35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim !
Miał być spokojny tydzień a tu cały czas coś....
Drzwi się nie zamykają, a to hydraulik , a to gazownik ,a to niespodziewani goście .Za chwilę przychodzą zakładać rolety. I tak w koło . Ufffff...co za urlop
efcia lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hej, dzięki. Dzisiejsze usg już zaliczone extra - w szpitalu. To planowe przeniosłam na czwartek.
W poniedziałek wieczorem trafiłam do szpitala z krwawieniem. Zrobili usg i zarodek był na miejscu. Serduszka nie było widać, ale lekarz powiedział że mogło być jeszcze za wcześnie. Żeby wiedzieć co się dzieje pobrali mi krew na betę i zostawili w szpitalu na obserwacji. W środę powtórka bety. Urosła choć niedużo, trzeba było sprawdzić na usg. Okazało się, że serduszko już bije
ponieważ jeszcze plamiłam zostawili mnie na dalszej obserwacji. Dziś powtórka - beta (ładnie urosła), usg - dziecię rośnie, serce bije, wszystko ok, u mnie czysto. Wypuścili mnie do domu. Właśnie się rozkokosiłam w łóżku i leniuchuję 
następne usg, tym razem z udziałem męża w czwartek. Pierwsza "normalna" wizyta ciążowa.
A, to ja nie wiedziałam... nic, a nic. Trzymajcie się i rośnijcie zdrowo!
ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale mógłby rodziców o zawał nie przyprawiaćkapturnica wrote:Kometa ciesze sie,ze moje przeczucia sie sprawdzily i junior jest caly i zdrowy

powiedziałam mężowi, że młodemu z kieszonkowego za te stresy odciągnę 
A,przyjechaliśmy z mężem do domu, a on do mnie mówi: dobrze że już jesteście w domu
Heh, dziwnie tak jak mówi do mnie w liczbie mnogiej
już wcześniej, po transferze mu się zdarzyło, ale dziś to nabrało mocy. Odkąd bije serduszko to to życie jest takie bardziej realne. Rzeczywiste. Niech rośnie.
BISCA, kapturnica, Mano, Natka_79, krycha.stara, Reni, beates, Mega, Nickita, satori lubią tę wiadomość
-
No teraz jestes osmym cudem swiata masz 2serca i oba bija to chlop mowi w wersji mnogiej
ehh rozmarzylam sie jak to bylo.Mimo niedogodnosci ciaza to stan,ktory sie nie zapomina ;-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 14:27
BISCA, ComeToMeBaby, beates, Mega, Nickita, satori lubią tę wiadomość

-
ComeToMeBaby wrote:Ale mógłby rodziców o zawał nie przyprawiać
powiedziałam mężowi, że młodemu z kieszonkowego za te stresy odciągnę 
A,przyjechaliśmy z mężem do domu, a on do mnie mówi: dobrze że już jesteście w domu
Heh, dziwnie tak jak mówi do mnie w liczbie mnogiej
już wcześniej, po transferze mu się zdarzyło, ale dziś to nabrało mocy. Odkąd bije serduszko to to życie jest takie bardziej realne. Rzeczywiste. Niech rośnie.
MlodeMU powiadasz ?
-
Kurde,
Kupilam sobie 2 nowe legginsy (?) na sport.
Pierwsze za duze. Pomarszczone i troche wisza. Mysle, nieszkodzi, te drugie sa lepsze, ladniejsze i na pewno wygodniejsze. Zalozylam dzisiaj. Godzina na biezni z reka na gumce bo mi z dupy spadaly. Grrrr
No ale pocieszam sie, ze nie jestem taka tlusta jak mi sie wydaje
ComeToMeBaby, beates, satori lubią tę wiadomość

[/QUOTE