35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry,wszystkim,też tęsknię za dawnym forum
Wiecie co u Bursztynka?
ola też nie masz za różowo, pociesze, że Kajtek też miał wysypki, ma uczulenie chyba na białko i dochodzi gluten takze...ja jem parę rzeczy w kółko a i w dzień śpi wszystkiego 3 godziny. Dopiero usypia o 20-30 tak dobrze Wtedy od 21 do 24 ja sprzatam,piore, biorę kąpiel, takie tam
Dobrego dnia, ja już wyspana.efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim,
Achhh, z rozrzewnieniem czytam o tych Waszych rozszerzeniach diety u dzieci
Pamiętam, że mój syn na początku lubił te króliki i inne ze słoiczków, aż w pewnym momencie była krecha-stop. Wolał próbować to, co my jedliśmy i już do słoiczków nie wróciliśmy.
Przy kolejnym dziecku słoiczki będą tylko w czasie podróży, jak będzie konieczność.
W ogóle to jest francuski piesek jeśli chodzi o jedzenie i tak ma do dziśpeppapig, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Cześć wszystkim,
Pamiętam, że mój syn na początku lubił te króliki i inne ze słoiczków, aż w pewnym momencie była krecha-stop. Wolał próbować to, co my jedliśmy i już do słoiczków nie wróciliśmy.
Przy kolejnym dziecku słoiczki będą tylko w czasie podróży, jak będzie konieczność.
W ogóle to jest francuski piesek jeśli chodzi o jedzenie i tak ma do dziśpeppapig, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U mnie maly nie lubi sloiczkowego jedzenia.Gotuje mu sama a za kilka miesiecy jak juz bedzie sam jadl mnuej rozdrobnione rzeczy dolaczy do normalnego jedzenia naszego.
Dokładnie tak samo zrobię, jeśli dane mi będzie mieć drugiemalgos741, kapturnica, peppapig, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry.. kawa zrobiona ale i tak się nic nie chce robić... zima wróciła.. nie lubię
peppapig, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jastra wrote:Cześć wszystkim,
W ogóle to jest francuski piesek jeśli chodzi o jedzenie i tak ma do dziśpeppapig, efcia, sztywnazebra, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszędzie tak zimowo? Ej wiosna!
Kajtkowi się katar pokazał wrr trzeba inhalator odpalić. Hehe ani się nie obejrzymy jak nasze dzieci będą kiełbaski z musztardą jadły
Muszę wam napisać, że byłam u dentystki wczoraj, zmieniłam na lepszy model. Było rewelacyjnieStandard kosmiczny, komfort, zero stresu,poprostu bajka. Cenowo też przystępnie. Całą rodzinę zapisałam na przegląd paszczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 10:55
Bozia3, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Wszędzie tak zimowo? Ej wiosna!
Kajtkowi się katar pokazał wrr trzeba inhalator odpalić. Hehe ani się nie obejrzymy jak nasze dzieci będą kiełbaski z musztardą jadły
Muszę wam napisać, że byłam u dentystki wczoraj, zmieniłam na lepszy model. Było rewelacyjnieStandard kosmiczny, komfort, zero stresu,poprostu bajka. Cenowo też przystępnie. Całą rodzinę zapisałam na przegląd paszczy.
Pepcia ja po wizytach dentystycznych jakie kiedys w szkole sponsorowali to nabawilam sie stracha przed dentysta,ze hoho
ale znalazłam jednego, ktoremu dobrze z oczu patrzy - dosłownie, ma takie piekne oczy ze znieczulenia nie potrzebuje
a wizyta, to teraz dla mnie sama przyjemnoścpeppapig, BISCA, iwcia77, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny