35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie nie siedzi sam.Mysle,ze maja zdwcydowaniejeszcze 2mies by samemu siadac.Bo z podparciem jak najbardziej.A spr co dokladnie go uczula?Bo ryzowe kaszki to nie gluten Dajesz mu manne?,bulke albo cos co zawiera gluten?U mnie Maks uwielbia herbatke humany jest slodzona laktoza j zawiera
Melise,tymianek.Pije z niekapka albo czasem z butelki.Je wwszystko i odpukac w niemalowane nic go nie uczula.obiadki toleruje tylko domowe bo ze sloika nic nie lubi
Jak ja zjem za dużo białka to też,nie mogę żadnych słodkich jogurtów typu danio. Jem owsianke,ser biały w małych ilościach. Bardzo mało mleka. Żeby sprawdzić co go uczula właśnie wróciliśmy do samej marchewki i jabłka, kaszę mleczno ryżową jeden rodzaj. Póki co jest ok. Żadnych bułek, troszkę chrupek kukurydzianych zmymlałkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Kajtkowiteż daje tę herbatkę czasem po kąpieli, zaczynaliśmy od zupy, pierwsze same warzywa potem na cielecinie i dodałam kaszę manne....chyba po tej kaszy miał mnóstwo krop.
Jak ja zjem za dużo białka to też,nie mogę żadnych słodkich jogurtów typu danio. Jem owsianke,ser biały w małych ilościach. Bardzo mało mleka. Żeby sprawdzić co go uczula właśnie wróciliśmy do samej marchewki i jabłka, kaszę mleczno ryżową jeden rodzaj. Póki co jest ok. Żadnych bułek, troszkę chrupek kukurydzianych zmymlałWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:39
Nickita, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam wrażenie,że mój syn niczego nie lubi
Do żadnego posiłku się nie rwie, wręcz zaciska buzię.. Mimo wszystko próbuje go oswajać i daje mu,żeby się przyzwyczajał. Zapomniałam napisać je troszkę banana i tu czasem dziuba otwiera. Także super Kapcia za Wami już niezłe doświadczenia kulinarneu nas cycek i jeszcze raz cycek...może potrzeba czasu.
Nickita, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEee napisze jeszcze tylko, że jak zaczął ręce wyciągać do nas to aż się goraco robi na sercu
także działać dziewczyny, edit: trzymam kegle za zaciążania.( to jest stosowniejsze, dużo bardziej
) Wtedy żadna dupa ostrana nie straszna jak się taki łobuz uśmiechnie
Spadam bo mam roboty w cholerę jak zwykleWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 13:53
kapturnica, Nickita, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Ja mam wrażenie,że mój syn niczego nie lubi
Do żadnego posiłku się nie rwie, wręcz zaciska buzię.. Mimo wszystko próbuje go oswajać i daje mu,żeby się przyzwyczajał. Zapomniałam napisać je troszkę banana i tu czasem dziuba otwiera. Także super Kapcia za Wami już niezłe doświadczenia kulinarneu nas cycek i jeszcze raz cycek...może potrzeba czasu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 13:08
-
peppapig wrote:Eee napisze jeszcze tylko, że jak zaczął ręce wyciągać do nas to aż się goraco robi na sercu
także działać dziewczyny, majstrować. Wtedy żadna dupa ostrana nie straszna jak się taki łobuz uśmiechnie
Spadam bo mam roboty w cholerę jak zwykle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 13:08
Nickita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szalonaantylopa wrote:Magda kolejny przepis na brukselke, tym razem wegański
http://www.jadlonomia.com/przepisy/karmelizowana-brukselka-z-zurawina_24/
Dzieki, i nawet wzielas moj wegetaianizm pod uwage
Wyglada apetycznie,muszesie wreszcie w ta wedzona papryke zaopatrzyc
Ostatnio mam faze na zupy krem,byla juz z groszku,porowa a ostatnio z cukinii i ta jest najlepsza ,wcinamy z groszkiem ptysiowymszalonaantylopa lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu -
nick nieaktualnyDobrawa wrote:Czesc antylopa
Dzieki, i nawet wzielas moj wegetaianizm pod uwage
Wyglada apetycznie,muszesie wreszcie w ta wedzona papryke zaopatrzyc
Ostatnio mam faze na zupy krem,byla juz z groszku,porowa a ostatnio z cukinii i ta jest najlepsza ,wcinamy z groszkiem ptysiowymDobrawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No to rzeczywiscie dziewczyna woli swiat ogladac.Ile juz ma?
Kinia skończyła 8 marca 3 miesiące. jest bardzo fajna , pogodna, cały czas się śmieje. Niestety mało śpi, a ja żeby coś zrobić niestety musze to robić wieczorami jak pójdzie spać. Budzi się tez często w nocy od 3-1,5 godziny. Jest niestety alergikiem i pomimo tego że karmię piersią alergeny przenikają do mojego mleka i ją uczulają. Wysypka na buźce swedzi. Na razie jestem na diecie bez mleka , jaj, ryb , soi, pomidorów, owoców, czekolady, orzechów itd. Plus dochodzi do tego dieta antywzdęciowa, więc pozostaje mi do zjedzenia naprawdę niewiele. Jestem zmęczona.iwcia77 lubi tę wiadomość