35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:On jest biały jak cukier - ma troszkę mniejsze kryształki i jest chłodniejszy w smaku. Ja go też mielę i mam ksylitol puder
Jezeli chodzi o poziom slodkosci, to jest tak samo ja z cukrem ? Na przyklad, chcez zrobic sernik, w przepisie mam 150 g cukru, to zastepuje 150 ksylitolu ? -
BISCA wrote:Jezeli chodzi o poziom slodkosci, to jest tak samo ja z cukrem ? Na przyklad, chcez zrobic sernik, w przepisie mam 150 g cukru, to zastepuje 150 ksylitolu ?
Stevia natomiast jest słodsza niż cukier.BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:A dziś uczyłam 6 klasę tańczyć poloneza. Śmiechu było co niemiara, szczególnie przy robieniu figur. W ogóle taniec to dla nich abstrakcja - walca tlukli 45 min i połowa nie była w stanie załapać tych 3 kroczkow.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny