35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Piateczek!
I ferie swieteczne! A do tego słońce.
Milego dnia!
Yyyyyy, ja jestem ostatnio zakręcona, ale w pracy mi mówią, że jutro jeszcze do roboty!
Dzień dobry wiedźmy
Taka moja refleksja - odkąd chłop wrócił, a na pewno do świąt będzie w domu, to normalnie na nic nie mam czasu! Nawet paznokci nie zdążyłam pomalować wczoraj.
Seksy, wyjazdy, upiększanie naszego auta "offroadowego", no jak żyć????
Ja czekam aż przebiegły biegły się odezwie i zacznie coś robić ze sprawozdaniem, bo chce to już mieć za sobą.
Miłego dniamacduska, Sabina, Dziobak, anna maria, Bozia3, efcia, BISCA, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry a u mnie lipa ze słońcem.. dziś muszę oc wykupić eh a jutro przegląd auta ..nie lubię eh
efcia, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Magdala! Bo Ty na akupunkturę do tej Chinki chodzisz?
I jak wrażenia?
Udanej wycieczki.
Witam sie.
Tak, chodze do chinki. Jutro ide trzeci raz. Wbija mi 18 igieł w plecy i kark, 3 w glowe i tak 20 min leze przykryta tona recznikow. Nastepnie brzuch. Ok 6 igieł w miejscu macicy, 4 w stopy, 4 w dekolt i 3 w czubek glowy. Aczkolwiek te ilosci sie zmieniaja. Przed zabiegiem upewnia sie czy jestem po jedzeniu ( raz dala mi tajemnicza puszke z żarciem bo przyszlam głodna, a na głodnego nie można. Ani na najedzonego też nie). Sprawdza puls i jezyk. Mówiła mi, że wyglada zdrowo. Do tego stawia mi banki. Jezu jak ciągną. I masuje kark, skronie, miejsce na szyi z tylu i twarz. Ostatnio maltretowala mi nos. Myslalam, ze mi urwie. Serio.
No i daje rozne ciekawe wskazowki. Dala tez zioła dla męża na stres. A dla mnie (musiałam zapłacić) jakies kulki do lykania ziołowe na cyrkulacje krwi.
Ogolnie jest fajna babka. No to pani doktor medycyny jest.
Na plaze isc nie moge. Plecy mam jak biedronka.
Ja to nawet wierze w te igły. Zreszta byly badania na ten temat robione i np ivf wspomagane aku ma wieksza szanse powodzenia. Ciaza naturalna tez.
Jeszcze sobie pochodze.
Acha. Mam słońce.Sabina, Jastra, efcia, BISCA, Simba, moremi, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Luna76 wrote:Upsss, jeden dzień się zawieruszył...
Dziobakowi sie nie zawieruszyl. U niej w piatek jest czwartek bo w piatek nie pracuje. Tez mam taki przebiegly plan jak zajde i urodze. 80 % , i tez wybiore piatek
efcia, Dziobak, krycha.stara, Bozia3, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny