Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    1*1
    To weź sobie najpierw 1/2 na noc. Bromka, pewnie już doczytałaś, przyjmuje się w trakcie posiłku. Na początku to jadłam jakąś kanapkę specjalnie, ale teraz to ciastko zjem lub jabłko.

Jeśli nic Ci nie będzie, to jutro też weź 1/2, tak ze 3 dni. Potem dołóż drugą 1/2. I możesz łykać rano i wieczorem po 1/2. Ja tak robię i nic mi nie jest.

A zażywając najpierw 1/2 nie spowodujesz dużego wstrząsu organizmu, bo nie wiadomo jak będziesz reagowała.

grosza, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo a można tak dzielić?
    bo to nie głupie tak zrobię :-)

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja przyjaciółka jak brała chodziła jak naćpana

caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ooo a można tak dzielić?
    bo to nie głupie tak zrobię :-)
    można bo niektóry biorą np. 1 i 1/2 dziennie, więc można dzielić :) ja dzielę i żyję :)

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    moja przyjaciółka jak brała chodziła jak naćpana
    ja jak kilka lat temu wzięłam to wychodząc z wanny padłam na kolana i nie miała siły wstać. Dobrze, że kibel był blisko bo mi było tak niedobrze, że myślałam, że pawia puszczę. I wtedy to była pierwsza i ostatnia tabletka bromka. A teraz zupełnie nic mi nie jest.

Ale z kolei po luteinie chce mi się spać, bo od kilku dni spałabym prawie cały czas.

grosza, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Caffe dobrze radzisz
    Reni spoko ja też takie sceny przerabiałam i se już je odpuściłam bo szkoda mojej prolaktyny
    caffe wrote:
    To weź sobie najpierw 1/2 na noc. Bromka, pewnie już doczytałaś, przyjmuje się w trakcie posiłku. Na początku to jadłam jakąś kanapkę specjalnie, ale teraz to ciastko zjem lub jabłko.

Jeśli nic Ci nie będzie, to jutro też weź 1/2, tak ze 3 dni. Potem dołóż drugą 1/2. I możesz łykać rano i wieczorem po 1/2. Ja tak robię i nic mi nie jest.

A zażywając najpierw 1/2 nie spowodujesz dużego wstrząsu organizmu, bo nie wiadomo jak będziesz reagowała.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo Reni to spuscilas troche pary z siebie......tylko masz racje twoj sie niestety nawinal i byl w polu razenia. Ale taki upust kazda z nas przeszla-przechodzi . Mojemu oberwalo sie telefonicznie ( ma szczescie ze nie odlozyl sluchawki) poniewaz on nie spozywa - jak to okresla - 1-2 piw tylko 4-5 dziennie. Nie pije kawy,herbaty tylko to piwsko lub wode gazowana. Twierdzi ze dostarcza wit.c ktora jest w piwie.

Bozia3, nick nieaktualny, Reni, grosza, megan8, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, ale dajesz czadu..:)Ale takie akcje zdarzają się wszędzie....tym bardziej, kiedy narasta napięcie...:) Mam nadzieję, że będziecie się godzić wspaniale za kilka dni.....;)

Reni, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia to u Ciebie całkiem fajnie się zapowiada, trzymam kciuki za zielone, wszystkiego naj dla Dzieciątka ;-)

Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Nie pije kawy,herbaty tylko to piwsko lub wode gazowana. Twierdzi ze dostarcza wit.c ktora jest w piwie.

Matko myślałam, że padnę jak to przeczytałam..:) Ma gość wyobraźnię, ale przynajmniej widać, że zaradny..

nick nieaktualny, Reni, promyk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, ja też bromek zaczynałam od połowy tabletki na noc i było w miarę ok,
    co do kasy, nerwów itp, znam to aż za dobrze, ciagły wybór między tym a tym i tak w kółko, latanie po lekarzach, zrywanie się z pracy, czekanie, kombinowanie itp, dlatego też postanowiłam że to był mój ostatni cykl z lekarzami, w podjęciu takiej decyzji znaczenie miało to, że moja gin praktycznie za miesiac rodzi i postanowiłam, ze nie będę zaczynała wszystkiego od nowa u innego lekarza
    Reni, nie martw sie, jutro będzie lepiej

Reni, grosza, megan8, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Matko myślałam, że padnę jak to przeczytałam..:) Ma gość wyobraźnię, ale przynajmniej widać, że zaradny..
    no tak, głowę ma na karku, wszystko można przerobić na swoją modłę ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 21:10

Reni, promyk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na szczęście długo się nie gniewamy na siebie. Za chwile normalnie rozmawiamy.
    Bozia3 wrote:
    Reni, ale dajesz czadu..:)Ale takie akcje zdarzają się wszędzie....tym bardziej, kiedy narasta napięcie...:) Mam nadzieję, że będziecie się godzić wspaniale za kilka dni.....;)

nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wzięłam połówkę i czuję się jakby podłoga chciała mnie napaść haha..

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Aga wzięłam połówkę i czuję się jakby podłoga chciała mnie napaść haha..
    Reni, mam pytanie, jesteś pewna że to bromek? ;-)
    idź spać, rano powinno być ok

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha tak zrobię. Dobrej nocki

• promyk Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaz w tym mu wyobrazni starcza. Jestem z natury gadula i jak to pierwszy raz uslyszalam zatkalo mnie. Juz teraz ubolewa ze piwka w ogrodku sie nie napije...witaminizowal sie i w dodatku byl na swiezym powietrzu. Az rece swierzbialy zeby strzelic w ta tempa lepetyne.

Promyk
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk - nie denerwuj się, bo Ci skoczy prolaktyna....:)Pocieszające jest to, że alkohol ma dużo mniejszy wpływ na facetów (jeśli chodzi o staranka) niż papierosy, których palenie ma podobno duuuże znaczenie....

promyk, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• promyk Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to juz mnie smieszy taka gadka ze strony mojego m obracam to w zart - ty piwo ja fajki. W dodatku tak sie dobralismy ze moj m nigdy nie palil. Raz widzialam jak mial papierosa w reku i o malo nie padlam. Mial niezlego szmyrgla po spotkaniu z kolegami i chcial zapalic, ale na checiach sie skonczylo. Nawet nie umial trzymac fajki miedzy palcami..czysta komedia.

nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewuszki - dziś ja pierwsza...lecę za chwilę zbadać sobie progesteron...
    Dla wszystkich miłego dnia :)

FZuMp1.png

‹‹ 1349 1350 1351 1352 1353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ