35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Bisca - tylko nie zamawiaj chińskiego i z kukurydzy -bo to już nie to samo.
Ma być z brzozy i najlepiej fiński.
Ja czasami używam też erytrolu - ale on jest mniej słodki.
Obcykalam juz w necie. Ciekawe. Troche drogie to fakt, ale my malo uzywamy cukru w domu. Moze 1kgx 2-3 miesiace.
Przeczytalam, ze nawet zeby leczyi mniek kalorii.
À le jagodzianki beda na cukrze. Jak szalec to szalec !Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale buty zimowe mogą byc różne...a kozaki to kozaki - buty skórzane, wysokie dla kobiet.
Mnie ta nazwa jakoś śmieszy i traci myszka, ale to pewnie dlatego, że rzadko słyszę to słowo.fioletowamysz, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:A ja mam krótkie kozaki. Znaczy kozaczki.
Mnie ta nazwa jakoś śmieszy i traci myszka, ale to pewnie dlatego, że rzadko słyszę to słowo.
A krótkie buty zimowe dla kobiet - to trzewiki. Weź Ty się wstydź Dziobaku bo już ojczystego języka nie pamiętasz...krycha.stara, BISCA, Reni lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Obcykalam juz w necie. Ciekawe. Troche drogie to fakt, ale my malo uzywamy cukru w domu. Moze 1kgx 2-3 miesiace.
Przeczytalam, ze nawet zeby leczyi mniek kalorii.
À le jagodzianki beda na cukrze. Jak szalec to szalec ! -
Bozia3 wrote:Kozaczki, to to samo, co kozaki, tylko te pierwsze są dla blondi.
A krótkie buty zimowe dla kobiet - to trzewiki. Weź Ty się wstydź Dziobaku bo już ojczystego języka nie pamiętasz...krycha.stara, BISCA, fioletowamysz, Sabina lubią tę wiadomość
-
Biska - jeśli chcesz kupić na polskiej stronie - to polecam ksylitol firmy Danisco - oni mają z certyfikatem oryginalności.
Tu masz przykładowy link:
http://allegro.pl/ksylitol-finski-cukier-brzozowy-3kg-danisco-certyf-i5082555420.htmlBISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny