35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi tak jedna ginka powiedziała, że u mnie nie ma owu od kilku miesięcy inaczej temp byłaby powyżej 37. Podziekowalam pani. Nieuk! Monitoring pokazał, że są.Andzia33 wrote:no fakt,a myślałam,że trzeba miec 37
Andzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane ja niedawno wróciłam odebrałam wczorajsze wyniki progesteron i estradiol i jestem w miare zadwolona bo rosną estradiol nawet bardzo a progesteron również ale jak zwykle super nie jest. Jutro znowu ide na badanie jak urosną oba ale progesteron nie bedzie jeszcze za wysoko mam od jutra zaczać brać Duphaston.
JA mam testować w okolicy moich urodzin może dostane mały prezent
Reni to sreduszkujcie teraz ile dacie rade dziś i jutro
Szcześliwa jak sie czujesz???
Dawno wiele kobiet starajacych sie i już zaciążonych nie odzywało sie mogłyby chociaż dać jak żyją ???Andzia33, caffe, grosza, bliska77, szczęśliwa 2, megan8, anek42 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane ja niedawno wróciłam odebrałam wczorajsze wyniki progesteron i estradiol i jestem w miare zadwolona bo rosną estradiol nawet bardzo a progesteron również ale jak zwykle super nie jest. Jutro znowu ide na badanie jak urosną oba ale progesteron nie bedzie jeszcze za wysoko mam od jutra zaczać brać Duphaston.
JA mam testować w okolicy moich urodzin może dostane mały prezent
)
No ja Ci takiego prezentu życzę
Dobrze, że wyniki są ok
inessa, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ cytomegalią okazało sie,ze ten wynik jest dobry to oznacza,że chorowałam i mam przeciwciała troche gorzej jest jak nie ma przeciwciał bo to oznacza,ze sie nie chorowało i trzeba bardzo uważać zwłąszcza jak sie zajdzie wciaze, trzeba jeszcze bardziej dbać o higiene,patrzeć co sie je niestety uważać na czyjś katar( bo ta choroba przenosi sie drogą kropelkową). Ta choroba nie jest aż tak groźna jak toksoplazmoza ale jednak jakoś tam wpływa na płód a nosicielami tej choroby jest 80 % europejczyków i tyle samo ludności Ameryki Północnej.
Caffe a jak Ty sie czujesz?caffe, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Z
Caffe a jak Ty sie czujesz?
Jak ostatnio tak własnie zapytał się mnie lekarz, to mu powiedziałam, że standardowo nic mnie nie bolało i nie boli. Może gdyby coś mnie bolało, byłoby lepieja tak, to nic nie boli i nic się nie dzieje
A tak na poważnie, to nic mi nie jest i nic mnie nie boli
Nie czuję się okresowo i udało mi się wytrzymać 10 dni na luteinie, w przeciwieństwie do poprzedniego cyklu, w którym to @ przyszła chyba w 7 dniu brania.
Oby teraz nie poszło wszystko w drugą stronę, czyli mimo luteiny, @ nie będzie chciała zawitać
A tempke mam dość wysoką i w związku z tym nie powinnam wchodzić do lasu bo mogę pożar ściółki wzniecić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 15:28
inessa, Andzia33, Mango, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:WIesz ale weź jakąś gaśnice jak idziesz do pracy bo pewnie blisko tych lasów przechodzisz, żeby sie nie zapaliły bo eszcze jakieś odszkodowanie bedziesz musiała płacić
inessa, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny