35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrawa wrote:I takie,co nie przepuszcza okazji by wetknac szpileczke.
A noz sie uda,moze kogos zaboli,abo choc troche uszczypnie.
wiesz co jesteś jak ten ratlerek
nie ma go, nie widać, nie słychać i nagle wyskakuje z jazgotem
weź się uspokój, wpadasz ni stąd ni zowąd i wcinasz się bez sensu
przecież kazałaś nam się pieprzyć, więc o co Ci chodzi?
skoro wróciłaś, to może przywitaj się, powiedz co tam u Ciebie, a nie od razu burzysz się na wstępieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:23
BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekam na Twój wynik
niech będzie wystrzalowy
Witam
My dziś jedziemy na 15. Mąż się zwolnił i już jedzie po mnie. Nie chciał, żebym była sama i jak powiedział szefowi co to za sparawa, to okazało się ze zachował się super. Żeby moja szefową tak umiała. ..
Zajrzałam dziś do pracy. Boże. Sa we dwoje, koszmar jakis. Nie wiem ile tak pociągnąaż mi głupio
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 marca 2016, 18:33
moremi, beates, satori, macduska, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Czekam na Twój wynik
niech będzie wystrzalowy
Witam
My dziś jedziemy na 15. Mąż się zwolnił i już jedzie po mnie. Nie chciał, żebym była sama i jak powiedział szefowi co to za sparawa, to okazało się ze zachował się super. Żeby moja szefową tak umiała. ..
Zajrzałam dziś do pracy. Boże. Mają przejebane. Sa we dwoje, koszmar jakis. Nie wiem ile tak pociągnąaż mi głupio
głupio to kraść i dać się złapać
nic złego nie robisz
skoro chorujesz i źle się czujesz, masz do tego prawo, tym bardziej w ciąży
Sab nie miej wyrzutówJastra, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Czekam na Twój wynik
niech będzie wystrzalowy
Witam
Zajrzałam dziś do pracy. Boże. Mają przejebane. Sa we dwoje, koszmar jakis. Nie wiem ile tak pociągnąaż mi głupio
Sabcia, głupio to powinno być Twojej szefowej, ze nie potrafi zapewnić normalnego działania swojego działu. Może kogoś zatrudnić na zastępstwo, przesunąć z innego działu na jakiś czas lub przyjąć stażystę. Ma naprawdę wiele możliwości, trzeba chcieć. Tym bardziej że powinna myśleć o tym, że pójdziesz na macierzyński, a i w czasie ciąży przecież różnie może być.
Od tego jest ona - to jej robota na tym stanowisku i jej pracownicy.
A Ty masz swoją ciążę - i to jest to, o co Ty dbasz.
I dbasz, poszłaś na L-4 nie dla kaprysu.
Także Sabcia - absolutnie nie miej żadnych wyrzutów. Absolutnie!BISCA, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, efcia, moremi, beates, sandra80, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Sabcia, głupio to powinno być Twojej szefowej, ze nie potrafi zapewnić normalnego działania swojego działu. Może kogoś zatrudnić na zastępstwo, przesunąć z innego działu na jakiś czas lub przyjąć stażystę. Ma naprawdę wiele możliwości, trzeba chcieć. Tym bardziej że powinna myśleć o tym, że pójdziesz na macierzyński, a i w czasie ciąży przecież różnie może być.
Od tego jest ona - to jej robota na tym stanowisku i jej pracownicy.
A Ty masz swoją ciążę - i to jest to, o co Ty dbasz.
I dbasz, poszłaś na L-4 nie dla kaprysu.
Także Sabcia - absolutnie nie miej żadnych wyrzutów. Absolutnie!
AMEN !Sabina, sandra80, satori lubią tę wiadomość
-
uwaga, mam wynik bety
dzisiejszy wynosi 747,70 mlU/ml
Średni dwudniowy przyrost to 747 mlU/ml (141%) (w normie).
zapominajka, Jastra, silvia, ivf-ivf, Sabina, BISCA, Reni, macduska, gretka, efcia, Dziobak, ania.g, kapturnica, moremi, beates, sandra80, paszczakin, peppapig, Bozia3, malgos741, satori, anna maria, Mega, Magdala, mama78, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny witajcie,
Mam do Was pytanie.
Jestem po ivf udanym
Z uwagi na wiek -skończone 36 lat, miałam dzis badania prenatalne tzn usg oraz krew.
Lekarz na usg nic niepokojacego nie znalazł, ale z uwagi na wiek i rodzaj zapłodnienia stwierdził, ze jestem w grupie ryzyka i skierował mnie na konsultabcje genetyczne do poradni. Powiedzcie czy któraś z Was też tak miała i z czym to się wiąże??? -
ComeToMeBaby wrote:
ekstra to super wiadomość sciskamComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
nick nieaktualny
-
Kometa, super
Artvimed wymiata
Sabinka, powodzenia u lekarza, jeśli chodzi o szefową i wszystkich dookoła to nid miej wyrzutów sumienia, najważniejsza jesteś TY i maluch. Ta Twoja szefowa to wybitnie "mały" człowiek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 11:38
Sabina, BISCA, macduska, ComeToMeBaby, efcia, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina... dzięki, Wiesz jak jest stres....
Widzę,że u Ciebie 12 tc super. U mnie 14,,, no nic moze któras z dziewczyn mi coś podpowie ...
Napisz jak u Ciebie po prenatalnych i jesli dostaniesz skierownie do genetyka to spytaj na czym dokładnie bedzie polegac wizyta, ok?Sabina lubi tę wiadomość