X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Pierwiastka zaprosilam Cie do przyjaciolkow:-)
    no to my psiapsiółki ;)

BISCA, anna maria, Nickita, efcia lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzis prawdziwa wiosna, bylismy z Adasiem 1,5 godziny na placu zabaw, Adas bawil sie ze swoimi ziomalami. Lubie te wioskowe klimaty, gdzie na plac zabaw zabiera sie kubek z kawa i jak sie konczy, to ktoras z mam leci zrobic dolewke. :) W koncu wyladowalismy na podworku u sasiadki, gdzie dzieciaki wybebeszaly garaz z zabawek. Milo i spolecznie ;)

pierwiastka, anna maria, BISCA, malgos741, macduska, Bozia3, Magdala, Mega, Nickita, Jastra, Sabina, Mimbla, efcia, satori lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bisca a wiesz ze mozemy razem swietowac ,my mamy 22.3 -4 rocznice slubu ,a wy urodziny syna :-)

I histeroskopie hehe

anna maria, pierwiastka, macduska, Nickita, efcia, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale co ze Ty masz ,czy ja ? ;-)
    BISCA wrote:
    I histeroskopie hehe

BISCA, Nickita, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzibak ale wam fajnie ,u mnie we wsi Helka jest najmlodsza ,i nie mamy do kpogo isc .
    Dziobak wrote:
    U nas dzis prawdziwa wiosna, bylismy z Adasiem 1,5 godziny na placu zabaw, Adas bawil sie ze swoimi ziomalami. Lubie te wioskowe klimaty, gdzie na plac zabaw zabiera sie kubek z kawa i jak sie konczy, to ktoras z mam leci zrobic dolewke. :) W koncu wyladowalismy na podworku u sasiadki, gdzie dzieciaki wybebeszaly garaz z zabawek. Milo i spolecznie ;)

Dziobak, Nickita, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    I histeroskopie hehe

Ja będę świętować z wami.rocznicę mojej udanej, ostatniej histeroskopii.

anna maria, BISCA, Nickita, efcia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Dziobak, ja jestem przekonana, ze posiadanie dzieci ( zeby nie powiedziec manie ;-) ) uspolecznia. Sawsze tworza sie jakies wiezy z mamami innych maluchow. W zlobku, szkole czy wlasnie sasiedztwie. Fajnie

pierwiastka, anna maria, Dziobak, macduska, Mega, Nickita, Jastra, efcia, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    ale co ze Ty masz ,czy ja ? ;-)

Powiedzmy ze zamiast swietowac winem, to bede swietowac narkoza ;-)

malgos741, macduska, Nickita, efcia, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    die po czipsy ,*** z odchudzaniem :-)

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 marca 2016, 21:42

Dziobak, malgos741, Nickita, efcia, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dzibak ale wam fajnie ,u mnie we wsi Helka jest najmlodsza ,i nie mamy do kpogo isc .
    A u nas tak sie przytrafilo, ze na 8 domow w miejscu, w ktorym mieszkamy, jest 4 dzieci urodzonych w 2014 roku. Wszystkie sa za przyslowiowym plotem. Beda chodzily do roznych przedszkoli, ale do jednej szkoly, no i raczej wszystkie popoludnia i weekendy razem. Rodzice sa tez fajowi, wiec mam nadzieje, ze to bedzie fajna banda. :)

BISCA, pierwiastka, anna maria, macduska, malgos741, Nickita, Jastra, efcia, Luna76, moremi, satori lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W mojej wsi mieszka 15 rodzin ,w tym 2 pedalow i 3 lesbijki :-) ,no i co ja mam zrobic ,czekam az Hela do przedszkola pojdzie to kontakt z dziecmi zlapie .

Dziobak, Mega, Nickita, Jastra, Sabina, efcia, Luna76, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Powiedzmy ze zamiast swietowac winem, to bede swietowac narkoza ;-)

Też fajnie.
    Mi najbardzirj przypadły do gustu małe, białe tabletki. Ekstra faza! :-)

anna maria, BISCA, Mega, Nickita, Jastra, Sabina, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A u nas tak sie przytrafilo, ze na 8 domow w miejscu, w ktorym mieszkamy, jest 4 dzieci urodzonych w 2014 roku. Wszystkie sa za przyslowiowym plotem. Beda chodzily do roznych przedszkoli, ale do jednej szkoly, no i raczej wszystkie popoludnia i weekendy razem. Rodzice sa tez fajowi, wiec mam nadzieje, ze to bedzie fajna banda. :)

U nas w roczniku Pierworodnego było 6 chłopaków, wszyscy blisko. Co oni wyprawiali...

Dziobak, BISCA, Nickita, Jastra, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    a jak to możliwe, że na 8 domów w okolicy będą chodzić do różnych przedszkoli? też spożywam łiski - ale coś doliczyć się nie mogę....:)

anna maria, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze rodzice pracuja w roznych miejscach i dzieci ze soba do przedszkola beda wozic ,ja tez pije lyche :-)
    Bozia3 wrote:
    a jak to możliwe, że na 8 domów w okolicy będą chodzić do różnych przedszkoli? też spożywam łiski - ale coś doliczyć się nie mogę....:)

Dziobak, Bozia3, efcia, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz sobie wyobrazam te pomysly :-)
    macduska wrote:
    U nas w roczniku Pierworodnego było 6 chłopaków, wszyscy blisko. Co oni wyprawiali...

macduska, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie ma rejonizacji, rodzice wybieraja, gdzie chca zapisac dziecko. Kwestia tylko, czy dostanie sie miejsce w tym, w ktorym sie chce. Gmina ma obowiazek zapewnic miejsce w przedszkolu w obrebie gminy. Mysmy wybrali przedszkole najblizej nas, Adasia panna - w troche dalszym, ale jej tata jest nauczycielem, wiec beda jezdzic razem, pozostala dwojka juz chodzi do przedszkola najdalej od wsi, ale po drodze do pracy rodzicow.
    Troche szkoda, ze nie sa razem, ale i tak beda sie widywaly popoludniami.

anna maria, Bozia3, BISCA, macduska, Sabina, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie ma rejonizacji, rodzice wybieraja, gdzie chca zapisac dziecko. Kwestia tylko, czy dostanie sie miejsce w tym, w ktorym sie chce. Gmina ma obowiazek zapewnic miejsce w przedszkolu w obrebie gminy. Mysmy wybrali przedszkole najblizej nas, Adasia panna - w troche dalszym, ale jej tata jest nauczycielem, wiec beda jezdzic razem, pozostala dwojka juz chodzi do przedszkola najdalej od wsi, ale po drodze do pracy rodzicow.
    Troche szkoda, ze nie sa razem, ale i tak beda sie widywaly popoludniami.
    aaa to kapuję teraz...:)

Nickita lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Magdala Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Moja Hela wyjatkowao szybko püoszla spac ,wiec sobie zrobilam lyski z kola :-) i tak sobie rozmyslam ....

Dluzsza chwile mi zajelo wyczajenie, co Ty sobie zrobilas..:-)

Brzuch i glowa a i plecy mi napierdzielaja rowno. Mam poruszone te kanaly energetyczne. A z dziur w glowie to resztki rozumu wyparowwuja. ;-)
    Brzuch od @ boli i musze przykladac termofor.

A pozatym mlody bog. W piatek jedziemy na wycieczke. Kierunek polnoc.

BISCA, Dziobak, malgos741, Nickita, Sabina, Mimbla, anna maria, efcia, Luna76, moremi, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dluzsza chwile mi zajelo wyczajenie, co Ty sobie zrobilas..:-)

Brzuch i glowa a i plecy mi napierdzielaja rowno. Mam poruszone te kanaly energetyczne. A z dziur w glowie to resztki rozumu wyparowwuja. ;-)
    Brzuch od @ boli i musze przykladac termofor.

A pozatym mlody bog. W piatek jedziemy na wycieczke. Kierunek polnoc.

Magdala! Bo Ty na akupunkturę do tej Chinki chodzisz?
    I jak wrażenia?

Udanej wycieczki.

Magdala lubi tę wiadomość

‹‹ 13559 13560 13561 13562 13563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ