35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
beates wrote:Oboje z M jesteśmy wysocy. Ale to nawet nie chodzi o to ze dziecko jest małe, tylko ze ten przyrost masy jest za mały. Nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłam. Nie chodzę już na wizyty do położnych. Teraz mam kontrole u lekarza.
beates lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrawa wrote:Szalu nie ma,tragedii tez nie ;P
A na czym/z czego ty skaczesz?
zbieram kase na ivf, juz prawie mam...jak sie nic nie wydarzy to zaplace, trudno,przynajmniej bede wiedziec ze wszystko zrobilamBozia3, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
Heretyyczka wrote:no napisałam przecie , po mojemu staremu skacze
zbieram kase na ivf, juz prawie mam...jak sie nic nie wydarzy to zaplace, trudno,przynajmniej bede wiedziec ze wszystko zrobilamHeretyyczka lubi tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Beates,ja tez chodzilam do szpitala a nie do poloznej.
Bozia,kolorki ladne,
ja osobiscie wole chlodniejsze kolory lecz takie bardzo rozbielone,dodaja przestrzeni i nie przytlaczaja
A mozesz przypomnieć czemu musiałaś chodzić do szpitala ?
-
nick nieaktualny
-
Oesu,jak tu tloczno...
A moj zabral mnie dzis do orientalnego marketu,bylam w raju,uwielbiam nowosci,takie rzeczy tam widzialam ze oczy z orbit same wychodzily,ach i widzialam owoc durian o ktorym wiele slyszalam,ponoc smierdzi nieziemsko wg jednych a wedlug innych smakuje jak pudding.ja nie ryzykowalam i go nie wzielam,nie nalezy do tanich.Ale ale kupilam cukierki o smaku tegoz owocu
I wiecie co?
Smakuje jak angina,tak ta choroba angina,wtedy wszystko smakuje ropiejacym gardlem
No i tak wlasnie smakuje durian w pierwszej chwili bo po momencie to rzeczywiscie pudding.Wszyscy w domu -
nick nieaktualny