35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Promyk, faktycznie fajnie się dobraliście, wiesz, że ja nigdy nawet nie miałam papierosa w ustach
, a ja dziś z lekka wkurzona jestem, nie ma znowu dwóch lasek z innego zespołu i z koleżanką musimy się podzielić i na pół dnia chodzić i za nie pracować, nikogo to nie interesuje że mam od diabła pracy, mam terminy itp a jeszcze koleżanka z mojego zespołu oznajmiła mi że nagle sie przeziębiła i w piątek bierze urlop, zatem w piątek będę sama na czterech stanowiskach, kur......
no nic, nie denerwuję się
miłego dniamegan8, Andzia33, grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Dziękuję dziewczyny za życzenia dla małej!
Dzisiaj robi w przedszkolu ,,kapustkę owocową ,,czyli po naszemy sałatkę ,ale jej się pomyliło,i wczoraj latałam i szukałam takiego małego fartucha.No i kupiłam 2 jeden tańszy w kwiatki i drugi mega drogi z księżniczką [który w razie czego mogłam oddac ,bo to u koleżanki-gdyby ten w kwiatki był dobry] no i pokazałam jej ten w kwiatki a ona w ryk ,że chce z wróżkami albo księżniczkami ,bo taki to jej się nie podoba,pokazałam ten drugi i ryk ,że to nie jest z dzwoneczkiem.Poszła spac a rano stwierdziła ,że chce ten z księżniczką.Co będzie póżniej,jak teraz już takie fochy?Reni, grosza, inessa, bliska77, anek42 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia dziękuję. U Ciebie też fajnie, owulka była, jajeczko pękło. Może razem będziemy się cieszyć. Powodzenia dla Ciebie. Chciałabym by się tu wszystkim zielone kropki posypały.
Nastrajam się mocno na pozytyw, aż boję się jak się nie uda, będzie twarde lądowanie u mnie. Zaczęłam się nastawiać na bliźniaki. Ale fajnie by byłoza jednym razem.
grosza, inessa, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Wiem, że nie powinnam tak się rozpędzać, ale samo myślenie, że się udało sprawia mi radość. Ciężko mi zejść na ziemię. Jednocześnie dobrze zdaję sobie sprawę, że to wszystko to wielka zagadka.
Ale u Ciebie Bozia też tak dosyć fajnie. Wszystkie czekamy.inessa, Andzia33, Mango, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja dopiero teraz bo rano byłam wstanie tylko dojść na badanie, wrócić i " legnąć " do łóżka mam taką migrene,nie miałam już ze dwa lata migreny teraz jest troszke lepiej ale aż na wymioty mnie bierze no i około 13.30 już tempka 37.19. Chyba do tego też zaczynają mnie boleć zatoki
Trzymam za Was kciuki aby było tu dużo zieleni
Buziaki dla każdej
Mango, Andzia33, Iwone, bliska77, anek42 lubią tę wiadomość
-
Ja dopiero zaczęłam, więc tylko kombinuję jak umówić spotkanie jaj z żołnierzykamiOlena wrote:Którejś musi się udać (nie mówię, że to akurat ja) bo inaczej będzie to niesprawiedliwe ;-0 Tyle tutaj czarnych koni. U mnie będzie wiadomo około 15 X. A jak u Was z terminami?
Andzia33, Olena, inessa, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie