X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie nie siedzi sam.Mysle,ze maja zdwcydowaniejeszcze 2mies by samemu siadac.Bo z podparciem jak najbardziej.A spr co dokladnie go uczula?Bo ryzowe kaszki to nie gluten Dajesz mu manne?,bulke albo cos co zawiera gluten?U mnie Maks uwielbia herbatke humany jest slodzona laktoza j zawiera
    Melise,tymianek.Pije z niekapka albo czasem z butelki.Je wwszystko i odpukac w niemalowane nic go nie uczula.obiadki toleruje tylko domowe bo ze sloika nic nie lubi
    Kajtkowiteż daje tę herbatkę czasem po kąpieli, zaczynaliśmy od zupy, pierwsze same warzywa potem na cielecinie i dodałam kaszę manne....chyba po tej kaszy miał mnóstwo krop.
    Jak ja zjem za dużo białka to też,nie mogę żadnych słodkich jogurtów typu danio. Jem owsianke,ser biały w małych ilościach. Bardzo mało mleka. Żeby sprawdzić co go uczula właśnie wróciliśmy do samej marchewki i jabłka, kaszę mleczno ryżową jeden rodzaj. Póki co jest ok. Żadnych bułek, troszkę chrupek kukurydzianych zmymlał ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda kolejny przepis na brukselke, tym razem wegański
    http://www.jadlonomia.com/przepisy/karmelizowana-brukselka-z-zurawina_24/

Dobrawa lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kajtkowiteż daje tę herbatkę czasem po kąpieli, zaczynaliśmy od zupy, pierwsze same warzywa potem na cielecinie i dodałam kaszę manne....chyba po tej kaszy miał mnóstwo krop.
    Jak ja zjem za dużo białka to też,nie mogę żadnych słodkich jogurtów typu danio. Jem owsianke,ser biały w małych ilościach. Bardzo mało mleka. Żeby sprawdzić co go uczula właśnie wróciliśmy do samej marchewki i jabłka, kaszę mleczno ryżową jeden rodzaj. Póki co jest ok. Żadnych bułek, troszkę chrupek kukurydzianych zmymlał ;)
    kurcze to nie za fajnie.Ale moze to przejsciowo ma problemy z glutenem i za nie dlugo juz bedzie ciamal wszystko.Ja jestem wlasnie w poszukiwaniu spr zrodla z cielecina.Bo Maks i indyka,krolika i kurczaka juz jadl.Teraz wolowine.U nas nie lubi kaszy mannej do zupy tylko do deserow a do zupki troche ryzu dodaje.Wydaje mi sie,ze wtedy zupa ma lepszy kremowy smak a maly wciaga nosem kazda.Najlepsza to ta z dodatjiem zielonego groszku i szoinaku plus mięso :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:39

Nickita, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wrażenie,że mój syn niczego nie lubi :/
    Do żadnego posiłku się nie rwie, wręcz zaciska buzię.. Mimo wszystko próbuje go oswajać i daje mu,żeby się przyzwyczajał. Zapomniałam napisać je troszkę banana i tu czasem dziuba otwiera. Także super Kapcia za Wami już niezłe doświadczenia kulinarne :-) u nas cycek i jeszcze raz cycek...może potrzeba czasu.

Nickita, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee napisze jeszcze tylko, że jak zaczął ręce wyciągać do nas to aż się goraco robi na sercu <3 także działać dziewczyny, edit: trzymam kegle za zaciążania.( to jest stosowniejsze, dużo bardziej ;) ) Wtedy żadna dupa ostrana nie straszna jak się taki łobuz uśmiechnie :)
    Spadam bo mam roboty w cholerę jak zwykle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 13:53

kapturnica, Nickita, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ja mam wrażenie,że mój syn niczego nie lubi :/
    Do żadnego posiłku się nie rwie, wręcz zaciska buzię.. Mimo wszystko próbuje go oswajać i daje mu,żeby się przyzwyczajał. Zapomniałam napisać je troszkę banana i tu czasem dziuba otwiera. Także super Kapcia za Wami już niezłe doświadczenia kulinarne :-) u nas cycek i jeszcze raz cycek...może potrzeba czasu.
    Mysle,ze czas i bedzie lubil.U nas mialam szczescie,ze chyba trafilam z wprowadzaniem nowych smakow w czas kiedy mu spasilo.Moze dlatego jest tak chetny probowac wszystkiego.Odmalpowalam sposob z wpr nowych smakow jak u starszego.Bo z nim tez nie bylo problemu?A cyc jest i tak zawsze w uzyciu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 13:08

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Eee napisze jeszcze tylko, że jak zaczął ręce wyciągać do nas to aż się goraco robi na sercu <3 także działać dziewczyny, majstrować. Wtedy żadna dupa ostrana nie straszna jak się taki łobuz uśmiechnie :)
    Spadam bo mam roboty w cholerę jak zwykle
    o tak uwielbiam tez to.I jak sie obraca by przytulic to rece wyciaga i zaklada na glowe :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 13:08

Nickita lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    także działać dziewczyny, majstrować

no może kiedyś weźmiemy się za robotę

peppapig, BISCA, Mega, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no może kiedyś weźmiemy się za robotę
    Noooo...specjalnie tak napisałam... no nie obijać ( dobijać) sië :)

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szalonaantylopa wrote:
    Magda kolejny przepis na brukselke, tym razem wegański
    http://www.jadlonomia.com/przepisy/karmelizowana-brukselka-z-zurawina_24/
    Czesc antylopa ;)
    Dzieki, i nawet wzielas moj wegetaianizm pod uwage :-)
    Wyglada apetycznie,muszesie wreszcie w ta wedzona papryke zaopatrzyc
    Ostatnio mam faze na zupy krem,byla juz z groszku,porowa a ostatnio z cukinii i ta jest najlepsza ,wcinamy z groszkiem ptysiowym

szalonaantylopa lubi tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrawa wrote:
    Czesc antylopa ;)
    Dzieki, i nawet wzielas moj wegetaianizm pod uwage :-)
    Wyglada apetycznie,muszesie wreszcie w ta wedzona papryke zaopatrzyc
    Ostatnio mam faze na zupy krem,byla juz z groszku,porowa a ostatnio z cukinii i ta jest najlepsza ,wcinamy z groszkiem ptysiowym
    pzrestudiuj tego bloga, bardzo fajne pzrepisy, zobacz ten paprykarz wegański do chlebka

Dobrawa lubi tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szalonaantylopa wrote:
    pzrestudiuj tego bloga, bardzo fajne pzrepisy, zobacz ten paprykarz wegański do chlebka
    Dzieks,zaczelam sledzic na fb

Wszyscy w domu :)
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim po długiej przerwie. Kapta Maksiu super taki duży już.Moja Kinga niestety cały czas słabo śpi.W dzień góra 3 godziny, własnie się obudziła......

Dobrawa, kapturnica lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Czesc wszystkim po długiej przerwie. Kapta Maksiu super taki duży już.Moja Kinga niestety cały czas słabo śpi.W dzień góra 3 godziny, własnie się obudziła......
    No to rzeczywiscie dziewczyna woli swiat ogladac.Ile juz ma?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 14 marca 2016, 21:22

krycha.stara lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Nie pchac sie tak! Cza uwazac panie, jeszcze czleka zadepczom!
    Dziekuje za zyczenia imieninowe :-) wszystkim razem i kazdej z osobna
    Aaa czyli jednak Krycha to Krycha :)

krycha.stara, chruszczow lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to rzeczywiscie dziewczyna woli swiat ogladac.Ile juz ma?

Kinia skończyła 8 marca 3 miesiące. jest bardzo fajna , pogodna, cały czas się śmieje. Niestety mało śpi, a ja żeby coś zrobić niestety musze to robić wieczorami jak pójdzie spać. Budzi się tez często w nocy od 3-1,5 godziny. Jest niestety alergikiem i pomimo tego że karmię piersią alergeny przenikają do mojego mleka i ją uczulają. Wysypka na buźce swedzi. Na razie jestem na diecie bez mleka , jaj, ryb , soi, pomidorów, owoców, czekolady, orzechów itd. Plus dochodzi do tego dieta antywzdęciowa, więc pozostaje mi do zjedzenia naprawdę niewiele. Jestem zmęczona.

iwcia77 lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczor,

Cienko z czasem, nie bylo kiedy zajrzec do kurwodolka ;-)

Co slychac ?

anna maria, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ,kurcze to rzeczywoscie nie masz lekko.Tylko pozostaje sie pocieszyc,ze wyrosnie z tego.

ola_35, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie te czasy kiedy nocka byla ? tesknie :-)

Mega, BISCA, kapturnica, efcia, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 13553 13554 13555 13556 13557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ