35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dzis prawdziwa wiosna, bylismy z Adasiem 1,5 godziny na placu zabaw, Adas bawil sie ze swoimi ziomalami. Lubie te wioskowe klimaty, gdzie na plac zabaw zabiera sie kubek z kawa i jak sie konczy, to ktoras z mam leci zrobic dolewke.
W koncu wyladowalismy na podworku u sasiadki, gdzie dzieciaki wybebeszaly garaz z zabawek. Milo i spolecznie
pierwiastka, anna maria, BISCA, malgos741, macduska, Bozia3, Magdala, Mega, Nickita, Jastra, Sabina, Mimbla, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Dzibak ale wam fajnie ,u mnie we wsi Helka jest najmlodsza ,i nie mamy do kpogo isc .Dziobak wrote:U nas dzis prawdziwa wiosna, bylismy z Adasiem 1,5 godziny na placu zabaw, Adas bawil sie ze swoimi ziomalami. Lubie te wioskowe klimaty, gdzie na plac zabaw zabiera sie kubek z kawa i jak sie konczy, to ktoras z mam leci zrobic dolewke.
W koncu wyladowalismy na podworku u sasiadki, gdzie dzieciaki wybebeszaly garaz z zabawek. Milo i spolecznie
Dziobak, Nickita, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiesz Dziobak, ja jestem przekonana, ze posiadanie dzieci ( zeby nie powiedziec manie
) uspolecznia. Sawsze tworza sie jakies wiezy z mamami innych maluchow. W zlobku, szkole czy wlasnie sasiedztwie. Fajnie
pierwiastka, anna maria, Dziobak, macduska, Mega, Nickita, Jastra, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
die po czipsy ,*** z odchudzaniem
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 marca 2016, 21:42
Dziobak, malgos741, Nickita, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzibak ale wam fajnie ,u mnie we wsi Helka jest najmlodsza ,i nie mamy do kpogo isc .
BISCA, pierwiastka, anna maria, macduska, malgos741, Nickita, Jastra, efcia, Luna76, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Powiedzmy ze zamiast swietowac winem, to bede swietowac narkoza
Też fajnie.
Mi najbardzirj przypadły do gustu małe, białe tabletki. Ekstra faza!anna maria, BISCA, Mega, Nickita, Jastra, Sabina, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:A u nas tak sie przytrafilo, ze na 8 domow w miejscu, w ktorym mieszkamy, jest 4 dzieci urodzonych w 2014 roku. Wszystkie sa za przyslowiowym plotem. Beda chodzily do roznych przedszkoli, ale do jednej szkoly, no i raczej wszystkie popoludnia i weekendy razem. Rodzice sa tez fajowi, wiec mam nadzieje, ze to bedzie fajna banda.
U nas w roczniku Pierworodnego było 6 chłopaków, wszyscy blisko. Co oni wyprawiali...
Dziobak, BISCA, Nickita, Jastra, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A u nas tak sie przytrafilo, ze na 8 domow w miejscu, w ktorym mieszkamy, jest 4 dzieci urodzonych w 2014 roku. Wszystkie sa za przyslowiowym plotem. Beda chodzily do roznych przedszkoli, ale do jednej szkoly, no i raczej wszystkie popoludnia i weekendy razem. Rodzice sa tez fajowi, wiec mam nadzieje, ze to bedzie fajna banda.
anna maria, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
moze rodzice pracuja w roznych miejscach i dzieci ze soba do przedszkola beda wozic ,ja tez pije lycheBozia3 wrote:a jak to możliwe, że na 8 domów w okolicy będą chodzić do różnych przedszkoli? też spożywam łiski - ale coś doliczyć się nie mogę....
Dziobak, Bozia3, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a jak to możliwe, że na 8 domów w okolicy będą chodzić do różnych przedszkoli? też spożywam łiski - ale coś doliczyć się nie mogę....
Troche szkoda, ze nie sa razem, ale i tak beda sie widywaly popoludniami.anna maria, Bozia3, BISCA, macduska, Sabina, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie ma rejonizacji, rodzice wybieraja, gdzie chca zapisac dziecko. Kwestia tylko, czy dostanie sie miejsce w tym, w ktorym sie chce. Gmina ma obowiazek zapewnic miejsce w przedszkolu w obrebie gminy. Mysmy wybrali przedszkole najblizej nas, Adasia panna - w troche dalszym, ale jej tata jest nauczycielem, wiec beda jezdzic razem, pozostala dwojka juz chodzi do przedszkola najdalej od wsi, ale po drodze do pracy rodzicow.
Troche szkoda, ze nie sa razem, ale i tak beda sie widywaly popoludniami.Nickita lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Moja Hela wyjatkowao szybko püoszla spac ,wiec sobie zrobilam lyski z kola
i tak sobie rozmyslam ....
Dluzsza chwile mi zajelo wyczajenie, co Ty sobie zrobilas..
Brzuch i glowa a i plecy mi napierdzielaja rowno. Mam poruszone te kanaly energetyczne. A z dziur w glowie to resztki rozumu wyparowwuja.
Brzuch od @ boli i musze przykladac termofor.
A pozatym mlody bog. W piatek jedziemy na wycieczke. Kierunek polnoc.BISCA, Dziobak, malgos741, Nickita, Sabina, Mimbla, anna maria, efcia, Luna76, moremi, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dluzsza chwile mi zajelo wyczajenie, co Ty sobie zrobilas..
Brzuch i glowa a i plecy mi napierdzielaja rowno. Mam poruszone te kanaly energetyczne. A z dziur w glowie to resztki rozumu wyparowwuja.
Brzuch od @ boli i musze przykladac termofor.
A pozatym mlody bog. W piatek jedziemy na wycieczke. Kierunek polnoc.
Magdala! Bo Ty na akupunkturę do tej Chinki chodzisz?
I jak wrażenia?
Udanej wycieczki.Magdala lubi tę wiadomość