35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, leżę w łóżku ale jest poprawa tzn, jest tylko już lekko brązowe przy podcieraniu
Trochę mi ulżyło ale nie skaczę z radości bo wiem, że w tej ciąży muszę być bardzo ostrożna i przede wszystkim odpoczywać.
Betę robiłam w pl klinice bo w angielskiej niestety nie da się. Może dzis bedzie wynik?
Juz nie pamietam kiedy piłam kawe w łóżkuMika2009, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
Hej,
Asia - dobrze ze już lepiej, oby tak dalej. Dawaj znać jak będziesz mieć wyniki a teraz odpoczywaj.
Beates - bierz bierz znieczulenie, ja dostałam ale na sam poród znieczulenie przestało działać to był koszmarJeśli uda mi się jeszcze zajść w ciąże i doczekać szczęśliwie rozwiązania to też wezmę znieczulenie.
Ja dziś chodzę na rzęsach plus spadek ciśnienia... rano wstałam o 6 bo miałam wizytę u urologa tak się spieszyłam, bałam się ze korki duże a okazało się ze przyjechałam 40 min za wcześnieZaraz jakiś obiadek nastawię i zmykam po małą do przedszkola a potem na rehabilitację mojej biednej nogi. To już 3 miesiące po operacji a ja nadal kuleję
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Dostałam wyniki badań ze szpitala i cholera są OK (to znaczy dobrze że ok) ale w takim razie w ciąży białko S mi leci w dół i wówczas nie jest OK. No cóż jeśli zajdę będę się martwić by zdobyć leki (póki co mam leków na jakieś 6 tyg). Gdyby nie fakt że kuracja taka droga to bym sobie tym wszystkim głowy nie zawracała. Bez tego jest co robić
-
Witam.
Chciałam prosić o opinie ,zrobiłam ostatnio badania i jestem załamana.
w 4dc
estradiol e2 28 pg/ml
fsh 13,21 mlu/ml!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lh 8.82 mlu/ml
W 12 dc
estradiol e2 232
fsh 3.61
lh 11.68
Pokazałam te wyniki lekarzowi ,ale on twierdzi ,że są dobre jak na mój wiek (prawie 35).|Dodam,że jestem po chorobie,nie miałam miesiączki prawie 2 lata,wynikało to z anemii,utaty wagi,brała dłużo leków.Jak rok temu wyzdrowiałam ( mialam operacje i usuneli mi to co było chore),wróciłam do normalego życia ,moja waga wróciła do normy to okres sa się pojawił,bez farkologii we wrześniu.
Proszę o opinie czy mam jeszcze szanse na dziecko?
dzięki i pozdrawiam
-
Mika2009 wrote:Dostałam wyniki badań ze szpitala i cholera są OK (to znaczy dobrze że ok) ale w takim razie w ciąży białko S mi leci w dół i wówczas nie jest OK. No cóż jeśli zajdę będę się martwić by zdobyć leki (póki co mam leków na jakieś 6 tyg). Gdyby nie fakt że kuracja taka droga to bym sobie tym wszystkim głowy nie zawracała. Bez tego jest co robić
trochę się pomęczysz, pokombinujesz z lekami i nie będziesz żałować przynajmniej, że nie zrobiłaś wszystkiego co można
-
Bozia - u mnie też nie wiele czasu zostało, to wszystko jest uzależnione od pracy ... długa historia. Więc w sumie mam 2 cykle. Będę się później martwić jak się już uda. Jeszcze powalczę o wyniki z zagranicy tam były robione zaraz po poronieniu i wychodziły źle. Więc może na nich będę bazować i lekarze dadzą mi leki na refundację.
Asia - przykro mi. Ta beta strasznie mała a teraz ta krew.dobrze to nie wygląda
Trzymaj się !!
-
Mika2009 wrote:Bozia - u mnie też nie wiele czasu zostało, to wszystko jest uzależnione od pracy ... długa historia. Więc w sumie mam 2 cykle. Będę się później martwić jak się już uda. Jeszcze powalczę o wyniki z zagranicy tam były robione zaraz po poronieniu i wychodziły źle. Więc może na nich będę bazować i lekarze dadzą mi leki na refundację.
Asia - przykro mi. Ta beta strasznie mała a teraz ta krew.dobrze to nie wygląda
Trzymaj się !!
ja teraz łykam podwójną dawkę clo...jakos dziwacznie mi z tym - no ale ostatnie podrygi będą na całego hehe
Mika2009, Iwone lubią tę wiadomość