35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Ta umiejętność przyszła nagle - nie przejmuj się. Przede wszystkim on dużo rysuje jakieś bohomazy z babciami..są bardzo fajne żelowe kredki - nie trzeba mocno naciskać. I ucząc się trzymać te pisaki - załapał łatwo z widelcem...
Niestety wciąż leje do pampersów - mam zamiar wziąć się za to - jak będzie przerwa majowa, to przez te kilka dni będzie gonił z interesem na wierzchu lub w majtkach. Jak się kilka razy zleje i poczuje to - to może załapie...
Ksylitol jest ok - ja wlasnie chce zgluszyc kogos z PL zeby mi przywiozl. To jest naturalny cukier z brzozy. Paszcza na nim piecze genialne ciasta.BISCA, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Nie wiem skad wziasc ten ksylitol. Zreszta mam jakies uprzedznie do tego typu "zastepowaczy" . Nie jestem do konca przekonana, ze w ostatecznosci ich spozywanie wychodzi na dobrze zdrowiu.
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ta umiejętność przyszła nagle - nie przejmuj się. Przede wszystkim on dużo rysuje jakieś bohomazy z babciami..są bardzo fajne żelowe kredki - nie trzeba mocno naciskać. I ucząc się trzymać te pisaki - załapał łatwo z widelcem...
Niestety wciąż leje do pampersów - mam zamiar wziąć się za to - jak będzie przerwa majowa, to przez te kilka dni będzie gonił z interesem na wierzchu lub w majtkach. Jak się kilka razy zleje i poczuje to - to może załapie...BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale buty zimowe mogą byc różne...a kozaki to kozaki - buty skórzane, wysokie dla kobiet.
-
nick nieaktualny
-
fioletowamysz wrote:poza tym o ile sie nie mieszka na głebokiej nieodsniezanej wsi i nie ma zimy stulecia nie widze powodu osobiscie zeby cos takiego nosic na nodze, cięzkie niewygodne po prostu przestarzałe w mojej opini
BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Cukier z brzoski powiadasz ? (moze Morek sie pojawi
)
Przekonalyscie mnie !
Simba, mowisz , ze u Ciebie nie ma tego ?
Poszukam w necie. Tylko jak to sie po francusku nazywa
Jest, ale duzo drozszy i nigdzie nie znalazlam dostepnego od reki. Na amazon.fr 21eur za kg
Tu za 15,50 - http://www.amazon.fr/Fructivia-Xylitol-cristallis%C3%A9-1Kg/dp/B00P49PFZM/ref=pd_sim_121_4?ie=UTF8&dpID=41DxPWYI79L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR133%2C160_&refRID=1EEWKTWKMTWVPRF3J0NE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 15:27
BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny