35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrawa wrote:Heh hej a ty moze juz urodzilas,co?
Niestety jeszcze nie. Ten balonik można nosić nawet 4dni więc to może trochę potrwać jeszcze.
Wczoraj badali mi przepływy , wyszły całkiem inaczej niż ostatnio. O ile dobrze zrozumiałam to chyba łożysko nierówno pracuje i stwierdzili że lepiej wywołać.
Ogólnie to już jestem zmęczona, a tu końca nie widać.Dobrawa lubi tę wiadomość
-
to moze juz Beates?
Jest juz nowe forumowe chlopie?
W sumie cisza,takze pewnie akcja bardziej wartka sie zrobila.
Jak jeszcze go nie ma to spokojnego porodu zycze,w koncu na prochach wiec nie powinno bolec
A my oprowadzali gosci po amsterdamie,boze jakie to meczace,tyle ludzi wszedzie i ta goraczka,teraz szczesliwie z bolem glowy w domukrycha.stara, beates lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
A ja wczoraj spędziłam wieczór rodzinnie i ni z gruszki ni z pietruszki zaczęła się rozmowa na temat menopauzy...no i wyznanie mojej mamy wbiło mnie w fotel... Ona miała menopauzę w wieku 65 lat!!Lekarze byli zadziwieni, ale nie przyjmowała żadnych hormonów, czuła się super no i dłużej organizm funkcjonował jak trzeba - bo po meno to wszystko już leci niestety... Nie znałam tej historii, jakoś nigdy nie dopytywałam...a tu takie coś - mam nadzieję, że mam jej geny
krycha.stara, beates lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:No to jestem. Beates, juz? Borze, pamietam, jak sie dzgalas, a tu prosz. Wzruszajacy moment
Szeregi widze nadal przerzedzone, ale to i dobrze, ja nie lubie tloku Owszem, teskno za polemikami, ale z drugiej strony, ile mozna polemikowac o tym samym, nie?
A tak w ogole to pieprze cale te starania, nawet gumki chlopu kupic kazalam. Za stara sie na ten sport zrobilam, jak nie ma, to nie, lata mi to. Wiec moja obecnosc to jedynie sentymentalno-kontrolna bedzie.krycha.stara lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A nie wiem, baloniki moze z nich porobimy, chlop urodziny ma za niedlugo
Nie no, serio, mam dosc tej zabawy, moze czas sie znowu pozabezpieczac. Nie wiem, przed czym w sumiekrycha.stara lubi tę wiadomość
-
Kubuś jest juz z nami. Urodził się w nocy. Postraszyli mnie ze moze to długo potrwac, ale nie sprawdziło sie na szczęście.
Rozwarcie doszło do 5 cm i stanęło. Dostałam kroplówke na przyspieszenie.
Mały stracha nam napędził bo tętno mu skakało. Ale wszystko ok. Wazył prawie 3 kg i dostał 10 punktów.
A tak nam mówili ze bedzie mały i bedzie musiał pobyć ttochę na oddziale neonatologii. Weekend cięźki był krótko mówiąc.
Ale jesteśmy juz w domu i mam nadzieję, ze odnajdziemy się w nowej rolikrycha.stara, kicia 123, Bozia3, Reni, Iwone, bulkaasia, Mika2009 lubią tę wiadomość
-
Ja tak wpadam kontrolnie a tu takie wieści Beates GRATULACJE !!!!
Kubusiu witaj Wszystkiego Najlepszego Wam życzę !! Oby z Kubusia był grzeczny egzemplarz i dal się mamie od czasu do czasu wyspać
Pozdrawiam
Dobrawa - jak mnie się marzy Amsterdam w Holandii gdzieś tam byłam ale do Amsterdamu mnie nie zawiało a szkoda
Bozia3, beates, Iwone lubią tę wiadomość
-
Hej
Wróciłam z pięknej Cornwalii, zakochałam się w niej... cudownie spędzony czas z rodziną
Beates moje gratulacje!!! Kubuś witaj na świecie i chowaj się dobrze
Mika Ty nie znikaj nam!!
Dobrawa ginka mam w Koszalinie ( moje rodzinne miasto) i tam spędzę wakacje. Mam dwa tygodnie więc jeden u siebie a drugi tydzień w Złocieniec, męża terytorium
W Amsterdamie byłam z 10 lat temu, piękne miasto...
Padam na ryjek, spokojnej nocy wszystkim...Mika2009, Bozia3, beates lubią tę wiadomość
-
hej!
najpierw dla beates najlepsze gratulacje i dla synka
u mnie gorąco w domu chyba ze 27 stopni a dziś muszę posprzątać bo masakra w chałupie
ja mam dwa koty kotkę która ma już parę lat i rocznego kocura. Jak kastrowałam go w listopadzie to się okazało ze jest wnętrem to bardzo rzadkie u kotów wetka wycięła to co było i już
słuchajcie ten dziadyga od tygodnia wyje po nocach i nawołuje kotki a z kuwety to po prostu wali i jutro jadę na poszukiwania zaginionego jaja bo zwariuje mam nadzieję ze znajdą bo nie wiem co będzie to tyle i kupiłam sobie w lumpku super spódnice ciążowa z metką nowiutką i ciesze się jak dziecko.
a tak w ogóle to gruba jestem ze masakra a to dopiero 17 tydzień, wagowo nie przytyłam tylko ten brzuch ogromny jak na ten tydzieńMika2009, Bozia3, krycha.stara, beates, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Hej !
Cieszę ze Kubuś jest juź ze mną. Na razie stresuje mnie karmienie. Nie zawsze od razu Kubie uda się dobrze zassac , czasem trochę to trwa. A ja nerwowa jestem niestetyMika2009, beates lubią tę wiadomość
-
Kicia ... kurcze jak ten czas zasuwa już 17tc
Beates- Kicia ma całkowitą racje, musisz się zrelaksować zobaczysz już niebawem będziesz dokładnie wiedziała czego chce Kubuś.
Asia - no zaglądam zaglądam choć mówiłam że odpuszczam.... Ostatnio miałam/mam ciężki okres Tydzień temu już oficjalnie dostałam inf. że od września nie będę mieć pracy. Stąd decyzja o wstrzymaniu/ zakończeniu starań. W PL z jednej wypłaty ciężko żyć. Co raz częściej zastanawiam się czemu wróciliśmy do Polski... także teraz skupiam się na szukaniu pracy, a jak wiadomo w nowej robocie nie jest mile widziana ciężarna ... co np. w Ire nie stanowiło żadnego problemu w przypadku mojego pracodawcy.krycha.stara, beates, kicia 123 lubią tę wiadomość