35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapominajka wrote:Sabina... dzięki, Wiesz jak jest stres....
Widzę,że u Ciebie 12 tc super. U mnie 14,,, no nic moze któras z dziewczyn mi coś podpowie ...
Napisz jak u Ciebie po prenatalnych i jesli dostaniesz skierownie do genetyka to spytaj na czym dokładnie bedzie polegac wizyta, ok?
https://bellybestfriend.pl/forum/problemy-i-komplikacje/amniopunkcja-nifty-harmony-zeby-nie-zwariowac-czekajac-na-wynik,7201,223.html
Napisz jaki masz problem. Te dziewczyny sporo przeszly i na pewno Ci odpowiedzą na pytaniaBISCA, zapominajka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:
Super
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Witam moje drogie Panie wprawdzie ją już 2 lata po 35
ale z mężem postanowiliśmy zadziałać.Mój pierwszy cykl starań poprzedni to był detox od tabletek anty po wykresie widzę ,że jest ok ovulka była :-)tylko się zmartwilam bi wyczulam na szyjce mały guzek
chyba polip i teraz się martwie bo już dzialalismy ehh ale patrząc na statystyki zajście w ciążę przy pierwszym podejściu i do tego po 35 to już by był mega fuks ,już się umowilam do gin dziwne to bo byłam pół roku wcześniej i nic nie było ach te hormony
-
Cześć,
Kometa- super wynikgratuluje serdecznie! Oj dobrze ze Cie wtedy dziewczyny cisnęły o telefon do kliniki
Witam nowe na wątku,
Karolka to może buc torbiel Nabotha, taka łagodna zmiana. U siebie tez mam taki guzek, tego sie nie leczy, ale warto pójść do gina i sprawdzić wszystko
Melduje, ze Francesco ma sie lepiej. Osluchowo jest juz ładnie ale gardło jest jeszcze ciut czerwone i mam o dzień przedłużyć kuracje lekami. Gorzej ze teraz za mnie sie bierze choróbsko
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 12:19
ComeToMeBaby, efcia, Karolka14, BISCA, moremi, beates, Sabina, satori, macduska, peppapig lubią tę wiadomość
-
Super wiosna sie zapowiada dużo pozytywnych fluidów u was
Kometa uwielbiam twoje filmowe wstawki
U mnie wkoncu w 42dc znów @ przyszła ,oddałam znowu krew na hormony
za miesiąc enoskopia macicy (to sie moja stara rura załapie na big brothera:-)
Męzu dostał znowu skierowanie na spermiogram skrzywił się jak kermit
zaraz zaraz a my nic nie zremy dzisiaj ,wszyscy zbieraja siły na wielkanoc czy co?
jakby co ja robie leczo z cukini i papryki itp z dodatkiem curry Zapraszam;-)ComeToMeBaby, efcia, BISCA, macduska, Berenika lubią tę wiadomość
Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
Jastra wrote:Sabcia, głupio to powinno być Twojej szefowej, ze nie potrafi zapewnić normalnego działania swojego działu. Może kogoś zatrudnić na zastępstwo, przesunąć z innego działu na jakiś czas lub przyjąć stażystę. Ma naprawdę wiele możliwości, trzeba chcieć. Tym bardziej że powinna myśleć o tym, że pójdziesz na macierzyński, a i w czasie ciąży przecież różnie może być.
Od tego jest ona - to jej robota na tym stanowisku i jej pracownicy.
A Ty masz swoją ciążę - i to jest to, o co Ty dbasz.
I dbasz, poszłaś na L-4 nie dla kaprysu.
Także Sabcia - absolutnie nie miej żadnych wyrzutów. Absolutnie!
Dokładnie. Najważniejsze jest zdrowie. Szczególnie w Twoim stanie. Nie rozuniem szefów, zwłaszcza kobiet, które nie czują tego. To kwestia priorytetów. Trzymam kciuki i ja
-
Natka79 dzięki za info niedługi się wyjaśni co i jak teraz żałuje, że wcześniej nie stosowalam metody ter-obj wcześniej bym tą zmianę wykryła a nie po pół roku no ale niedługo wszytko się wyjaśni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 12:44
-
nick nieaktualnyhej
Może jest jeszcze ktoś, kto od długiego czasu stara sie o dziecko, a niczego nie osiąga? Kto cieszy sie przez łzy, gdy kolejna koleżanka ogłasza, że jest w ciąży i tak jakoś im wyszło? Kto ma już dość leków na owulację i po owulacji, bo traci nadzieję? I może ten ktoś nie chce być sam, chce porozmawiać z innym, kto czuje to samo i rozumie Jego "dziwne" myśli i zachowania?
Jeśli tak, to zapraszam, bo w tym jednym względzie Ja to Ty, a Ty to Ja!
My z mężem staramy sie już od półtora roku, a ja każdego dnia mam coraz mnie nadziej, że może się udać. Lekarze twierdza, że już jest ok, ale nas wciąż dwoje....
Jesteśmy dobrym małżeństwem i na szczęście nasze niepowodzenia nie rzutują na nasz związek, ale czasem czuję, ze zwariuję. Każdy miesiąc to potworne napięcie- wielka nadzieja, kiedy @ się spóźnia, i wielki smutek, gdy spóźniona przychodzi.
Miło byłoby z kimś pogadac na ten temat... -
Karolka, też żałuję, że późno poczułam instynkt macierzyński na drugie dziecko. Ale próbuje nie rozpamiętywać, bo to nic nie zmieni, chyba, że potrafisz cofnąć czas to ja też chętnie skorzystam
a teraz głowa do góry, zepnij pośladki, pierś do przodu i wszystko się ułoży
Karolka14 lubi tę wiadomość
-
Karolka14 wrote:Może doradzicie mi kobietki jaki jest najlepszy termometr do pomiarów w ustach przetestowałam dwa elektroniczne i wychodzi na to że że mnie zimna ryba jest
36,1 to niby moja tem po obu skok do 36,5 już sama nie wiem...
a i polecam testy owulacyjne, mnie bardzo pomogły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 13:14
Karolka14 lubi tę wiadomość