35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika,
chlebek zakwasowy bez drozdzy tym razem orkisz/zyto/gryka
Wyszedl smaczny,juz go prawie nie ma,i wcale nie kwasny
Kicia,
Tez mam majeranek,ale slonce go niezle przypalilo
A wiecie ze moj balkon przyciaga ptaki? Takie sliczne przylatuja male szare z jaskrawo zoltymi brzuszkamiWszyscy w domu -
Bozia,super wojaze
a do Wilna to i mnie zabierz:)
Bulka,poklonilas sie ziemi gdanskiej odemnie?
Co za lekarz ci sie trafil? A to z polecenia jakis czy co? No tragiczny
Tyle fajnie ze mialas super czas z rodzina na starych smieciachBozia3 lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Hej, słonko jest ale wiatr jak zawieje to włosy stają brrrr...
Dobrawa poklonilam, piwko wypilam
Lekarz nie był z polecenia bo ten co bratowa chodzi to niestety brak miejsc. Ale 4 lipca mam już u swojego w Koszalinie zabukowana.
Bozia super taka wycieczka we dwoje no i jakie rarytasy żeś nakupila;)
Bozia3, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobrawa wrote:Wiecie co?Beates nie widac,czyzby rodzila?
Beates,kciuki!!!!
Hej !
Nie ,nie rodzę jeszcze. Ograniczam sobie dostęp do internetu. Maluch coś za mało rośnie ostatnio. Naczytałam się trochę co to moze oznaczac i teraz mam stresa.Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Beates - nie stresuj się i nie czytaj (dobrze że ograniczyłaś net) !!! Moja siostra tak miała naczytała się i stresowała itd. Jej córcia cała zdrowa mądra dziewczynka (teraz 7 latka) tyle że urodziła się z mniejszą wagą (2400).
Dziewczyny ja chyba odpadam to wszystko mnie przerasta i mam dośćWczoraj miałam rozmowę z M on się nie zgadza z moim zdaniem, ale póki co ja mówię PAS. Odstawiam duphaston, wezmę tylko castagnus bo mi dupek rozregulował wszystko.
Będę od czasu do czasu zaglądać co tam u Was.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za staraczkiJakby mi się coś odmieniło to dam Wam znać
Dobrawa, beates lubią tę wiadomość
-
Mika2009 wrote:Dziewczyny ja chyba odpadam to wszystko mnie przerasta i mam dość
Wczoraj miałam rozmowę z M on się nie zgadza z moim zdaniem, ale póki co ja mówię PAS. Odstawiam duphaston, wezmę tylko castagnus bo mi dupek rozregulował wszystko.
Będę od czasu do czasu zaglądać co tam u Was.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za staraczkiJakby mi się coś odmieniło to dam Wam znać
To odstaw leki i działaj na luzie - może to właśnie jest Ci potrzebne? I zaglądaj tu - bo i tak nas niewiele
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
beates wrote:Hej !
Nie ,nie rodzę jeszcze. Ograniczam sobie dostęp do internetu. Maluch coś za mało rośnie ostatnio. Naczytałam się trochę co to moze oznaczac i teraz mam stresa.Dobrze, że nie rodzisz jakoś drastycznie wcześniej, więc jesteś w terminie i wszystko ok. Odpoczywaj
beates lubi tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Dzien dobry
Buuu,nic nie piszecie...
Mi dzieciak zmienil sie diametralnijak wczesniej mogl sam sie soba zajac,tak teraz jest ryk jak odkladam go do boxa.Normalnie nic nie idzie zrobic w domu.Zmeczona tym juz jestem
tak sobie czytałam o kolorach ścian - i brudny niebieski jakoś dla mnie brzmi okropnie - chyba umarłabym w takich kolorachDobrawa lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Nie stresuj się - pewnie jest po prostu drobne dziecko - bo Ty chyba tez nie należysz do wielkoludów..
Dobrze, że nie rodzisz jakoś drastycznie wcześniej, więc jesteś w terminie i wszystko ok. Odpoczywaj
Oboje z M jesteśmy wysocy. Ale to nawet nie chodzi o to ze dziecko jest małe, tylko ze ten przyrost masy jest za mały. Nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłam. Nie chodzę już na wizyty do położnych. Teraz mam kontrole u lekarza.Dobrawa lubi tę wiadomość