35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie biorę od początku cyklu castagnus i olej z wiesiołka. W przypadku wiesiołka to już widzę różnicę ... znowu mam śluz. Chyba faktycznie na mnie duphaston źle działa, nie dość że śluzu miałam zero to jeszcze okres mi się skrócił. Także mam nadzieję że te zioło-leki mi pomogą.
-
Hej dziewczynki
Dlugo mnie nie bylo,bo goscie i w ogole..jeszcze jutro zalatany dzien a potem troche spokojniej.
Beates!
Gratuluje kubusia!masz babke do pomocy?pomaga czy raczej zabiera energie?ja mialam taka co rozmawiac chciala,rady dawala a ja bym najchetniej spala.mam nadzieje ze kubua ttlko je i spi a ty razem z nim.
Pochwal sie,fotke wrzuc
Kicia,
dobrze ze u ciebie dobrze,kiedy poznasz plec?
Bulka
Fajnie ze mialas fajny czas i dobrze cie tu widZiec z powrotem .
Mika,
Fajnie ze jestes z nami, powodzenia w znalezieniu pracy,ponowny wyjazd z polski nie wchodzi w rachube?
Ams.fajne miasto ale zdecydowanie zbtt tloczne,po 15 min masz dosyc.wyciaga energie jak pobyt w centrum handlowym
bulkaasia, beates lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Hej, co za okropna pogoda u mnie, jesień dosłownie brrrr...
Wczoraj dostałam maila od pani ginekolog z listą badań, które powinnam zrobić :
-CMV
-Toksoplazmoza Igg Igm
-Przeciwciala antykardiolipinowe
-Chlamidia- posiew z szyjki trachomatis badz Igg, Igm#
-TSH
W przyszłym tygodniu pójdę do przychodni po skierowanie, ciekawe czy mi dadzą.
Miłego poranka
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Beates - Kochana jasne że ogarniesz, początki wszystkiego są trudne potem już jakos idzie ! Powodzenia
Asia - koniecznie zrób badanka. PS masz zamiar robić je w Polsce ? Pamiętam jak w IRE miałam zrobić badanie wymazu z szyjki - uśmiałam się jak głupia jak mi powiedzieli że mam sobie sama pobrać materiał i zawieźć do szpitala. No czase mnie rozwalali na łopatki ;)Koniec końców poszłam do Polskiej przychodni tam mi pobrali i z tym pojechałam do szpitala
Dobrawa - nigdy nie mów nigdy - to moja dewiza. w życiu różnie bywa ... temat wyjazdu był już poruszany, na razie wstrzymujemy się. Chciałabym już osiąść na tzw. dupie
Bozia - toś Ty twarda babka na mnie dupek też wcześniej nie działał (brałam go z 8 lat temu) a teraz starość i wszystko mi się sypie hehebeates, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
Mika2009 wrote:Bozia - toś Ty twarda babka na mnie dupek też wcześniej nie działał (brałam go z 8 lat temu) a teraz starość i wszystko mi się sypie hehe
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
beates wrote:Dzięki za rady dziewczyny ! MAM nadzieje ze jakoś to ogarnę
beates, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Hej dziewczynki
Dlugo mnie nie bylo,bo goscie i w ogole..jeszcze jutro zalatany dzien a potem troche spokojniej.
Beates!
Gratuluje kubusia!masz babke do pomocy?pomaga czy raczej zabiera energie?ja mialam taka co rozmawiac chciala,rady dawala a ja bym najchetniej spala.mam nadzieje ze kubua ttlko je i spi a ty razem z nim.
Pochwal sie,fotke wrzuc
Tak, przychodzi babka. Teraz juz druga. Niby pomocne, ale strasznie mnie to denerwuje bo kazda mówi co innego i juz sama nie wiem kogo słuchac. Naprawde . Ostatnie 2 dni przebeczłam. Ja chetniemprzyjmę dobre rady , ale jak słysze 2 sprzevzne informacje to wymiękkam. No i oczywiście kazda z nich chce zebym postępowała według jej wskazówek. Poza tym ja chciałabym zeby mały załapał swój rytm. A one mi go rozlegulowuja (? jest takie słowo ? ) .