej wykresem, a na pewno nie to co tam jest pierwsze. Wjeżdżam do góry, a to mój wykres. Coś mi przeskoczyło gdy chciałam otworzyć Bozi
Ale Bozia, w takim razie napiszę Ci tutaj, bardzo super masz wykres i mocno dopingujębliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Dzięki Dziewczyny, ale same wiecie jak to jest z tymi superowymi wykresami....
Caffe - dla Ciebie to może znak..., że Twój wykres też jest bardzo ładny...i nie ma co spisywać wszystkiego na straty..
Bozia, już jest spisany i teraz to mnie bawi, "nerwa" miałam tylko po wizyciebliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Jeszcze Dziewczynki mam pytanie...o dupka...zażywam po 1 dziennie - i na opakowaniu mam 10 mg. Reni coś wspominała, że w zależności czy 100mg czy 50mg - zażywa się odpowiednią ilość....czy Reni się coś pomerdało - czy jest on sprzedawany w różnych stężeniach?
I nie wiem czy 1x1 to cholera nie za mało....coś mi chodzi po głowie 2x1 - nie wiem czy nie zwiększę dawki...caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może masz rację
Obawiam się co usłyszę
Ale na pewno nie obrażę się za to co napisałaś. Powiem szczerze, że coś w tym jest. Dzięki za uświadomienie. Najbardziej boję się, aby nie usłyszeć, że jest już za późno
Bozia3 wrote:Cześć Lasencje...
Mango..ja mam swoją własną teorię na Twój temat troszkę - tylko proszę się nie obraź....Ja rozumiem, że z terminami ciężko i z dobrymi lekarzami też...ale mam jakieś nieodparte przeczucie, że troszkę to wszystko odwlekasz (może nieświadomie). Może boisz się diagnozy..ale naprawdę w naszym wieku to już powinnaś być dawno po podstawowych badaniach....caffe, inessa, Andzia33, grosza, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Dzień Dobry
Byłam dziś u ginki,jestem po owulce w prawym jajniku[wczoraj]a w lewym mam pęcherzyk 21mm i raczej już nie pęknie ,bo juz progesteron działa bo tempka wzrosła.Clo nie dostanę ,bo stwierdziła,że u mnie pieknie rosną i pękaja więc tylko czekac,na ciążę.
Z tym księżycem to nie wiem bo gdy zaszłam w ciążę z córką [równe 4 lata temu-dziś sie urodziła ]to się zgadzało,ale w tym roku też się zgadzało w marcu i kwietniu i d...a.
Ineska super,że wreszcie się u Ciebie ruszyło.
Angela jeszcze moment i będziesz tuliła maleństwo-super.
Mango wymyśl coś z tym lekarzem wcześniej.
Lucky udanego wypoczynku i wracaj zielona.
Aga i Bozia macie super wykresy.
A widziałam Samirę na grudniowych staraniach -leczy jelita i odpoczywa.
Jak kogoś ominęłam to wybaczcie.Pozdrawiam wszystkie
A u Reni co?grosza, inessa, bliska77, Mango, megan8, angela lubią tę wiadomość
Andzia33