35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam .Jakieś tu pustki ,nie ma co nadrabiać.
U mnie nic nowego ,choroba jakoś minęła ale Maryśka ma ciągle katar niestety to uroki żłobka.Starsza córka po kontroli u endo. leczenie idzie w kierunku zapalenia tarczycy.
Lucky gratulacje.sztywnazebra, anna maria lubią tę wiadomość
-
Wracam do domu, a w salonie na lawie moja lampka czerwonego, sery, tosty, oliwki i orzeszki.
No, tak mozna spedzac srodowy wieczor
Zdrowko za nasze przyszle ciaze !Nickita, efcia, anna maria, pierwiastka, macduska, Bozia3, Jastra, satori lubią tę wiadomość
-
Fajnie Gosia ze tu wpadasz ,pustki sa i chyba lepiej nie bedzie .gosia7122 wrote:Witam .Jakieś tu pustki ,nie ma co nadrabiać.
U mnie nic nowego ,choroba jakoś minęła ale Maryśka ma ciągle katar niestety to uroki żłobka.Starsza córka po kontroli u endo. leczenie idzie w kierunku zapalenia tarczycy.
Lucky gratulacje.gosia7122 lubi tę wiadomość
-
Moja Hela wyjatkowao szybko püoszla spac ,wiec sobie zrobilam lyski z kola
i tak sobie rozmyslam ....
BISCA wrote:Wracam do domu, a w salonie na lawie moja lampka czerwonego, sery, tosty, oliwki i orzeszki.
Zdrowko za nasze przyszle ciaze !BISCA, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wracam do domu, a w salonie na lawie moja lampka czerwonego, sery, tosty, oliwki i orzeszki.
Zdrowko za nasze przyszle ciaze !
to za nasze przyszłe ciąże!anna maria, BISCA, malgos741, Nickita, Jastra, Sabina, efcia, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
anna maria wrote:To zazdroszxcze bo u mnie wiatr bardzo zimy ,slonca troche tez bylo
w domu dodatkowo sweter zakładałam pomimo grzejników odkręconych
prognozują że ma się kilka dni takiej pogody słonecznej utrzymać to się tym słońcem podzielimyanna maria lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter