35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
piątek ..jeszcze sobota ..(krótka)..i weekend..
Kometa kciuki za przyrost..
Sabcia kciuki za prenatalne ..Aasiula, macduska, anna maria, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, satori, Jastra, Sabina, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bry
Nawet bardzo dobry się szykujemiłego dnia stare torebunie
Aasiula, macduska, malgos741, anna maria, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, satori, Jastra, Sabina, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyTrzymam kciuki i kegle, naprzemiennie.
Za Sabinę żeby jej człowiek był okazem zdrowia i urody i za Kometę co by jej beta poszła w górę jak rakieta w kosmos.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 08:48
malgos741, anna maria, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, satori, Jastra lubią tę wiadomość
-
no ciekawa jestem bety Komety
oooczłowiek nie czuje jak mu się rymuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:15
efcia, BISCA, moremi, peppapig, ComeToMeBaby, satori, Jastra, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgólnie nie jest źle,coby nie narzekać.
Kajtek rośnie, okresu jeszcze nie mam,pewnie przez to,że syn tylko cycka uznaje,reszta dziatwy odlicza dni do wakacjia powinni się skupić na nauce jeszcze.
A co u Was? Ciążę nowe? Chciałabym odczytać ale nie mam kiedy,siieett....efcia, moremi, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, satori, Reni, ania.g, Jastra, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no ciekawa jestem bety Komtey
oooczłowiek nie czuje jak mu się rymuje
BISCA, ComeToMeBaby, Reni, Jastra, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Oddalam krew. Czekam. Dzięki za kciuki, za dwie godziny się okaże co się dzieje.
Sabcia, za twoje prenatalne! O której ta wizyta?ivf-ivf, peppapig, satori, BISCA, Jastra, efcia, Sabina, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Podobno są tez te niefajne, które miały iść do piekła, ale wracają, bo chcą być trochę fajne
A noz sie uda,moze kogos zaboli,abo choc troche uszczypnie.ivf-ivf, Bozia3, Misiabella lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu