35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:Na jeden dzień wróciłam do domu bo miałam usg. Na usg serducho nie bilo. Wróciłam na wieś i tu poronilam. Czekałam 2 tygodnie. Za dużo zależało od tego dziecka. I nie trzymam się zupełnie.
-
nick nieaktualnyWczoraj miałam cały dzień jakieś zaćmienie umysłowe.
Pogubiłam masę rzeczy tzn. odkładam o potem zapomniałam gdzie. A wieczorem pomyliłam leki dla Młodego.
Dobrze ze moje dziecko jest rozgarnięte i wie co bierze to się zorientował. Śmiał się ze mnie cały wieczór.moremi, Dziobak, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Biorę fenoterol. Myślę ze to go trochę powstrzyma
Współczuję akcji z samochodem to ładnie Cię teraz skrobnie.
A w pracy wracasz na stare śmieci czy tam gdzie byłaś ostatnio?-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
bry
Wacia ale planujecie odnowić dom? Powiedz powiedz a może coś wymienicie na nowe przed przyjściem na świat nowego członka rodziny.
Uwielbiam Twoje opowieści.
P.s. nie mogę doczekać się akcji porodu. To dopiero będzieSabina, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:To ja zajęłam najgorsze, czwarte miejsce.
Bry i miłego dnia.
Życzę wszystkim żeby posty nie ginęły a każdy miał swoje wiadomości na poczcie. I swój wykres. Dziwne rzeczy się na tym ovu dzieją.
No, bardzo dziwne i straszne. Mi w tamtym tygodniu Belly pokazalo 34 tc to nie wiedzialam od czego zaczac. Torba do szpitala, szkola rodzenia, urlop w pracy ?? HihihiDziobak, krycha.stara, macduska, anna maria, Sabina, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
hej witam
wróciłam w nocy z wyjazdu do Lublina i okolic tak pozwiedza byliśmy i powiem wam ze to już nie dla mnie nogi mam jak banie znaczy miałam bo rano już lepiej sto razy dziecko mnie kopało non stop ono chyba nie sypia wcale poza tym sikanie na co drugim cpnie jest lekko upierdliwe i ogólnie ciesze się że wróciłam ide popołudniu do lekarza to dam znać co i jak sam jestem ciekawa
jutro urodziny 19 córki to jeszcze prezent kupić i zawieźć bo moje dziecko ciężko pracuje w wakacje
powiem jedno wymęczył mnie ten wyjazd i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 12:13
beates, Sabina lubią tę wiadomość
-
co się dzieje z tym ovu
ciągle inne wykresy obcych
nie można skontaktować się z adminem, bo jest problem i każą skontaktować się z adminem
a potem skiełczą, że mało się udzielamy!BISCA, Mega lubią tę wiadomość