35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no no właśnie
dzwonię do męża i mówię mu jak jest
poza tym na śluz R mówimy szluswięc mówię do niego że szlus
a on na to: zaczął się śmiać i mówi wracam do domu z pracy a ty pachnąca czekasz i ładnie trzymasz się za kostki hahahah
caffe wrote:To Ty się już zacznij bzykaccaffe, Andzia33, inessa, Mango, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no no właśnie
dzwonię do męża i mówię mu jak jest
poza tym na śluz R mówimy szluswięc mówię do niego że szlus
a on na to: zaczął się śmiać i mówi wracam do domu z pracy a ty pachnąca czekasz i ładnie trzymasz się za kostki hahahahinessa lubi tę wiadomość
-
ale my go nawet nie odkopaliśmy
dostał zjebkę i tyle rozmawiamy dalej
szkoda czasu na fochy i obrażaniecaffe wrote:hehehehe, to rozumiem, że topór wojenny zakopany na dobre?caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
i dobrze gdzieś czytałam, że przy owulacji boleć jajniki mogą przed w czasie i po i nie koniecznie ból musi być po stronie tego jajnika, z którego będzie owulka
mnie pulsuje i pobolewa lewa strona a jajo siedzi po prawejAndzia33, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni bardzo się cieszę..jajca nasze niech nam rosną....
Działaj dziś i jutro i pojutrze......pomysł z kostkami bardzo dobry - tylko nie jedz za dużo wcześniej - bo jak się tak schylisz - to żeby CI się nie ulało pod naporem...(no takie jakieś wyobrażenie przyszło mi do głowy).
A swoją drogą - skoro masz podpisaną umowę z jakąś kliniką - a mówiłaś, że kasa Cie ciśnie - to może tam znajdź gina - może udałoby CI się na kasę działać? Zaoszczędziłabyś na lekach na prolaktynę - bo byłabyś spokojniejsza, że tyle kasy nie idzie...Olena, Andzia33, Reni, inessa, Mango, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Dzień Dobry
A ja już czekam i odliczam.Od dziś luteina przez 11 dni i w 12 test pozytywny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reni super,że jajo rośnie,to do roboty.Andzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Inessa, nie ma możliwości zeby drugie teraz pękło. Jeśli pęka jedno po drugim, to jest to możliwe w bardzo krótkim czasie. Natomiast progesteron związany z jedną owulacją powoduje, że do kolejnej nie dochodzi. gdyby było inaczej to prawie wszędzie ciąże byłyby mnogie.
Mam koleżankę która miała drugą owulke tydzien po pierwszej,o czym niewiedziała ,bo nie miała monitoringu,ale zaszła w ciąże i różnica pomiędzy dziecmi była 5 dni,lekarz powiedział ,że zdarza się to bardzo żadko.Już Wam o tym pisałam Natan i Alan to te szkrabyinessa, Mango, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Dzień Dobry
A ja już czekam i odliczam.Od dziś luteina przez 11 dni i w 12 test pozytywny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo dobre podejściei tak będzie, koniec i kropka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 13:58
Andzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
A tak wogóle mam ostatnio strasznego pecha w ciągu 5 dni przebiłam 2 koła w aucie,pierwsze w piątek wieczorem,to zadzwoni.łam po m i zmienił mi na zapasówke ,al erano oskrobałam szyby, zawiozłam małą do przedszkola i tak jakoś dziwnie mi się jechało.Patrze po przedszkolem a tam już mało ,ale jeszcze nie flak ,więc dojechałam do domu i kombinacje jak tu sie dostac do pracy ,bo zapas jeszcze nie naprawiony[całkiem o nim zapomnieliśmy przez tą imprezę 4 latkowa ]ale sie udało,kolega po mnie przyjechał.No i tak sobie myślę ,że skoro mam dwa koła przebite,to może jakas nagroda mnie spotka w postaci dwóch serduszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olena, inessa, grosza, Mango, bliska77, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33