35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 00:59 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 marca 2016, 14:05
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 00:49 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 marca 2016, 14:06
-
nick nieaktualny
-
pilnamrówka wrote:ovufriendowskie idiotki , jak długo mozna wam tłumaczyc ze ovu friend to tez idiota?
Bry, piątek, słońce, ptaszki śpiewają - cudnie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 07:14
kapturnica, malgos741, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam o poranku
Mam powtórkę z rozrywki: jest piątek, mam dzień wolny, ma być relaks, odpoczynek i lenistwo. Jest 3 panów w windzie budowlanej nie licząc 4z wiertarkami i hałas i guano nie odpoczynek.
Ale nic to! Bo szukam przepisu na pasztet. Pasztet domowy za mną chodzi i muszę go mieć
Dobrego dnia
idę Was doczytaćMega, Sabina, BISCA, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Witam o poranku
Mam powtórkę z rozrywki: jest piątek, mam dzień wolny, ma być relaks, odpoczynek i lenistwo. Jest 3 panów w windzie budowlanej nie licząc 4z wiertarkami i hałas i guano nie odpoczynek.
Ale nic to! Bo szukam przepisu na pasztet. Pasztet domowy za mną chodzi i muszę go mieć
Dobrego dnia
idę Was doczytaćsatori, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
myrning,
kawe mam i wolny piątek też a nawet weekend tym razem wolny :]
szukam przepisów na ciasto drożdżowe albo babki wielkanocne ale żeby było dłużej wilgotne i zdrowsze i wynalazłam takie z marchewką i pomarańczą i ze szpinakiem i kokosem, chyba upiekę obydwa i po przekrojeniu przełożę jakąś białą masą, przynajmniej na talerzu będzie wiosnaBozia3, satori, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
kapturnica wrote:Aj a ja zapomnialam kupic rzezuche.Dobrze,ze chlop wraca jutro to zdaze kupic i posiac.Smierdzi mi ona ale starszy syn uwielbia to sie poswiece
efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Kometa,kciuki za jutrzejsze usg
W poniedziałek wieczorem trafiłam do szpitala z krwawieniem. Zrobili usg i zarodek był na miejscu. Serduszka nie było widać, ale lekarz powiedział że mogło być jeszcze za wcześnie. Żeby wiedzieć co się dzieje pobrali mi krew na betę i zostawili w szpitalu na obserwacji. W środę powtórka bety. Urosła choć niedużo, trzeba było sprawdzić na usg. Okazało się, że serduszko już bijeponieważ jeszcze plamiłam zostawili mnie na dalszej obserwacji. Dziś powtórka - beta (ładnie urosła), usg - dziecię rośnie, serce bije, wszystko ok, u mnie czysto. Wypuścili mnie do domu. Właśnie się rozkokosiłam w łóżku i leniuchuję
następne usg, tym razem z udziałem męża w czwartek. Pierwsza "normalna" wizyta ciążowa.BISCA, Sabina, satori, ivf-ivf, Jastra, efcia, kapturnica, Bozia3, krycha.stara, anna maria, Mega, gosia7122, ania.g lubią tę wiadomość