35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie wiem kiedy bede testować czy wogóle bede w tym cyklu niby owulka była ale mam niski progesteron tak jak sie tego spodziewalismy z lekarzem po poprzednich wynikach z dziś nie wiem jaki jest wynik ale w poniedizałek było tylko 7,68
jak juz to termin mam 7.10 lub 9.10
Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndziu nie moge bo robie teraz badania co drugi dzień.
A co do grzybów to podziwiam,ze tyle ich robicie
Ja nie moge tesciowa troche zebrała i je sama robiła bo mnie ledwo przyniosła musiałam wyjść bo zaczęłam sie dusić
Ale jeść lubieAndzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja testuję 10 października. Grzybów mam dość- dziś dopiero kończę obróbkę- mega dużo słoików....
Inesska może się okazać, że nie taki diabeł straszny....oby to tylko problem z progesteronem....wyprowadzisz to lekami i z głowy....
inessa, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś odebrałam badania toksoplazmozy i cytomegali i właśnie sie okazało,że nie wiem kiedy ale chorowałam na cytomegalie bo mam duzo antyciał przeciw tej chorobie restza wyników jest super. Tylko ten głupi progesteron nawet astradiol jest piekny, ewidentnie jestem już w fazie po owulacji i to sporo
grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wy testujecie a ja czekam na mojego samca......oby tyle co wpisow bylo tyle samo zielonosci!!! Trzeba bedzie wtedy zmienic nazwe forum na np.dziewczyny ktore sie doczekaly po 35 roku zycia,lub ciezarne po 35
inessa, anek42, Andzia33, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
ja mam termin na 17.10 ale chyba moge już stwierdzić,że to nie ten miesiac,bo naraie wstrzymaliśmy sie do 10 pazdziernika,bo mam wizyte u lekarza i jak wszystko bedzie ok,to bedziemy dalej sie starac ale to już raczej będzie po dniach płodnych więc musze poczekac na nastepny miesiac.
inessa, bliska77, promyk, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny