X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mika2009 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia - na pewno Kajtek da sobie radę :) A Wy odpoczywajcie.
    Dobrawa - a cóż Ci tak ząbki poszły ?
    Iwone -hej, bo chyba nie miałyśmy okazji :)
    Kicia - uspokoiłaś się troszkę ? Jak tam maluch w brzuszku ?
    Asia - czekam na wieści po wizycie u lekarza.
    W środę byłam u ginekologa poszłam do państwowego (polecała mi koleżanka) i słuchajcie młoda kobitka ale konkretna. To drugi lekarz, który skłania się do leczenia lekami przeciwzakrzepowymi. Więc liczę na to że jeśli tak jest to przepisze mi leki na refundację kiedy się już uda. Na razie kazała brać duphaston 1 raz dziennie i acard i wyłączyć głowę. No póki co jestem mile zaskoczona. A te bóle co miałam to prawdopodobnie owulacja bo nic innego tam nie widzi a i nie sądzi że to zapalenie (zresztą bóle już minęły).

Dobrawa, Iwone, Bozia3 lubią tę wiadomość

iv09mg7ynbajyosc.png
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZEŚĆ :)
    kupiłam se polski ser salami i keczup Włocławek i se jem polska kanapkę i ciesze się jak dziecko :)

IWONE,całe szczeście ty już masz dwóch chłopaków :) no i full house plus pszczoły :)
    wiem wiem,jak dzieciaki duże są to się tęskni za czasem kidy były malutkie.
    ja już czuję się spełniona jako mama,dzięki mojemu bobasowi

Mika mi zeby poszły bo w ciąży nie zdążyłam wszystkiego doleczyć,musiałam zrezygnować z wizyt bo urodziłam wcześniej,a potem nie było jak się wyrwać przez pół roku
    no i teraz płacę cenę,ja generalnie zęby słabe bardzo mam,plus dziąsła w złym stanie

teraz młody ma 7 miesięcy a ja wziełam się wreszcie za zęby.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 00:58

Iwone lubi tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia,ciesz się pobytem we Lwowie :)

a wy dziewczyny piszcie coś :D

Kicia,jak tam ciążowanie?

Bułka,co u cię ?

:)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 02:22

Dobrawa lubi tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone,
    biały-najprościej i wiele mozliwości aranzacji dzieki temu

Iwone lubi tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jeszcze nie spię ,bo właśnie skończyłam piec chleb

Iwone, beates lubią tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone,a wy sprzedajecie produkty pszczele? bo właśnie zamierzam kupić pylek pszczeli,moze u was bym zamówiła? tylko nie wiem jak z przesyłką ,czy to się opłaca

Iwone lubi tę wiadomość

• Mika2009 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone ja też proponuje kolor biały do salonu, wszystko pasuje :)
    Dobrawa ojj pamiętam jak byłam bardzo daleko od Polski i znalazłam Polski sklep i kapustę kiszoną ale była uczta !!!
    Dobrawa - jaki chlebek pieczesz ?
    A ja odpoczywam po wczorajszym intensywnym i pełnym emocji dniu. Wczoraj z Miką i znajomą i jej córkami pojechałam na Błonia Krakowskie, na rolki, potem Park Jordana, tłum ludzi i tam nasze dziewczynki nam zniknęły. No przeżyłyśmy dramat przez jakieś 20 min. Na szczęście się odnalazły ale nerwa miałyśmy. Podobno krzyknęły że lecą na plac zabaw...:( Tylko żadna z nas tego nie słyszała.

Iwone, Bozia3 lubią tę wiadomość

iv09mg7ynbajyosc.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    ja dziś na działce wysiałam jeszcze to co znalazłam w domu czyli majeranek, bazylię i sałatę, na bazylię nie liczę ale wysiałam zobaczymy
    jutro przyjedzie pan który ma zorać resztę działki bo na części mam altanę dużą i naprawdę ładną mąż zbudował i reszta to ugór oprócz kawałka gdzie skopałam i bawię się w ogród to reszta dopiero do zrobienia pogoniłam moich nastolatków całkowicie niezadowolonych ale wyjścia nie mieli i pomagali

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 02:21

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 02:21

• bulkaasia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Wróciłam z wojaży i czuje niedosyt. Było super, spotkanie w gronie rodzinnym, spacery nad Bałtykiem - kocham to!!!
    Wizyta u ginekologa porażka totalna. Jakiś gbur, nieczuly i ham. Weszłam a on do mnie co ha chciałam? A co mogę chcieć? Zbadał mnie z wielką łaska, powiedział że mam wszystko tam ok, oczyscilo się po poronieniu. A ja pytam co może być przyczyną, odpowiedź jego : ile jesteście razem? Ja: 8 lat. On: Ooo, to trzeba antybiotyk na clamydie bo to jest przyczyną poronien, bo po takim czasie mąż na pewno już ma skoki w bok. Ja szok! Myślałam, że to żart a on ze nie i Recepta na antybiotyk. Wyszłam stamtąd zła, rozczarowana i przede wszystkim zszokowana. Mąż chciał mu gębę obić. To była moja najgorsza wizyta w życiu :(:(:(

Dobrawa lubi tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Mika2009 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka - ja mam salon z kuchnią połączony to około 40 metrów i wszystko w bieli nawet biały kominek tylko ściana tv jest obecnie zielona (była już czekoladowa, kremowa i jak mi się zmieni to ją przemaluję albo rzucę tapetę). Meble mam w wenge i wszystkim się podoba. Resztę domu też mam w bieli schody i pokoje. Myślałam, że po latach mi się znudzi ale w zeszłym roku były odświeżanie ścian i też na biało. No ale jeśli chcesz kolorek to rzucaj :) Zawsze można przemalować.
    Asia - dobrze że wypoczęłaś a co do lekarza to faktycznie porażka !!! Szkoda gadać. A zrobiłaś jakieś badania na własną rękę bo potem wyniki nie są już tak miarodajne.Może toxo zrobić, cytomegalie i wymazy (ureoplasma, myko, chlamydia).

Dobrawa, bulkaasia lubią tę wiadomość

iv09mg7ynbajyosc.png
  • Mika2009 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę coś mi się już całkiem poprzestawiało :( dziś w 23dc dostałam @ też fajnie ... mimo że biorę duphaston.

iv09mg7ynbajyosc.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia wrote:
    Hej :)
    Wróciłam z wojaży i czuje niedosyt. Było super, spotkanie w gronie rodzinnym, spacery nad Bałtykiem - kocham to!!!
    Wizyta u ginekologa porażka totalna. Jakiś gbur, nieczuly i ham. Weszłam a on do mnie co ha chciałam? A co mogę chcieć? Zbadał mnie z wielką łaska, powiedział że mam wszystko tam ok, oczyscilo się po poronieniu. A ja pytam co może być przyczyną, odpowiedź jego : ile jesteście razem? Ja: 8 lat. On: Ooo, to trzeba antybiotyk na clamydie bo to jest przyczyną poronien, bo po takim czasie mąż na pewno już ma skoki w bok. Ja szok! Myślałam, że to żart a on ze nie i Recepta na antybiotyk. Wyszłam stamtąd zła, rozczarowana i przede wszystkim zszokowana. Mąż chciał mu gębę obić. To była moja najgorsza wizyta w życiu :(:(:(
    a co to za konował!!?? wcale się mężowi nie dziwię i szkoda, że nie poszedł do niego powiedzieć co o tym myśli....
    szkoda, że nie trafiłaś na dobrego i prawdziwego lekarza - bo byłaś w PL to była taka szansa, no bo w UK to już w ogóle kicha....

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika2009 wrote:
    Kurczę coś mi się już całkiem poprzestawiało :( dziś w 23dc dostałam @ też fajnie ... mimo że biorę duphaston.
    miałaś jakis lewy cykl...czasami tak bywa..:) lepsze to, niż ciągnące się tygodniami cykle, które zwykle zwiastują meno....

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wróciłam z wojaży.... obecny kurs hrywni pozwolił mi na szaleństwa w najdroższych knajpach w nieście i zakupy kawiorowo-alkoholowe na zapas...:) Wódka 8 zł, a kawior 12 :) - żyć nie umierać..:)
    Kajtek jak nas zobaczył, to uciekł pod łóżko do babci, a potem wylazł i schował się u taty - mnie olał na dobre kilkanaście sekund..:) Wygląda na to, że się trochę obraził...ale już potem wszystko szybko wróciło do normy..
    Taki reset kilkudniowy bez dzieci, raz na jakiś czas - to rewelacja....tym bardziej, że wiem, że zostawiam go w dobrych rękach...:)
    Na jesień chyba uderzymy do Wilna..:)

Dobrawa, beates lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mika2009 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia - fajnie i tak trzeba !! Znaleźć trochę czasu dla siebie a nie tylko dom dzieci bo rutyna zabija :) Ładnie tania ta wódka a kawior hoho. Chyba przejadę się do Ciebie na degustację bo daleko nie mam ;)
    Widzisz, Kajtuś był dzielny i dał rade !
    Mnie się marzy Praga i Wiedeń przejeżdżałam ale nie byłam. Może kiedyś się nam uda.

Dobrawa, Bozia3 lubią tę wiadomość

iv09mg7ynbajyosc.png
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Biały najprościej,ale ja mam dość duży metraż 7,5 x 5. Zainstalowałam sobie aplikację z duluxa na której można sprawdzić jak będą wyglądały ściany w wybranym kolorze.Nie podoba mi się żaden kolor :(
    Wiesz ja bardzo lubie dwa kolory jeden to zielen taka szalwiowa,rozbielona,poszarzala i ta oto zielen swietnie komponuje sie z tez poszarzalym cieplym blekitem.Oba te kolory wprowadzaja spokoj i harmonie.super w naturalnych wnetrzach nie przeladowanych.Ja jestem na czasie bo niedawno malowalismy swoje mieszkanie,jest glownie w bieli ale z tymi wlasnie akcentami

Heretyyczka lubi tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone,to ladnie z waszej strony ze pylek zostawiacie pszczolom.

‹‹ 13596 13597 13598 13599 13600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ