35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bosz, wydalam dziś jakieś koszmarne pieniądze na dziedzica. Trzy pary butów do przedszkola z gore texem, żeby w tych kałużach nogi miał suche. Jedna para na jesień, dwie na zimę. Wszystkie buty za 70% ceny, stąd ten szał zakupowy. Na pierwszą jesień i zimę w przedszkolu już ma wszystko. Chyba...
Sabina lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bosz, wydalam dziś jakieś koszmarne pieniądze na dziedzica. Trzy pary butów do przedszkola z gore texem, żeby w tych kałużach nogi miał suche. Jedna para na jesień, dwie na zimę. Wszystkie buty za 70% ceny, stąd ten szał zakupowy. Na pierwszą jesień i zimę w przedszkolu już ma wszystko. Chyba...
A skad wiesz Jaki bedzie mial rozmiar za rok ?krycha.stara lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Bez przesady. Szukanie suwaka, to nie praca w kemieniolomach. Mozesz to zrobic na lezaco nawet
a już tym bardziej po obiedzie... Hyhyhy
-
BISCA wrote:A skad wiesz Jaki bedzie mial rozmiar za rok ?
Poza tym to nie bedzie za rok, tylko za pół roku. Niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 17:52
-
Córka się pakuje na wyjazd, a ja mam lenia. Siedzę i kawe pije.
Dziś byłam kupić sobie kostium kąpielowy i przeżyłam traume w przymierzalni. Te lampy w HM są takie okrutne! Pokazały, że mam cellulit i gacie na mnie nie pasują.
Obrazilam się...krycha.stara, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Córka się pakuje na wyjazd, a ja mam lenia. Siedzę i kawe pije.
Dziś byłam kupić sobie kostium kąpielowy i przeżyłam traume w przymierzalni. Te lampy w HM są takie okrutne! Pokazały, że mam cellulit i gacie na mnie nie pasują.
Obrazilam się...krycha.stara lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kometa, lez i pachnij
Beates, czy jak sie posuwaja przygotowanie do przyjecia nowego czlonka rodziny ?
Dociera do Ciebie, ze porod za 77 dni ?
O tym na P jeszcze nie myśle
Ale wyprawkę juz szykuje. Mamy już łóżeczko, a wczoraj kupiliśmy fure dla malucha.
BISCA, kapturnica, Sabina, Nickita, satori lubią tę wiadomość
-
Zjadłam przepiórki - są wspaniałe w smaku, nie ma co porównywać do wsiockich gęsi. Ale już więcej nie zjem - te maleńkie udka i skrzydełka - brrr. Mój chłop stwierdził, że czuje się, jakby zjadał koledze papugę...
krycha.stara, Nickita, beates, satori lubią tę wiadomość