X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dlatego w takich wyjątkowych przypadkach jak my :P trza biegać do lekarza. I wydaje mi się, że większa liczba dziewczyn na ovu tak ma i nawet nie jest tego świadoma.
    też tak myślę, wydaje mi się że takich dziewczyn jest całkiem pokaźna grupka

megan8, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Lasencje...
    W jaki sposób macie niepotwierdzoną owulację? CO się dzieje z tymi jajami? Czy one nie wzrastają i nie pękają, a potem zanikają? Czy raczej chodzi o to, że pękają, ale nie ma płynu w Zatoce - czyli że pękają puste? Jak to jest?

Mango..ja mam swoją własną teorię na Twój temat troszkę - tylko proszę się nie obraź....Ja rozumiem, że z terminami ciężko i z dobrymi lekarzami też...ale mam jakieś nieodparte przeczucie, że troszkę to wszystko odwlekasz (może nieświadomie). Może boisz się diagnozy..ale naprawdę w naszym wieku to już powinnaś być dawno po podstawowych badaniach....

megan8, inessa, caffe, bliska77, Mango, Andzia33, gosia7122, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Cześć Lasencje...
    W jaki sposób macie niepotwierdzoną owulację? CO się dzieje z tymi jajami? Czy one nie wzrastają i nie pękają, a potem zanikają? Czy raczej chodzi o to, że pękają, ale nie ma płynu w Zatoce - czyli że pękają puste? Jak to jest?
    Moje jaja (rózne wersje w róznych cyklach):

1. brak

2. za małe

3. za małe żeby pękły i już zaczęly się wchłaniać

4. torbiel

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 14:15

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe to clo Ci może pomóc, albo jakieś inne stymulejszyn..:)

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - jak Ty się czujesz? Bo my jednoczesną drogę mamy w tym cyklu...:). Ja niczego nie odczuwam...(ruchów dzidzi jeszcze nie czuję...;). Kręci mnie tylko brzuch jak na @..trochę za wcześnie chyba...

bliska77, inessa, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe to clo Ci może pomóc, albo jakieś inne stymulejszyn..:)
    Póki co nie pomogło :P

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Cześć Lasencje...

Mango..ja mam swoją własną teorię na Twój temat troszkę - tylko proszę się nie obraź....Ja rozumiem, że z terminami ciężko i z dobrymi lekarzami też...ale mam jakieś nieodparte przeczucie, że troszkę to wszystko odwlekasz (może nieświadomie). Może boisz się diagnozy..ale naprawdę w naszym wieku to już powinnaś być dawno po podstawowych badaniach....
    moje przeważnie nie pękają ;-)

inessa, anek42 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Aga - jak Ty się czujesz? Bo my jednoczesną drogę mamy w tym cyklu...:). Ja niczego nie odczuwam...(ruchów dzidzi jeszcze nie czuję...;). Kręci mnie tylko brzuch jak na @..trochę za wcześnie chyba...
    Bozia, u mnie oprócz cholernej opuchlizny żadnych zmian, piersi bolą ale jak co miesiąc, zero bólu brzucha, jajników itp, przy córci pamietam dokładnie moment zagnieżdżania, cholerny ból w "krzyżu", także około 8 października na 99,9% @ zawita, zdziwię się bardzo jeśli nie, Tobie życzę zieloności, zresztą jak każdej z nas ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 14:50

caffe, inessa, Andzia33, grosza, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki człowiek jest głupi :P

Kliknęłam na Bozi wykres i patrzę, o!!! jak super tempka poszła do góry, w ogóle wygląda na superowy, coś z tego będzie. Zjeżdżam niżej i widzę swój wpis... o kurcze, przeciez ja nic dzisiaj nie pisałam pod jej wykresem, a na pewno nie to co tam jest pierwsze. Wjeżdżam do góry, a to mój wykres. Coś mi przeskoczyło gdy chciałam otworzyć Bozi :P

Ale Bozia, w takim razie napiszę Ci tutaj, bardzo super masz wykres i mocno dopinguję ;)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to prawda,Bozia ma superowy wykres ;-)

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny, ale same wiecie jak to jest z tymi superowymi wykresami....;)

Caffe - dla Ciebie to może znak..., że Twój wykres też jest bardzo ładny...i nie ma co spisywać wszystkiego na straty..:)

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    to prawda,Bozia ma superowy wykres ;-)
    Obie macie superowe :)

Będąc nieskromną, ja też mam superowy hahaha Przynajmniej tyle mojego, że jest przyzwoity :P

bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dzięki Dziewczyny, ale same wiecie jak to jest z tymi superowymi wykresami....;)

Caffe - dla Ciebie to może znak..., że Twój wykres też jest bardzo ładny...i nie ma co spisywać wszystkiego na straty..:)
    Ja wiem bardzo dobrze co oznacza mieć superowy wykres hahaha

Bozia, już jest spisany i teraz to mnie bawi, "nerwa" miałam tylko po wizycie :)

bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze Dziewczynki mam pytanie...o dupka...zażywam po 1 dziennie - i na opakowaniu mam 10 mg. Reni coś wspominała, że w zależności czy 100mg czy 50mg - zażywa się odpowiednią ilość....czy Reni się coś pomerdało - czy jest on sprzedawany w różnych stężeniach?
    I nie wiem czy 1x1 to cholera nie za mało....coś mi chodzi po głowie 2x1 - nie wiem czy nie zwiększę dawki...

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, wniosek z tego taki, że wszystkie jesteśmy superowe ;-)

caffe, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy progesteron bada się na czczo? Chyba sobie śmignę jutro dla sprawdzenia poziomu - tylko nie pamiętam czy muszę rano...

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może masz rację :( Obawiam się co usłyszę :( Ale na pewno nie obrażę się za to co napisałaś. Powiem szczerze, że coś w tym jest. Dzięki za uświadomienie. Najbardziej boję się, aby nie usłyszeć, że jest już za późno :(
    Bozia3 wrote:
    Cześć Lasencje...

caffe, inessa, Andzia33, grosza, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Czy progesteron bada się na czczo? Chyba sobie śmignę jutro dla sprawdzenia poziomu - tylko nie pamiętam czy muszę rano...
    Ja badałam na czczo bo tak mi kazali.

Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry
    Byłam dziś u ginki,jestem po owulce w prawym jajniku[wczoraj]a w lewym mam pęcherzyk 21mm i raczej już nie pęknie ,bo juz progesteron działa bo tempka wzrosła.Clo nie dostanę ,bo stwierdziła,że u mnie pieknie rosną i pękaja więc tylko czekac,na ciążę.
    Z tym księżycem to nie wiem bo gdy zaszłam w ciążę z córką [równe 4 lata temu-dziś sie urodziła ]to się zgadzało,ale w tym roku też się zgadzało w marcu i kwietniu i d...a.
    Ineska super,że wreszcie się u Ciebie ruszyło.
    Angela jeszcze moment i będziesz tuliła maleństwo-super.
    Mango wymyśl coś z tym lekarzem wcześniej.
    Lucky udanego wypoczynku i wracaj zielona.
    Aga i Bozia macie super wykresy.
    A widziałam Samirę na grudniowych staraniach -leczy jelita i odpoczywa.
    Jak kogoś ominęłam to wybaczcie.Pozdrawiam wszystkie
    A u Reni co?

grosza, inessa, bliska77, Mango, megan8, angela lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha i wydębiłam skierowanie na prolaktynę ,bo ostatnio miałam w styczniu.

grosza, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
‹‹ 1347 1348 1349 1350 1351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ