35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:Pepcia ja po wizytach dentystycznych jakie kiedys w szkole sponsorowali to nabawilam sie stracha przed dentysta,ze hoho
ale znalazłam jednego, ktoremu dobrze z oczu patrzy - dosłownie, ma takie piekne oczy ze znieczulenia nie potrzebuje
a wizyta, to teraz dla mnie sama przyjemnośc
Ja tez mam okropne wspomnienia z czsow szkolnego dentysty. U nas to byla dentystka. Pewnego dnia zrobila mi 4 zeby na raz. Z borowaniem i bez zadnego znieczulenia. Masakra. Mialam wtedy chyba 8-9 lat. Mialam traume i od tamtej pory zawsze chce znieczulenie, nawet jak dentysta mowi ze nie trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 16:49
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja tez mam okropne wspomnienia z czsow szkolnego dentysty. U nas to byla dentystka. Pewnego dnia zrobila mi 4 zeby na raz. Z borowaniem i bez zadnego znieczulenia. Masakra. Mialam wtedy chyba 8-9 lat. Mialam traume i od tamtej pory zawsze chce znieczulenie, nawet jak dentysta mowi ze nie trzeba
u mnie tez dentystka, a moze to ta sama
raz nawet ucieklam z gabinetu, ale to na nic , bo na drugi dzien wezwali moja mame i musialam isc z nia do tej sadystki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 18:16
BISCA lubi tę wiadomość
-
Mano wrote:Witajcie dziewczyny. Podczytuję Was od jakiegoś czasu. Mam 39 lat i od kilku miesięcy staramy się z mężem o potomstwo. Niby wszystko jest ok, ale jeszcze się nie udało. Za to dopadła mnie róża. Właśnie skończyłam leczenie dwoma antybiotykami (Zinaat i Metronidazol). Zbliżają mi się dni płodne i zastanawiam się czy starać się czy też odpuścić w tym miesiącu ze względu na antybiotyki. Jak myślicie?
Witaj Mano, rozgosc sie
powiem tak, kazdy lekarz odradzi staran przy antybiotyku, ale ja juz nie jedna cionze widzialam w cyklu z antybiotykiemBISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMano wrote:Witajcie dziewczyny. Podczytuję Was od jakiegoś czasu. Mam 39 lat i od kilku miesięcy staramy się z mężem o potomstwo. Niby wszystko jest ok, ale jeszcze się nie udało. Za to dopadła mnie róża. Właśnie skończyłam leczenie dwoma antybiotykami (Zinaat i Metronidazol). Zbliżają mi się dni płodne i zastanawiam się czy starać się czy też odpuścić w tym miesiącu ze względu na antybiotyki. Jak myślicie?
Mano witaj.
To silne antybiotyki. Ja bym poczekała jeden cykl dla pewności.
Gdzie miałaś różę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 18:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMano wrote:No było ciężko
Najgorsze, że to straszne dziadostwo, którego nie można się pozbyć do końca. W każdej chwili może się powtórzyć. Już trzeci tydzień siedzę na zwolnieniu. Teraz to już właściwie tak profilaktycznie, aby niczego nowego nie złapać po tych antybiotykach. Starania też w plecy
Lubi wracać fakt moja mama ma tak średnio raz na rok.
Byłaś w szpitalu?
-
Bry,
Sobie wchodzę po 2 dniach nieobecności i myślę, że pewnie do rana zejdzie mi z nadrabianiem, a tu tylko 3 strony??? Wszystkie na fejsbukach siedzą czy co?
iwcia77, Sabina, Lucky, malgos741, macduska, efcia, anna maria, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć, druga!
Do wczoraj miałam taki młyn w pracy, że chodziłam jak trybik, a dziś jestem jak dziecko we mgle i nie wiem za co z zaległych rzeczy się wziać.
No nic, napiję się kawy i pomyślę
Miłego dnia - weekend coraz bliżejLucky, malgos741, macduska, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Kochane! Witam się po dlugiej przerwie ale nie bylo jak pisac
Oskarek urodzil sie 9.03, przez cc, zaraz po zdjeciu pessara
W dniu narodzin wazyl 2880, mierzyl 52 cm. Ja dlugo wracalam do jako takiej formy, potem jeszcze pediatra zatrzymala nas mimo iz bilirubina byla tylko na granicy normy.
Jestesmy juz cali szczesliwi w domu. karmimy sie co godzine, walczymy z podropialym oczkiem i cieszymy sie sobą. Maly jest cudowny!!!!!
Pozdrawiamy serdecznie i trzymamy kciuki za nowe dzieci na forum.
Niech bociany spelniaja marzenia!!!!Mega, malgos741, Jastra, moremi, macduska, efcia, Bozia3, Mango, caffe, Simba, Sabina, anna maria, Dziobak, peppapig, mysza1975, BISCA, mama78, gosia7122, beates, satori, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Lucky Gratulacje
Bry dziewczyny.. u mnie wiosnaJastra, Lucky, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
witam się w kolejnym 1dc, ostatnio jakos tak szybko przychodzą
plus jest taki że nie mam PMS a 1dc nie musi być na prochach bo objawy bólowe mam minimalne, no cieszy mnie to niezmiernie!
u mnie słonecznie więc planuję spacer połączony z zakupami i wizytą na kawie u znajomej której już wieki nie widziałamefcia, BISCA, Lucky, malgos741, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny