35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i do dupy. W poniedziałek dostałam skurczy i poszedł duży skrzep. Bóle ustały ok 18 i do wieczora było ok. Położyłam się spać i obudził mnie ból. 2 godziny ostrego bólu, dużych skrzepów i mocnego krwawienia, bez widoków na poprawę i zdecydowałam, że dość chojrakowania i pojechaliśy w środku nocy do szpitala.
Tak wiec zabiegu nie uniknęłam. Czuję się kiepsko. Brzuch nadal boli, od antybiotyku bolą mnie jelita i mam potężne mdłości. Mam nadzieję, że w końcu będzie lepiej.grosza, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
A najgorsze w sumie jest to, że wylądowałam w szpitalu dokładnie w 16 rocznicę urodzin najstarszej córki.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki
dziś i jutro znowu praca na trzech stanowiskach ale postanowiłam, że nie będę sie denerwować i już
dziś zapowiada sie piękny słoneczny dzień, w pracy jestem bez samochodu, do pracy podrzucił mnie maż a z powrotem z koleżanka wrócę, pójdę po córcie i wrócimy sobie spacerkiem do domu ok 4km
Miłego dnia KobietkiOlena, inessa, Andzia33, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItajice kochane moje kobitki
U nas pieknie słonecznie chociaż chłodno
Nati przytulam bardzo mocno
Grosza podejrzane te króliczki
Aga sił życze na te dni aby Ciebie tam nie wykończyli
Ja dzis już dużo lepiej chociaz głowa mnie jeszcze "ćmi" ale trzeba jakoś funkcjonowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 09:30
bliska77, Nati74, Andzia33, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:WItajice kochane moje kobitki
U nas pieknie słonecznie chociaż chłodno
Nati przytulam bardzo mocno
Grosza podejrzane te króliczki
Aga sił życze na te dni aby Ciebie tam nie wykończyli
Ja dzis już dużo lepiej chociaz głowa mnie jeszcze "ćmi" ale trzeba jakoś funkcjonowaćinessa, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni, czekamy na wieści no i tradycyjnie kciuki za dorodne jajca trzymamy,
jesli chodzi o moje samopoczucie to jest wszystko ok, tylko ból piersi i sutków ale to u mnie standard przed @, kompletnie żadnych "objawów ciążowych" zatem póki co trzymam sie nadal, nie nakręcam się tylko spokojnie czekam na @, jeśli dajmy na to, do środy się nie pojawi, pewnie zacznę powoli się nakręcaćOlena, caffe, inessa, Reni, Andzia33, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Podziwiam za cierpliwość agafbh, za nienakręcanie się. Ja się nakręcam za Ciebie i wierzę, że Ci się uda.
, przynajmniej na tą chwilę
inessa, Olena lubią tę wiadomość