X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie nie siedzi sam.Mysle,ze maja zdwcydowaniejeszcze 2mies by samemu siadac.Bo z podparciem jak najbardziej.A spr co dokladnie go uczula?Bo ryzowe kaszki to nie gluten Dajesz mu manne?,bulke albo cos co zawiera gluten?U mnie Maks uwielbia herbatke humany jest slodzona laktoza j zawiera
    Melise,tymianek.Pije z niekapka albo czasem z butelki.Je wwszystko i odpukac w niemalowane nic go nie uczula.obiadki toleruje tylko domowe bo ze sloika nic nie lubi
    Kajtkowiteż daje tę herbatkę czasem po kąpieli, zaczynaliśmy od zupy, pierwsze same warzywa potem na cielecinie i dodałam kaszę manne....chyba po tej kaszy miał mnóstwo krop.
    Jak ja zjem za dużo białka to też,nie mogę żadnych słodkich jogurtów typu danio. Jem owsianke,ser biały w małych ilościach. Bardzo mało mleka. Żeby sprawdzić co go uczula właśnie wróciliśmy do samej marchewki i jabłka, kaszę mleczno ryżową jeden rodzaj. Póki co jest ok. Żadnych bułek, troszkę chrupek kukurydzianych zmymlał ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda kolejny przepis na brukselke, tym razem wegański
    http://www.jadlonomia.com/przepisy/karmelizowana-brukselka-z-zurawina_24/

Dobrawa lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kajtkowiteż daje tę herbatkę czasem po kąpieli, zaczynaliśmy od zupy, pierwsze same warzywa potem na cielecinie i dodałam kaszę manne....chyba po tej kaszy miał mnóstwo krop.
    Jak ja zjem za dużo białka to też,nie mogę żadnych słodkich jogurtów typu danio. Jem owsianke,ser biały w małych ilościach. Bardzo mało mleka. Żeby sprawdzić co go uczula właśnie wróciliśmy do samej marchewki i jabłka, kaszę mleczno ryżową jeden rodzaj. Póki co jest ok. Żadnych bułek, troszkę chrupek kukurydzianych zmymlał ;)
    kurcze to nie za fajnie.Ale moze to przejsciowo ma problemy z glutenem i za nie dlugo juz bedzie ciamal wszystko.Ja jestem wlasnie w poszukiwaniu spr zrodla z cielecina.Bo Maks i indyka,krolika i kurczaka juz jadl.Teraz wolowine.U nas nie lubi kaszy mannej do zupy tylko do deserow a do zupki troche ryzu dodaje.Wydaje mi sie,ze wtedy zupa ma lepszy kremowy smak a maly wciaga nosem kazda.Najlepsza to ta z dodatjiem zielonego groszku i szoinaku plus mięso :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:39

Nickita, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wrażenie,że mój syn niczego nie lubi :/
    Do żadnego posiłku się nie rwie, wręcz zaciska buzię.. Mimo wszystko próbuje go oswajać i daje mu,żeby się przyzwyczajał. Zapomniałam napisać je troszkę banana i tu czasem dziuba otwiera. Także super Kapcia za Wami już niezłe doświadczenia kulinarne :-) u nas cycek i jeszcze raz cycek...może potrzeba czasu.

Nickita, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee napisze jeszcze tylko, że jak zaczął ręce wyciągać do nas to aż się goraco robi na sercu <3 także działać dziewczyny, edit: trzymam kegle za zaciążania.( to jest stosowniejsze, dużo bardziej ;) ) Wtedy żadna dupa ostrana nie straszna jak się taki łobuz uśmiechnie :)
    Spadam bo mam roboty w cholerę jak zwykle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 13:53

kapturnica, Nickita, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ja mam wrażenie,że mój syn niczego nie lubi :/
    Do żadnego posiłku się nie rwie, wręcz zaciska buzię.. Mimo wszystko próbuje go oswajać i daje mu,żeby się przyzwyczajał. Zapomniałam napisać je troszkę banana i tu czasem dziuba otwiera. Także super Kapcia za Wami już niezłe doświadczenia kulinarne :-) u nas cycek i jeszcze raz cycek...może potrzeba czasu.
    Mysle,ze czas i bedzie lubil.U nas mialam szczescie,ze chyba trafilam z wprowadzaniem nowych smakow w czas kiedy mu spasilo.Moze dlatego jest tak chetny probowac wszystkiego.Odmalpowalam sposob z wpr nowych smakow jak u starszego.Bo z nim tez nie bylo problemu?A cyc jest i tak zawsze w uzyciu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 13:08

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Eee napisze jeszcze tylko, że jak zaczął ręce wyciągać do nas to aż się goraco robi na sercu <3 także działać dziewczyny, majstrować. Wtedy żadna dupa ostrana nie straszna jak się taki łobuz uśmiechnie :)
    Spadam bo mam roboty w cholerę jak zwykle
    o tak uwielbiam tez to.I jak sie obraca by przytulic to rece wyciaga i zaklada na glowe :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 13:08

Nickita lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    także działać dziewczyny, majstrować

no może kiedyś weźmiemy się za robotę

peppapig, BISCA, Mega, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no może kiedyś weźmiemy się za robotę
    Noooo...specjalnie tak napisałam... no nie obijać ( dobijać) sië :)

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szalonaantylopa wrote:
    Magda kolejny przepis na brukselke, tym razem wegański
    http://www.jadlonomia.com/przepisy/karmelizowana-brukselka-z-zurawina_24/
    Czesc antylopa ;)
    Dzieki, i nawet wzielas moj wegetaianizm pod uwage :-)
    Wyglada apetycznie,muszesie wreszcie w ta wedzona papryke zaopatrzyc
    Ostatnio mam faze na zupy krem,byla juz z groszku,porowa a ostatnio z cukinii i ta jest najlepsza ,wcinamy z groszkiem ptysiowym

szalonaantylopa lubi tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrawa wrote:
    Czesc antylopa ;)
    Dzieki, i nawet wzielas moj wegetaianizm pod uwage :-)
    Wyglada apetycznie,muszesie wreszcie w ta wedzona papryke zaopatrzyc
    Ostatnio mam faze na zupy krem,byla juz z groszku,porowa a ostatnio z cukinii i ta jest najlepsza ,wcinamy z groszkiem ptysiowym
    pzrestudiuj tego bloga, bardzo fajne pzrepisy, zobacz ten paprykarz wegański do chlebka

Dobrawa lubi tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szalonaantylopa wrote:
    pzrestudiuj tego bloga, bardzo fajne pzrepisy, zobacz ten paprykarz wegański do chlebka
    Dzieks,zaczelam sledzic na fb

Wszyscy w domu :)
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim po długiej przerwie. Kapta Maksiu super taki duży już.Moja Kinga niestety cały czas słabo śpi.W dzień góra 3 godziny, własnie się obudziła......

Dobrawa, kapturnica lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Czesc wszystkim po długiej przerwie. Kapta Maksiu super taki duży już.Moja Kinga niestety cały czas słabo śpi.W dzień góra 3 godziny, własnie się obudziła......
    No to rzeczywiscie dziewczyna woli swiat ogladac.Ile juz ma?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 14 marca 2016, 21:22

krycha.stara lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Nie pchac sie tak! Cza uwazac panie, jeszcze czleka zadepczom!
    Dziekuje za zyczenia imieninowe :-) wszystkim razem i kazdej z osobna
    Aaa czyli jednak Krycha to Krycha :)

krycha.stara, chruszczow lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to rzeczywiscie dziewczyna woli swiat ogladac.Ile juz ma?

Kinia skończyła 8 marca 3 miesiące. jest bardzo fajna , pogodna, cały czas się śmieje. Niestety mało śpi, a ja żeby coś zrobić niestety musze to robić wieczorami jak pójdzie spać. Budzi się tez często w nocy od 3-1,5 godziny. Jest niestety alergikiem i pomimo tego że karmię piersią alergeny przenikają do mojego mleka i ją uczulają. Wysypka na buźce swedzi. Na razie jestem na diecie bez mleka , jaj, ryb , soi, pomidorów, owoców, czekolady, orzechów itd. Plus dochodzi do tego dieta antywzdęciowa, więc pozostaje mi do zjedzenia naprawdę niewiele. Jestem zmęczona.

iwcia77 lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczor,

Cienko z czasem, nie bylo kiedy zajrzec do kurwodolka ;-)

Co slychac ?

anna maria, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ,kurcze to rzeczywoscie nie masz lekko.Tylko pozostaje sie pocieszyc,ze wyrosnie z tego.

ola_35, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie te czasy kiedy nocka byla ? tesknie :-)

Mega, BISCA, kapturnica, efcia, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 13553 13554 13555 13556 13557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ