35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim !
Miał być spokojny tydzień a tu cały czas coś....
Drzwi się nie zamykają, a to hydraulik , a to gazownik ,a to niespodziewani goście .Za chwilę przychodzą zakładać rolety. I tak w koło . Ufffff...co za urlopefcia lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hej, dzięki. Dzisiejsze usg już zaliczone extra - w szpitalu. To planowe przeniosłam na czwartek.
W poniedziałek wieczorem trafiłam do szpitala z krwawieniem. Zrobili usg i zarodek był na miejscu. Serduszka nie było widać, ale lekarz powiedział że mogło być jeszcze za wcześnie. Żeby wiedzieć co się dzieje pobrali mi krew na betę i zostawili w szpitalu na obserwacji. W środę powtórka bety. Urosła choć niedużo, trzeba było sprawdzić na usg. Okazało się, że serduszko już bijeponieważ jeszcze plamiłam zostawili mnie na dalszej obserwacji. Dziś powtórka - beta (ładnie urosła), usg - dziecię rośnie, serce bije, wszystko ok, u mnie czysto. Wypuścili mnie do domu. Właśnie się rozkokosiłam w łóżku i leniuchuję
następne usg, tym razem z udziałem męża w czwartek. Pierwsza "normalna" wizyta ciążowa.
A, to ja nie wiedziałam... nic, a nic. Trzymajcie się i rośnijcie zdrowo!
ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Kometa ciesze sie,ze moje przeczucia sie sprawdzily i junior jest caly i zdrowy
powiedziałam mężowi, że młodemu z kieszonkowego za te stresy odciągnę
A,przyjechaliśmy z mężem do domu, a on do mnie mówi: dobrze że już jesteście w domu
Heh, dziwnie tak jak mówi do mnie w liczbie mnogiejjuż wcześniej, po transferze mu się zdarzyło, ale dziś to nabrało mocy. Odkąd bije serduszko to to życie jest takie bardziej realne. Rzeczywiste. Niech rośnie.
BISCA, kapturnica, Mano, Natka_79, krycha.stara, Reni, beates, Mega, Nickita, satori lubią tę wiadomość
-
No teraz jestes osmym cudem swiata masz 2serca i oba bija to chlop mowi w wersji mnogiej
ehh rozmarzylam sie jak to bylo.Mimo niedogodnosci ciaza to stan,ktory sie nie zapomina ;-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 14:27
BISCA, ComeToMeBaby, beates, Mega, Nickita, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ale mógłby rodziców o zawał nie przyprawiać
powiedziałam mężowi, że młodemu z kieszonkowego za te stresy odciągnę
A,przyjechaliśmy z mężem do domu, a on do mnie mówi: dobrze że już jesteście w domu
Heh, dziwnie tak jak mówi do mnie w liczbie mnogiejjuż wcześniej, po transferze mu się zdarzyło, ale dziś to nabrało mocy. Odkąd bije serduszko to to życie jest takie bardziej realne. Rzeczywiste. Niech rośnie.
MlodeMU powiadasz ? -
Kurde,
Kupilam sobie 2 nowe legginsy (?) na sport.
Pierwsze za duze. Pomarszczone i troche wisza. Mysle, nieszkodzi, te drugie sa lepsze, ladniejsze i na pewno wygodniejsze. Zalozylam dzisiaj. Godzina na biezni z reka na gumce bo mi z dupy spadaly. Grrrr
No ale pocieszam sie, ze nie jestem taka tlusta jak mi sie wydajeComeToMeBaby, beates, satori lubią tę wiadomość