35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga &&&&& za zieleń trzymam cały czas
ja mam termin @ też na8 hehehe
i zapowiada się niestety na nią
agafbh wrote:Bozia, u mnie oprócz cholernej opuchlizny żadnych zmian, piersi bolą ale jak co miesiąc, zero bólu brzucha, jajników itp, przy córci pamietam dokładnie moment zagnieżdżania, cholerny ból w "krzyżu", także około 8 października na 99,9% @ zawita, zdziwię się bardzo jeśli nie, Tobie życzę zieloności, zresztą jak każdej z nasinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Powiem że mam trochę nerwów z moim młodym dostał uwagę do dzienniczka bo uderzył kolegę - niesforny to on był zawsze ale nie aż tak i się strasznie buntuje jeju chyba psychologa mi trzeba a Bursztynka nie ma hehehe
Andzia33, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
A to najlepszego dla córy !!!
Andzia33 wrote:Dzień Dobry
Byłam dziś u ginki,jestem po owulce w prawym jajniku[wczoraj]a w lewym mam pęcherzyk 21mm i raczej już nie pęknie ,bo juz progesteron działa bo tempka wzrosła.Clo nie dostanę ,bo stwierdziła,że u mnie pieknie rosną i pękaja więc tylko czekac,na ciążę.
Z tym księżycem to nie wiem bo gdy zaszłam w ciążę z córką [równe 4 lata temu-dziś sie urodziła ]to się zgadzało,ale w tym roku też się zgadzało w marcu i kwietniu i d...a.
Ineska super,że wreszcie się u Ciebie ruszyło.
Angela jeszcze moment i będziesz tuliła maleństwo-super.
Mango wymyśl coś z tym lekarzem wcześniej.
Lucky udanego wypoczynku i wracaj zielona.
Aga i Bozia macie super wykresy.
A widziałam Samirę na grudniowych staraniach -leczy jelita i odpoczywa.
Jak kogoś ominęłam to wybaczcie.Pozdrawiam wszystkie
A u Reni co?Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
A to najlepszego dla córy !!!
Byłam dziś u ginki,jestem po owulce w prawym jajniku[wczoraj]a w lewym mam pęcherzyk 21mm i raczej już nie pęknie ,bo juz progesteron działa bo tempka wzrosła.Clo nie dostanę ,bo stwierdziła,że u mnie pieknie rosną i pękaja więc tylko czekac,na ciążę.
Z tym księżycem to nie wiem bo gdy zaszłam w ciążę z córką [równe 4 lata temu-dziś sie urodziła ]to się zgadzało,ale w tym roku też się zgadzało w marcu i kwietniu i d...a.
A u Reni co?inessa lubi tę wiadomość
-
Hejka kobiety a ja sobie czekam na owu.które nie wiadomo czy będzie bo jak wiadomo coś nie tak z moimi jajcami skoro się torbiele robią.21 mam wizytę to się okaże czy się zniknęła czy trzeba będzie działać inaczej w tej sprawie. I jak tu się nie załamać a czas leci i zegar biologiczny tyka.Pozdrawiam wszystkie.
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego dla corci
nawet sie czlowiek nie obejrzy a tu juz czterolatka biega.
A u Reni co?inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
tak brałam i pomógł od razu
ja prolaktynę normalną mam w normie a ta po obciążeniu jest podniesiona x19 i jak już kiedyś pisałam jest to łatwe do zbicia
podwyższa ją stres, nerwy, wkurwy a ja ostatnio mam znowu nerwowy czas więc mam efekt
dostinex nie wali tak na łeb jak bromek
mi lekarz to dawał, bo bierze się to raz w tygodniu przez 4 tyg
obniżyło mi to poniżej normy
dzisiaj się dowiedziałam, ze bromek ma często skutki uboczne jak problemy z ciśnieniem, zawroty głowy, omdlenia, wymioty
no i bierze się go codziennie
mimo wszystko poprosiłam o bromka
dziewczyny Wy przy nim pijecie alkohol???? w ulotce jest zakaz!
p.s. witajcieLucky wrote:No i nie mów, że Ty tez drogi lek brałaś tylko miesiąc i myślałaś że Ci prolaktynę na zawsze ustawi?! Ja bromergon biorę od prawie roku! i wiem że cały czas muszeinessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Byłam u gina
endo 67 prawy 99
nie jest źle mi dla odmiany lekarz powiedział, że clo pomaga na endometrium
chciał mi na prl dać dostinex ale powiedziałam że chce tańszy i dał mi bromkazobaczymy jak będę go znosić
inessa, caffe, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
dziewczyny Wy przy nim pijecie alkohol???? w ulotce jest zakaz!
p.s. witajcieinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
no i trafił mnie dzień załamki
wróciłam od lekarza i się rozryczałam.. dziwne
mówię do męża
że to ostatni miesiąc jak się monitoruję ciągle brak kasy co miesiąc tak 400 + leki to trochę dużo a jak wszystko jest ch.. warte? i pieniądze wyrzucone w błoto?
i w ryk.. ze mam dosyć tego jeżdżenia badania się pobierania krwi itp.
i w ryk
a on siedzi i patrzy...zamurowało go
minęło trochę czasu ..i mu się oberwało
słyszę otwiera piwko....
mówię do niego które? a on 2
no to piany dostałam .. i mówię jedno możesz ale nie więcej
on to co będziesz mi teraz wydzielać?
a ja na to (bo nie wytrzymałam) to ja qrwa faszeruję się jakimiś mózgojebami, łykam chemię daje sobie grzebać jakiemuś facetowi w kitlu a Ty nie dbasz o siebie i wlewasz w siebie alkohol? to po co to wszystko?
biedakowi się oberwało
caffe, grosza, inessa, bliska77, Bozia3, megan8, Andzia33, polarmiś lubią tę wiadomość
-
oo to super , bo muszę się napić
caffe wrote:w ulotce jest napisane, ze alkohol wzmaga działania niepożadane. Ja żadnych działań nie odczuwam. Piję gdy mam ochotę i nic mi nie jest. A od soboty piję codziennie bo niby wino wpływa pozytywnie na endoinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Byłam u gina
endo 67 prawy 99
nie jest źle mi dla odmiany lekarz powiedział, że clo pomaga na endometrium
chciał mi na prl dać dostinex ale powiedziałam że chce tańszy i dał mi bromkazobaczymy jak będę go znosić
inessa lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:no i trafił mnie dzień załamki
wróciłam od lekarza i się rozryczałam.. dziwne
mówię do męża
że to ostatni miesiąc jak się monitoruję ciągle brak kasy co miesiąc tak 400 + leki to trochę dużo a jak wszystko jest ch.. warte? i pieniądze wyrzucone w błoto?
i w ryk.. ze mam dosyć tego jeżdżenia badania się pobierania krwi itp.
i w ryk
a on siedzi i patrzy...zamurowało go
minęło trochę czasu ..i mu się oberwało
słyszę otwiera piwko....
mówię do niego które? a on 2
no to piany dostałam .. i mówię jedno możesz ale nie więcej
on to co będziesz mi teraz wydzielać?
a ja na to (bo nie wytrzymałam) to ja qrwa faszeruję się jakimiś mózgojebami, łykam chemię daje sobie grzebać jakiemuś facetowi w kitlu a Ty nie dbasz o siebie i wlewasz w siebie alkohol? to po co to wszystko?
biedakowi się oberwałoinessa, bliska77 lubią tę wiadomość