35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:to ja wolę kozaki...bo osobiście nie lubię naleciałości (angielskich szczególnie) - co teraz jest bardzo na czasie...
kozaki to oldschoole?? a koszulki to t-shirty itd..masakra jakaś
u nas nadal mówi się kozaki
bo oficerki, kozaki, śniegowce czy oldschoole to są różne rodzaje butów zimowychBISCA, Bozia3, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Biedne dzieci...miałam kiedyś taką nauczycielkę - zawsze w zimie zdejmowała kozaki pod swoim stolikiem i obok był kaloryfer....smród nas zabijał - ale co było robić...w tych czasach nauczyciel był nietykalny
krycha.stara, Simba, Bozia3, BISCA, Sabina, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to ja wolę kozaki...bo osobiście nie lubię naleciałości (angielskich szczególnie) - co teraz jest bardzo na czasie...
kozaki to oldschoole?? a koszulki to t-shirty itd..masakra jakaś
Kozaki... To jakieś słowo sprzed 1O0 lat!fioletowamysz lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Pomimo tego ze mnie Bozia ostatnio zirytowalas swoimi komentarzami, musze obiektywnie przyznac ze Kajtek wymiata - niezly przystojniak
Tygodnie pracy...
BISCA, krycha.stara, Reni, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:A co do smierdzacych stop, tudziez butow, nalezy wykluczyc wszystkie inne materialy niz skora.
Serio, ja wole miec mniej par ale porzadnych, skorzanych i zadne nie smierdza
PolecamReni, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Nie może to być reguła - bo na ten przykład moja kotka wybiera tylko skórzane i jak z zemsty (za brudną kuwetę) idzie się wylać - to tylko do skórzanych...A potem jak nie zauważysz i je ubierzesz...to po godzinie lepiej się zabić..
Widac kotka zna sie na dobrych butach. Brawo kotka -
Bozia3 wrote:Dziękuję - proszę zwrócić uwagę, w jaki sposób trzyma widelec..
Tygodnie pracy...
BISCA, Sabina, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Użyj ksylitolu albo stewii
Nie wiem skad wziasc ten ksylitol. Zreszta mam jakies uprzedznie do tego typu "zastepowaczy" . Nie jestem do konca przekonana, ze w ostatecznosci ich spozywanie wychodzi na dobrze zdrowiu.krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Wlasnie widzialam i az spojrzalam na pasek z wiekiem - zaledwie kilka miesiecy starszy od twixow, a oni sa na etapie kamienia lupanego a nie widelca
Niestety wciąż leje do pampersów - mam zamiar wziąć się za to - jak będzie przerwa majowa, to przez te kilka dni będzie gonił z interesem na wierzchu lub w majtkach. Jak się kilka razy zleje i poczuje to - to może załapie...BISCA, Simba, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość